ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δημοσκόπηση που να δείχνει δεύτερο τον Κοκοτίνη μάλλον έγινε σε άλλη πόλη

Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Δημοσκόπηση που να δείχνει δεύτερο τον Κοκοτίνη μάλλον έγινε σε άλλη πόλη

ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ - ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ "ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙ"
Σύμφωνα με το site the caller υπάρχει δημοσκόπηση για την πόλη μας που δίνει μεγάλη διαφορά στον νυν δήμαρχο Βασίλη Βαλασόπουλο και μάχη για την δεύτερη θέση ανάμεσα σε Κοκοτίνη και Ευσταθίου!!! Καμία σχέση δεν μπορεί να έχει με την πραγματικότητα και θα κάνει ζημιά και στην παράταξη του δημάρχου!! Η δική μας αίσθηση από την πόλη είναι πως στο δεύτερο γύρο θα αναμετρηθούν οι Βαλασόπουλος - Χατζηδάκης ..

Πάντως η δημοσκόπηση βοηθάει περαιτέρω την παράταξη Χατζηδάκη αφού πολλοί θεωρώντας πως είναι σίγουρη η ΝΙΚΗ του Βαλασόπουλου δεν θα πάνε ή θα ακολουθήσουν μια πιο "χαλαρή" ψήφο. Όσο για τις κεντροδεξιές παρατάξεις το πρόβλημα που έχουν είναι βασικά πως η δημοτική παράταξη του Αναγνώστου και της Πίκουλα άφησαν τους ψηφοφόρους τους να κάνουν ότι τους καπνίσει . 

Να πληροφορήσουμε λοιπόν τόσο τον κ. Αναγνώστου όσο και την κ. Πίκουλα πως οι τελευταίοι δείχνουν να προτιμούν την "αγκαλιά" του Γιώργου Χατζηδάκη. Στην συγκέντρωση μάλιστα που έγινε στην Αγία Μαρίνα από την παράταξη του  Γιώργου Χατζηδάκη είδαμε και πολλούς ψηφοφόρους τους του 2014!! 

Έχουμε πλούσιο φωτογραφικό υλικό και μάλιστα θα το ανεβάσουμε προεκλογικά γιατί εμείς τουλάχιστον θα ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ δημόσια όχι μόνο ποιον συνδυασμό θα ψηφίσουμε αλλά και ποιους. 

Γιατί αρκετά έχουμε ανεχθεί τους κάθε λογής "δεξιούς". Αυτοί οι δεξιοί που σας καλούσαν το 2014 να ψηφίσετε ΣΥΡΙΖΑ και Κοκοτίνη και που προτιμούν την Τσατσούλη και το ΚΚΕ από τον τωρινό δήμαρχο. Είναι τόσο δεξιοί που δεν στήριξαν κανέναν για να ψηφίσουν στο τέλος Κοκοτίνη ή Χατζηδάκη και οι ίδιοι. 

Τέτοιοι επικεφαλής τι να σου πω.... Πείτε ανάμεσα σε Τάσο και Γαβριήλ προτιμώ αυτόν. Ξεκάθαρα ...εσείς τι θα ψηφίσετε ; Όσο για την  Αργυρώ Πίκουλα που κατεβαίνει υποψήφια με τον εκλεκτό της  ΝΔ στην Πελοπόννησο και συγκεκριμένα στην Εκλογική Περιφέρεια Κορινθίας,   να μην ξεχάσει να το παίξει αντιμνημονιακή. Α ρε Παναγιώτη Νίκα δεν ήξερες δεν ρώταγες; 

Δεν είμαι από αυτός που δεν πιστεύει στις δημοσκοπήσεις αλλά εδώ μιλάμε για φάρσα. Πάντως δημοσιεύθηκε γιατί κάνει καλό σε εμάς και κυρίως στους υποψηφίους που στηρίζουμε. 

Και κάτι τελευταίο η σημερινή συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Αγία Μαρίνα δείχνει πως όλοι οι υπόλοιποι αριστεροί συνδυασμοί απλώς κατεβαίνουν. Ήταν τουλάχιστον διπλάσια από του 2014 και μας ξάφνιασε δυσάρεστα. Ποιο πολλές πιθανότητες έχει η Τσατσούλη να μπει στον δεύτερο γύρο παρά ο Κοκοτίνης. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: