ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Άγγελος Δημητρόπουλος: Συνεχίζουμε με αυτούς που θέλουν και κάνουν

Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Άγγελος Δημητρόπουλος: Συνεχίζουμε με αυτούς που θέλουν και κάνουν



Σήμερα είναι κεντρική προεκλογική ομιλία του Άγγελου Δημητρόπουλου και εάν και ιδεολογικά ανήκουμε σε άλλους πολιτικούς χώρους τα δείγματά του στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι θετικά.
Άμα ήμουν διαφορετικός (πολύ μεγάλος πλέον για να αλλάξω) θα πήγαινα αλλά αφού δεν θα τον ψηφίσω δεν μου αρέσει να κοροϊδεύω.

Το ξέρω πως δεν είναι σωστό αυτό που κάνω γιατί πας για να τιμήσεις ανθρώπους για την στάση τους και την πορεία τους αλλά είπαμε "συντηρητικός" δεν είμαι μόνο στα γραπτά αλλά και στα μυαλά!!

Γιατί τελικά από ότι βλέπω είμαι περισσότερο δημοκράτης και σίγουρα όχι υποκριτής από αυτούς που μας δουλεύουν ψιλό γαζί και  βγάζουν φωτογραφίες ακόμα και με αυτούς που πριν λίγο καιρό έβριζαν.

Γιατί καμία ευλογία δεν κολλάει πάνω στο ψέμα. Και φυσικά πάντα και παντού μετράει ποιος σε "ευλογεί" γιατί αγαπητοί ο σκοπός να κοροϊδέψουμε για μερικές ψήφους σίγουρα δεν αγιάζει τα μέσα!

Δημοσιογραφικά θα καλυφθεί η εκδήλωση και από εμάς, και θα έχουμε αύριο φωτογραφίες και σχολιασμό . Όσοι πάτε να τον τιμήσετε μην ξεχάσετε να τον ψηφίσετε και στις 26.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: