ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Χιλιάδες δημότες στην συγκέντρωση του Βασίλη Βαλασόπουλου- Το μήνυμα ήταν πως η πόλη δεν γυρίζει πίσω (ΒΙΝΤΕΟ)

Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Χιλιάδες δημότες στην συγκέντρωση του Βασίλη Βαλασόπουλου- Το μήνυμα ήταν πως η πόλη δεν γυρίζει πίσω (ΒΙΝΤΕΟ)


Οι δημότες της πόλης μας έστειλαν χθες το βράδυ το δικό τους ηχηρό μήνυμα προς όλους μας. Το έστειλαν γιατί ήταν χιλιάδες και όχι εκατοντάδες. Το έστειλαν γιατί στηρίζουν αυτή την δημοτική διοίκηση και ήθελαν να απαντήσουν στην λάσπη που εξαπολύει το παλιό.
Το παλιό που προέρχεται και από τον δικό τους ιδεολογικό χώρο και που έχει συμπράξει με όσους επιθυμούν η πόλη μας να γυρίσει και πάλι πίσω. Στις εποχές της κακοδιαχείρησης , στις εποχές που αυτοί που μιλάνε σήμερα για αυταρχισμό όχι μόνο δεν απαντούσαν σε κανέναν και για τίποτα αλλά γέμισαν τον δήμο μας με υπαλλήλους - ψηφοφόρους τους που σήμερα σαμποτάρουν την νυν διοίκηση. Κάνουν λάθος εάν νομίζουν πως ο κόσμος δεν καταλαβαίνει. Το έδειξε με την χθεσινή του παρουσία , θα το δείξει και αύριο στις κάλπες.


Ήταν πολλοί για να είναι βολεμένοι , αυτοί που πήγαν χθες για την κεντρική προεκλογική ομιλία της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" και ήταν από  όλους τους πολιτικούς χώρους. Ήταν και πολλοί κεντροδεξιοί κάτι το οποίο έπρεπε να είχε προβληματίσει όσους απαξιώνουν στους λόγους τους τον νυν δήμαρχο. Όχι μόνο δεν τους έπεισαν , αλλά τους έκαναν να πάνε μαζί του , να τον στηρίζουν , να φωνάζουν δίπλα του , να μάχονται μαζί του για το καλύτερο. Για να γίνει η πόλη πρότυπο στην πράξη και όχι στα λόγια.





Δεν ήμουν παρών στην χθεσινή εκδήλωση αλλά ήταν πολλοί συνάδελφοί μου που μου μετέφεραν και το κλίμα. Μου έστειλαν πάνω από 200 φωτογραφίες από την εκδήλωση αλλά σε αυτό που ήταν ιδιαίτερα χρήσιμοι για μένα ήταν πως μου αποτύπωσαν τι έλεγε ο κόσμος για τον Βασίλη Βαλασόπουλο και την παράταξή του.


Τον έλεγαν λοιπόν εργατικό, μαχητή, άνθρωπο με κοινωνικές ευαισθησίες , που ενδιαφέρεται για την πόλη και κυρίως που φωνάζει σε όσους ταλαιπωρούν με τις συμπεριφορές τους , τους συνδημότες μας. Αυτά έλεγε ο κόσμος και όχι όσα λένε όσοι αντί να έχουν πρόγραμμα θέλουν να κερδίσουν τον δήμο επειδή τάχα είναι πιο δημοκρατικοί!! Αυτοί που οι υποψήφιοί τους ποστάρουν στο facebook ύμνους για την χούντα και τον Γεώργιο Παπαδόπουλο, αυτοί που δεν χάνουν ευκαιρία να υμνήσουν τον δήμαρχο που διόρισε η ΧΟΥΝΤΑ στην πόλη μας.


Και όμως αυτοί μιλάνε για ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!! Εμείς κάπου εδώ σταματάμε και αφήνουμε τις φωτογραφίες να μιλήσουν. Θέλαμε να είχαμε εμείς τον χθεσινό κόσμο, θέλαμε και θα μπορούσαμε εάν δεν υπήρχαν στελέχη "νάνοι" που δεν έχουν καμία σχέση , ούτε με την πραγματικότητα αλλά ούτε με την πολιτική. Γιατί η πολιτική δεν είναι "καρναβάλι" όπως νομίζουν αλλά πολύ σοβαρή υπόθεση για να ασχολούνται μαζί της όσοι δεν τα πάνε καλά με την διαχείριση και τα οικονομικά.


Γιατί καλά τα ψέματα τους αλλά πιο καλή η ΑΛΗΘΕΙΑ και η τελευταία έδειξε χθες τι τους περιμένει στις κάλπες!





Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: