ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : "Κομμουνιστής" ο Χατζηδάκης τα βάζει με τους δανειστές μας και απειλεί ενώ παράλληλα παρακαλάει για ΕΣΠΑ- Ποιο τζάμπα μάγκας πεθαίνεις !!

Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

"Κομμουνιστής" ο Χατζηδάκης τα βάζει με τους δανειστές μας και απειλεί ενώ παράλληλα παρακαλάει για ΕΣΠΑ- Ποιο τζάμπα μάγκας πεθαίνεις !!


Απόσπασμα από την ομιλία του Χατζηδάκη που νομίζει πως οι Ηλιουπολίτες είναι "πρόβατα". Το παίζει κατά των μνημονίων σε αυτό το σημείο της ομιλίας του, και μετά λέει πως πρώτο μέλημα του είναι να εξασφαλίσει λεφτά από τα ΕΣΠΑ!! Εάν είναι ακόμα μέλος του ΚΙΝΑΛ θα έπρεπε να είχε διαγραφεί.
Ούτε ο Τσίπρας πλέον δεν λέει τέτοιες ανοησίες για τους δανειστές. Είδαμε το κείμενο που οι ίδιοι μοίρασαν σε τοπικά ΜΜΕ και φρίξαμε. Ο άνθρωπος νομίζει πως είμαστε τίποτα κατσαπλιάδες και αναζητούμε ρήξεις με αυτούς που κρατάνε ακόμα την χώρα όρθια και αυτοί δυστυχώς για αυτόν είναι οι δανειστές μας.

Απολαύστε τον"Άρη Βελουχιώτη" που τον στηρίζει ο "Παπαφλέσσας"

Γιώργος Χατζηδάκης :"Φίλες και φίλοι η γη της Ηλιούπολης ανήκει στον λαό της και όχι στους δανειστές επίδοξους σωτήρες.

Τώρα γίνεται κατανοητό στον απλό πολίτη/δημότη της Ηλιούπολη, πως το περίπλοκο νομικό και πολιτικό σύστημα, στο οποίο έχει περιδεθεί η χώρα μας μέσα από το καθεστώς των μνημονίων οδηγεί και την δημόσια ακίνητη περιουσία σε μηχανισμούς, που δρουν ανεξέλεγκτα και ουσιαστικά αναλαμβάνουν να την «αξιοποιήσουν» προς όφελος τελικά των δανειστών.


Πολλά μπορούμε να προσάψουμε στην σημερινή δημοτική αρχή και για την εναπόθεση του μέλλοντος της γης της Ηλιούπολης στην τύχη ή στην καλή βούληση της Κυβέρνησης, για αδιαφανείς διαπραγματεύσεις με κυβέρνηση- ΕΤΑΔ, για ολιγωρία, για απώλεια χρόνου με διάφορες μεθόδους, για ελλιπή νομική αντίδραση, για άρνηση ενημέρωσης των παρατάξεων ή για χρήση του θέματος για προεκλογικούς επαναστατικούς λεονταρισμούς κατά των μέχρι τώρα προνομιακών συνομιλητών του.

Ο δημότης της Ηλιούπολης, πρέπει να ενημερωθεί για το τι συμβαίνει και να αντιδράσει με κάθε τρόπο, γιατί είναι ο μοναδικός υπερασπιστής της ακίνητης περιουσίας.

Η πολιτική απογοήτευση, η απομάκρυνση από τα κοινά και η ιδιώτευση, δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία σιωπής, μπροστά στο πρόβλημα αυτό.

Οι εκλογές θα περάσουν, αλλά η πόλη κινδυνεύει να χάσει την γη και την ψυχή της."

Η πόλη κινδυνεύει να χάσει έναν ακόμα μικρό Τσίπρα! Αρκετά "βαρύτερο" αλλά το ίδιο επικίνδυνο. Δεν εννοούμε σωματικό βάρος αλλά εκτόπισμα σε μυαλό!! 

Τι λέει ο άνθρωπος ; Ποιος νοήμων θα πάει να ψηφίσει κάποιον που πουλάει αντιμνημόνιο και ανήκει στο ΚΙΝΑΛ; Και μάλιστα πουλάει αντιμνημόνιο τώρα που τα "έσκασαν" οι δανειστές για να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις. Σαν και αυτόν που έπαιρνε και ο ίδιος ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών της διοίκησης Βαλασόπουλου. Γιατί δεν τα έλεγε και το 2014 πως η Ελλάδα δεν έπρεπε να υπογράψει το μνημόνιο και οι δανειστές μας πως είναι τοκογλύφοι;

Με τον "μνημονιακό" Βαλασόπουλο βγήκε τσέπωσε τον μισθό του επί μία πενταετία και τώρα θέλει να κάνει ΡΗΞΗ με τους δανειστές και την ΕΤΑΔ. Αρκετά με τα αστεία όποιος πιστεύει αυτές τις χαζομάρες ψηφίζει ΚΚΕ , Χρυσή Αυγή , ΛΑΕ και Πλεύση Ελευθερίας. Ας αποχωρήσει από το ΚΙΝΑΛ και ας πουλάει ότι σανό θέλει. Αλλά όχι να είναι με το ΠΑ.ΣΟ.Κ και τον Γιωργάκη τον Παπανδρέου όταν μπαίναμε στα μνημόνια και να λέει τώρα πως οι δανειστές μας θέλουν να μας πάρουν και την γη. Έλεος .........

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: