ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Και άλλη "φάπα" στον Τάσο από την ΝΔ

Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Και άλλη "φάπα" στον Τάσο από την ΝΔ

Προσπαθεί να εκμεταλλευθεί την ΝΔ και τους ψηφοφόρους της αλλά δεν του βγαίνει. Η παράταξη που φιλοξενεί τους φιλοχουντικούς , τόλμησε να υψώσει πανό στην πόλη μας πως τάχα την στηρίζει η ΝΔ!! Κάποια ομάδα φίλων της ΝΔ προφανώς ταυτόχρονα και οπαδών του Γεωργίου Παπαδοπούλου.
Μετά από αντίδραση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και παρέμβαση φυσικά του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης " Η Πόλη που Θέλω"  Γαβριήλ Αραμπατζή τα πανό κατέβηκαν και τους έμεινε για ακόμη μια φορά το ΨΕΜΑ. Γιατί όλοι γνωρίζουν ποιοι έβριζαν την ΝΔ και τον πρόεδρο του κόμματος τότε Αντώνη Σαμαρά το 2014. Μετά και από αυτή την ενέργεια η παράταξη για εμάς του κ. Ευσταθίου που συκοφαντεί με τέτοιες ενέργειες την ΝΔ δεν είναι πολιτικός αντίπαλος , δεν είναι καν μια άλλη κεντροδεξιά παράταξη.

Γιατί στην ΝΔ δεν έχουν θέση ούτε φιλοχουντικοί, ούτε ψεύτες , ούτε ανίκανοι. Λυπούμαστε για την κατάντια. Λυπούμαστε για όσους δημοσίευσαν μια τόσο ψευδή είδηση. Χαιρόμαστε για την αντίδραση της ΝΔ , και οφείλουμε ως Νεοδημοκράτες να "μαυρίσουμε" όσους θυμήθηκαν την ΝΔ δύο μήνες πριν τις εκλογές. Είναι οι ίδιοι "αντιμνημονιακοί" που την έβριζαν το 2014, και που δεν έλεγαν κουβέντα για αυτήν.

Δείτε και τι έγραψε ο επικεφαλής της παράταξης "Η Πόλη που Θέλω" Γαβριήλ Αραμπατζής στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook για το συγκεκριμένο θέμα.



Η "φάπα" από την ΝΔ στον Τάσο ήταν μια μικρή πρόγευση αυτής που θα φάει από τον δημοκρατικό λαό της πόλης μας σε λίγες ώρες. Να ποιοι είναι οι παρακρατικοί ενεργέ πολίτη που δημοσιεύεις fake neww. Από τις ομάδες βέβαια ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ και ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ στο facebook η ψεύτικη είδηση έχει ήδη πέσει.

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΧΟΥΝΤΟΒΑΣΙΛΙΚΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ.......ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ.