ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Για να δείτε που ψηφίζετε και να πάτε όχι στην αποχή

Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Για να δείτε που ψηφίζετε και να πάτε όχι στην αποχή

Πατώντας εδώ και συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας βρίσκετε το εκλογικό τμήμα που ψηφίζετε. Εκτός από Επώνυμο και όνομα στα άλλα πεδία μην συμπληρώνετε παρά μόνο τα δύο πρώτα γράμματα.
Αυτό σας το λέω γιατί το σύστημα μπλοκάρει και βγάζει πως δεν σας βγάζει το εκλογικό τμήμα που πρέπει να ψηφίσετε. Στο παραπάνω τμήμα ψηφίζω εγώ. Αναζητείστε έγκαιρα που ψηφίζετε για να μην τρέχετε την τελευταία στιγμή. Η εκλογική διαδικασία της Κυριακής θα είναι μια ταλαιπωρία για όλους μας. Τρεις διαφορετικές κάλπες, πολλοί υποψήφιοι ακόμα και πιο νέοι θα θέλουν χρόνο για να βρουν και να συμπληρώσουν τα ονόματα που επιθυμούν. Η λύση του έτοιμου ψηφοδελτίου φαντάζει μονόδρομος για τα μεγαλύτερα άτομα. Αλλιώς ο χρόνος αναμονής θα είναι μεγάλος και πολλοί θα βαρεθούν και θα φύγουν.

Ψηφίστε όσο το δυνατόν πιο νωρίς δεν είναι σαν τις προηγούμενες εκλογές. Οι τρεις κάλπες θέλουν χρόνο. Θεωρώ πως θα έχουμε πολλά παράπονα αλλά είναι μια διαδικασία στην οποία μας έβαλαν οι Συριζαίοι που γενικά δεν τα πάνε και τόσο καλά με τους θεσμούς. Εσείς τους ψηφίσατε (η πλειοψηφία εννοώ) εσείς μας φτάσατε να είμαστε με κλειστές τράπεζες και capital control επί τέσσερα χρόνια , εσείς καλείστε εκ νέου να τους δώσετε την Δύναμη να συνεχίσουν.

 Άλλωστε πλέον όποια κυβέρνηση και να βγει η τύχη της χώρας μας είναι προδιαγεγραμμένη. Γιατί ακόμα και σήμερα πολλοί θεωρούν πως στα μνημόνια μπήκαμε επειδή μας ζήλευαν οι ξένοι και όχι επειδή επί δεκαετίες ζούσαμε πάνω από τις δυνάμεις μας!!

Η χώρα δεν μπορεί να ανακάμψει με πλεονάσματα της τάξεως του 3.5% και ανεργία διψήφια. Αργά αλλά απόλυτα σίγουρα θα χρειαστούμε και νέα "πακέτα" επομένως και νέα μνημόνια. Και τότε ένας λαός που δεν κατάλαβε γιατί μπήκε στα μνημόνια θα καταλάβει πως είναι να ζεις εκτός ζώνης του ευρώ και να μην παράγεις ΤΙΠΟΤΑ !! 

Η χώρα δεν παράγει πλούτο εδώ και δεκαετίες , δεν γίνεται να επιβιώσεις μόνο με 20.000.000 ή 30.000.000 τουρίστες τον χρόνο όταν και αυτούς τους ταΐζεις εισαγόμενα προϊόντα.

Δεν γίνεται εν έτη 2019 να πιστεύεις πως η ΛΥΣΗ στα προβλήματά σου είναι ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ή ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ!! 

Και για να πάμε και στα της πόλης μας δεν γίνεται να μιλάς για λακκούβες και σκουπίδια και να μην έχεις κάνει την αυτοκριτική σου για την οικονομική καταστροφή που έφερες στον δήμο όταν είχες εσύ την διοίκηση.

Με 14.000.000 ευρώ χρέος κρύβεσαι και δεν διεκδικείς δάφνες και δημαρχίες. Ακόμα και οι ζουλού της Αφρικής δεν θα εξέλεγαν κάποιον που με μαθηματική ακρίβεια θα τους φεσώσει!!

Διαφάνεια και σεβασμός στο κάθε ευρώ του δημότη κύριοι. Όσο για τα σκουπίδια σε δύο μέρες θα είσαστε και εσείς μαζί τους . Όχι δεν χωράτε στους κάδους εσείς μόνο τα προεκλογικά  σας φυλλάδια. "Πολιτικά σκουπίδια" θα γίνεται  μιας εποχής που δεν θέλουμε και δεν αντέχουμε να ξαναζήσουμε !!!

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: