ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Να δούμε τι θα πουν σε 12 μέρες όσοι έκαναν τον Κώστα Πουπάκη να αηδιάσει και να μην κατέβει για υποψήφιος Δήμαρχος - Μια υποψηφιότητα που θα ήταν στον δεύτερο γύρο

Τρίτη 14 Μαΐου 2019

Να δούμε τι θα πουν σε 12 μέρες όσοι έκαναν τον Κώστα Πουπάκη να αηδιάσει και να μην κατέβει για υποψήφιος Δήμαρχος - Μια υποψηφιότητα που θα ήταν στον δεύτερο γύρο


Πλησιάσουν οι μέρες για τις δημοτικές εκλογές στην πόλης μας,  και στεναχωριέμαι πραγματικά για την εικόνα και κυρίως για το γεγονός (μακάρι να κάνω λάθος και παλεύω ακόμα για να γίνει το "θαύμα" ) πως στο δεύτερο γύρο δεν θα υπάρχει κεντροδεξιός υποψήφιος και μιλάω για τον δήμο μας. Γιατί στην περιφέρεια Αττικής θα υπάρχει, και η ΝΔ θα κερδίσει τις Ευρωεκλογές.
Και δεν φταίει ο κόσμος της ΝΔ για αυτό. Φταίει ο υποψήφιος δήμαρχος Τάσος Ευσταθίου που δεν απέσυρε την υποψηφιότητα του , υψώνοντας το προσωπικό του όφελος πάνω από το κομματικό συμφέρον, αλλά και των Νεοδημοκρατών που θέλουμε υποψήφιό μας στον δεύτερο γύρο και αυτός δεν είναι ικανός ,και για αυτό δεν θα τον ψηφίσουμε.

Γιατί η ΝΔ είχε αποφασίσει να κατεβάσει στην πόλη μας τον πρώην Ευρωβουλευτή Κώστα Πουπάκη. Μια υποψηφιότητα ενός στελέχους μας που θα μπορούσε να φέρει ψήφους και από άλλους πολιτικούς χώρους.

Ένας συμπολίτης (γέννημα θρέμμα της πόλης μας) επιτυχημένος με ότι ασχολήθηκε. Με βιογραφικό και διακρίσεις περισσότερες από αυτούς που τάχα θεωρούν τους εαυτούς τους ικανούς. Αλλά η φαγωμάρα άρχισε αμέσως μόλις κατάλαβαν πως ένας άξιος συμπολίτης μας  ήταν έτοιμος να συσπειρώσει γύρω του όλους τους κεντροδεξιούς της πόλης μας. Άρχισαν λοιπόν τα ρατσιστικά για την ηλικία του δημοσιεύματα σε ιστολόγιο υποψηφίου με τον Τάσο Ευσταθίου σχόλια. Η διαφορά τους είναι μικρή έτσι και αλλιώς αλλά τεράστια γιατί ο Κώστας Πουπάκης αναγράφει παντού την ηλικία του και στο βιογραφικό του ενώ ο Τάσος την "κρύβει" αυτό όμως που δεν μπορεί να κρύψει είναι η ανικανότητά του. Βλέπετε η ηλικία δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο άμα έχεις "σκουριασμένες" Ιδέες και δεν βλέπεις το αυτονόητο.

Ο Κώστας Πουπάκης δεν ζήτησε τίποτα άλλο παρά το αυτονόητο επειδή παρακολουθούσε τα δρώμενα της πόλης δεν ήθελε να υπάρχουν πολλές παρατάξεις από τον ίδιο χώρο. Και ενώ ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Αναγνώστου  έκανε προς τιμήν του πίσω ο Τάσος Ευσταθίου επέμεινε με το 8% που πήρε το 2014 να είναι υποψήφιος έστω και εάν η ΝΔ κατέβαζε τον Κώστα Πουπάκη. Όσο για τον Γαβριήλ Αραμπατζή η υποψηφιότητά του δεν θα υπήρχε εάν ο Κώστας Πουπάκης ήταν υποψήφιος.

Η Αλήθεια των όσων λέω καταγράφεται και με φωτογραφίες μέσα από αυτό το ιστολόγιο όπου Γιάννης Αναγνώστου , Κώστας Πουπάκης και ο μακαρίτης ο Δημήτρης Παρράς παρακολούθησαν μαζί από το τεχνικό γραφείο του κ. Αναγνώστου  την παρέλαση και φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί.


Ήταν 28η Οκτωβρίου 2018 και ο Παρράς μου έστειλε την σχετική φωτογραφία και ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος που η παράταξη ενιαία θα κατέβαζε έναν ισχυρό όπως πίστευε και αυτός υποψήφιο. 

Μιλήσαμε πολλές ώρες στο τηλέφωνο και συναντηθήκαμε και από κοντά στην πλατεία Ανεξαρτησίας.

Εγώ από τότε δεν το πίστευα πως θα κάνει πίσω κανένας. Ο Γιάννης Αναγνώστου έδειξε για ακόμη μια φορά το μεγαλείο του και με διέψευσε (πολλές φορές τον έχω στεναχωρήσει αλλά τον θέλω πιο δυναμικό και περισσότερο σκληρό με όσους τον πούλησαν, ακόμα και μαζί μου όταν τον αδικώ) και ο Τάσος Ευσταθίου έδειξε για ακόμη μια φορά πόσο "λίγος" είναι.

Εκτός από την ηλικία που πείραζε τους ενεργούς πολίτες που έχει ο Τάσος Ευσταθίου μαζέψει και νομίζει πως μπορεί με αυτούς να διοικήσει τον δήμο , είχαμε και το γεγονός πως τάχα  ο κος  Πουπάκης δεν ήξερε τα προβλήματα της πόλης. Και αυτοί που τα ξέρουν δεν έχουν πρόγραμμα βγάλει , ούτε μας λένε πως θα τα λύσουν. Και δεν έχουν πρόγραμμα επειδή είναι ΑΝΙΚΑΝΟΙ να φτιάξουν έστω να αντιγράψουν από κάποιον άλλο!!

Ακόμα και η σελίδα της παράταξής τους είναι χειρότερη από το προσωπικό site υποψηφίων , και φυσικά τα "ικανά" αυτά στελέχη είχαν και ΑΠΟΨΗ για έναν πρώην Ευρωβουλευτή με τεράστιες συμπάθειες από όλους τους πολιτικούς χώρους.


Και βέβαια καλά έκαναν και είχαν άποψη αλλά σε 12 μέρες από σήμερα θα καταλάβουν πως ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στην δημοτική παράταξη του Κώστα Πουπάκη θα ήταν στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών ΕΝΩ τώρα θα παλεύουν πάλι να ανέβουν από την πέμπτη θέση στην τέταρτη ή στην τρίτη.


Είναι τόσο στον κόσμο τους που "ανάγκασαν" ακόμα και μένα που δεν είχα καμία διάθεση να ασχοληθώ με αυτές τις δημοτικές εκλογές,  μετά τον αιφνίδιο θάνατο του Δημήτρη Παρρά και την απογοήτευση και την "φυγή" του Κώστα Πουπάκη που ένιωθε άβολα βλέποντας πως δυστυχώς κάποιοι δεν έμαθαν τίποτα από τις διαδοχικές ήττες τους.

Ας είναι λοιπόν και έτσι. Δεν μπορώ να ζητήσω ΔΗΜΟΣΙΑ  από τον Γιάννη Αναγνώστου να στηρίξει κάποιον αφού και οι δύο τωρινοί υποψήφιοι δήμαρχοι  ήταν στο πλευρό του και τον άφησαν το 2014 .

Ο Τάσος Ευσταθίου έκανε τον δικό του συνδυασμό και ο Γαβριήλ Αραμπατζής (λιγότερο κακός εάν υπάρχει κάτι τέτοιο ) κατέβηκε το 2014 υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος  για την  Περιφέρεια Αττικής.

Είπαμε θα στεναχωρήσουμε πολλούς αυτούς σε αυτή την προεκλογική περίοδο. Είναι αυτοί που μας "πέθαναν" επί δεκαετίες και που κοντεύουν να κάνουν την Λαϊκή Συσπείρωση δεύτερη δημοτική παράταξη σε ψήφους με τις αστοχίες τους , τις προσωπικές τους φιλοδοξίες και την κακή διαχείριση που έκαναν όταν το 2010 ανέλαβαν την διοίκηση του δήμου εκθέτοντας έναν δήμαρχο που ήθελε και μπορούσε να αφήσει έργο εάν δεν είχε μαζί τόσο άχρηστους και κόλακες να τον περιτριγυρίζουν.



Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: