ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ξεφτιλισμένη η Φιλαρμονική Ορχήστρα του δήμου μας - Αρνήθηκε να παίξει το "Μακεδονία Ξακουστή" !!!

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019

Ξεφτιλισμένη η Φιλαρμονική Ορχήστρα του δήμου μας - Αρνήθηκε να παίξει το "Μακεδονία Ξακουστή" !!!

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης η Φιλαρμονική Ορχήστρα της πόλης μας αρνήθηκε στο δήμαρχο Βασίλη Βαλασόπουλο να παίξει σήμερα στην παρέλαση το εμβατήριο "Μακεδονία Ξακουστή" , βέβαια δεν τους πέρασε και από κασέτα ακούστηκε μια χαρά το εμβατήριο!!
Η ενέργεια τους αυτή είναι σε αντίθεση με την πλειοψηφία του λαού της πόλης μας και καλούμε την δημοτική αρχή να διαλύσει αμέσως την Φιλαρμονική και να μην δώσει ούτε ένα λεπτό του για επιχορήγηση της πλέον. Άμα θέλουν να κάνουν "αντίσταση" θα πρέπει να υποστούν και τις συνέπειες.

Οι κομμουνιστές της πόλης μας που πανηγυρίζουν για την δήθεν αντιστασιακή αυτή πράξη τους θα πρέπει να καταλάβουν πως ο δήμαρχος εκπροσωπεί τους δημότες της πόλης μας που θέλουν να ακούνε τα "εθνικιστικά" όπως τα χαρακτηρίζουν τα ορφανά του Στάλιν αυτά "τραγουδάκια". 

 Τόσο προκλητικοί είναι οι κομμουνιστές που ανήμερα της Εθνικής μας επετείου έδειξαν για ακόμη μια φορά πόσο ανθελληνικά σκέφτονται. Στην ουσία της ανακοίνωσής τους δεν μπαίνουμε καν αρνούμαστε πλέον να συνομιλούμε με φασιστάκια που δεν σέβονται κανέναν θεσμό. Γιατί η θέση του δημάρχου είναι θέση που του παρέχουν οι δημότες μας με την ψήφο τους και δεν είναι δοτός όπως ονειρεύονται οι σταλινοφασίστες με τις δήθεν λαϊκές επαναστάσεις τους. Στις εκλογές θα πάρουν για ακόμη μια φορά την απάντηση που τους αξίζει.

Στο 5% σταθερή θα μείνουν και στις Ευρωεκλογές αλλά θα μειωθεί και το διψήφιο ποσοστό που πήραν στις δημοτικές το 2014!! Τα παραμύθια της αριστεράς και μάλιστα της χειρότερης μορφής της, της κομμουνιστικής έχουν τελειώσει για τους περισσότερους. Μαζί τους πλέον οι ελάχιστοι που απέμειναν και πιστεύουν σε κομμουνιστικούς "παραδείσους" . 

Έλεος πια με την ανοχή που δείχνουν τα ΜΜΕ στις φασιστικές ανακοινώσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης γιατί δεν τις καταγγέλλουν;

Μπράβο στην δημοτική αρχή που επέλεξε να ακούσουμε και το "Μακεδονία Ξακουστή" σε μια συγκυρία ιδιαίτερα σημαντική για την χώρα μας. Όποιος ξεχνάει ή ξεπουλάει την Ιστορία του , δεν έχει ΜΕΛΛΟΝ.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: