ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ουρανία Παυλίδου: Υποψήφια δημοτική σύμβουλος "ΗλιουπΟλοι μαζι -ΕΝΑΚ "

Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Ουρανία Παυλίδου: Υποψήφια δημοτική σύμβουλος "ΗλιουπΟλοι μαζι -ΕΝΑΚ "

Η Ουρανία Παυλίδου γεννήθηκε στην Ηλιούπολη το1993, όπου και διαμένει μόνιμα μέχρι σήμερα.
Έχει καταγωγή από τον Μικρά Ασία.

Αποφοίτησε από το 5ο λύκειο Ηλιούπολης το 2011.

Πτυχιούχος του τμήματος ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ του Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας.

Φοίτησε στο ΔΙΕΘΝΕΣ ΩΔΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, όπου το 2016 πήρε το Πιστοποιητικό Αποφοίτησης Θεωρία – Αρμονία καθώς και το Πιστοποιητικό Β Ανωτέρας ΠΙΑΝΟΥ.

Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια, (πληροφορικής, Ασφαλιστικών Συμβούλων, Υγιεινής και Ασφάλειας των εργαζομένων, Multi Level Marketing , κ.λπ.).

Σήμερα παρακολουθεί μαθήματα Σύγχρονου χορού καθώς και Commercial στη σχολή Nick Marianos Dance Factory, ενώ παράλληλα σπουδάζει Personal Training στη σχολή STUDIO ONE.

Από το 2011, ταυτόχρονα με τις σπουδές της εργάζεται στον Ιδιωτικό τομέα.

Σήμερα διατηρεί ατομική επιχείρηση Διαχείρισης κτιρίων, ενώ παράλληλα εργάζεται στο play ΟΠΑΠ της Αγίας Μαρίνας στην Ηλιούπολη.

Τον Δήμο της Ηλιούπολης τον γνώρισε το 2014 όπου έκανε εκεί την πρακτική της άσκηση, στο τμήμα των προμηθειών. 

Εκεί γνώρισε και τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Γιώργο Χατζηδάκη ως Αντιδήμαρχο, όπου και διέκρινε την εργατικότητα, μεθοδικότητα του και κυρίως έναν νέο άνθρωπο συνεργάσιμο και με θέληση να αξιοποιεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους συνεργάτες του, καθώς και να ενθαρρύνει τους νέους υπαλλήλους.

Η Ουρανία εκτός από τις σπουδές της και την ενασχόληση της με την Τέχνη και τον Πολιτισμό, τρέφει ιδιαίτερη αγάπη και για τον Αθλητισμό, αφού από πολύ νεαρή ηλικία κατέκτησε επαίνους και διακρίσεις σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα (στην Αγωνιστική Ρυθμική Αεροβική, στην Κολύμβηση και στην Αντισφαίριση).

Ιδιαίτερα ανήσυχη σαν νέος άνθρωπος, οραματίζεται την πόλη που γεννήθηκε και αγάπησε, μία πόλη φιλική και λειτουργική για τους πολίτες της και ιδιαίτερα για τους συνανθρώπους μας που το έχουν περισσότερο ανάγκη, όπως είναι οι ηλικιωμένοι, τα άτομα με αναπηρίες και οι δοκιμαζόμενοι συμπολίτες από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: