ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : "Βούλιαξαν" οι "Κρασοπενιές" στην εκδήλωση του Γιάννη Αντζινά

Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

"Βούλιαξαν" οι "Κρασοπενιές" στην εκδήλωση του Γιάννη Αντζινά


Μας παραπονέθηκε φίλος από την Αγία Μαρίνα πως κάναμε "γαργάρα" την μεγάλη συγκέντρωση του πρώην Αντιδημάρχου Γιάννη Αντζινά στο μαγαζί "Κρασοπενιές" που έγινε πριν μερικές μέρες.
Εμείς φυσικά και δεν είχαμε πρόθεση να κρύψουμε το μέγεθος της συγκέντρωσης που για μεμονωμένο υποψήφιο ήταν από τις μεγαλύτερες που έγιναν την τρέχουσα προεκλογική περίοδο. 

Άλλωστε για τον Γιάννη ακούς μόνο θετικά πράγματα στην Αγία Μαρίνα από ανθρώπους διαφορετικών πολιτικών αποχρώσεων. 

Ήταν μια καλή επιλογή και αυτός και ο  Σεφτελής και φυσικά ο Πούλος που έδωσαν δυναμική στην υποψηφιότητα Χατζηδάκη. Έχουμε και κοινό φίλο με τον Γιάννη ιδιοκτήτη καφενείου στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου. Δεν μας χωρίζει κάτι , ούτε έχουμε κάτι εναντίον του. Άλλωστε ότι έχουμε εμείς τα βγάζουμε. Ξέρουμε πως οι υπάλληλοι καθαριότητας τον συμπαθούν από την περίοδο που ήταν Αντιδήμαρχος καθαριότητας. Για μένα ήταν πολύ ελαστικός μαζί τους αλλά αυτή είναι μια προσωπική μου άποψη. Άλλωστε δεν πιστεύω πως ο τομέας της καθαριότητας πρέπει να παραμείνει στον δήμο αλλά να δοθεί σε ιδιώτη. Αυτή είναι προσωπική μου άποψη και καμία από τις δημοτικές παρατάξεις δεν την έχει στο πρόγραμμα της.


Αυτά και για να δει πως εμείς δεν είμαστε κολλημένοι για τους ελάχιστους που δεν τον γνωρίζουν σας παραθέτουμε το βιογραφικό του και όλες τις φωτογραφίες που αποδεικνύουν πως το μαγαζί στην προεκλογική εκδήλωση του Γιάννη Αντζινά "βούλιαξε" από φίλους και συναγωνιστές του (εσείς μάλλον το λέτε συντρόφους )  που πήγαν να του δηλώσουν πως τον στηρίζουν γιατί εκτιμούν ως θετική την έως τώρα  προσφορά του στα κοινά της πόλης και επιθυμούν να συνεχιστεί.


Όσο περισσότεροι υποψήφιοι εκλεγούν από την περιοχή μας την Αγία Μαρίνα τόσο το καλύτερο για όλους εμάς που μένουμε στην περιοχή και αντιμετωπίζουμε διάφορα προβλήματα. Προβλήματα που ξεκινούν από τον  αρχικό σχεδιασμό της πόλης και την εγκατάλειψη της περιοχής κατά την δική μου πάντα άποψη επί 12 συναπτά έτη της διοίκησης Κιντή που δεν μας έφτιαξε  ούτε αποχέτευση. 12 χρόνια χαμένα και επειδή πλέον το πράγμα έχει αρχίσει να γίνεται παρωδία θα σας βάλουμε μετά τις εκλογές φωτογραφίες της περιοχής με τους χωματόδρομους, και τις παλιές κολώνες!! Γιατί καλές οι ράμπες για τους ΑΜΕΑ και οι λάμπες led αλλά καιρός να μάθουν και οι νέες και οι νέοι μας πως ακριβώς παραδόθηκε το 1990 η συγκεκριμένη περιοχή στην νέα τότε διοίκηση του Θεόδωρου Γεωργάκη! 


Δεν κρύβουμε ΤΙΠΟΤΑ λοιπόν φίλε από την Αγία Μαρίνα τζάμπα μας την "είπες" . Δείτε την μεγάλη συγκέντρωση του Γιάννη Αντζινά .


Καλή επιτυχία στο Γιάννη Αντζινά   και ελπίζω ειλικρινά να εκλεγεί γιατί δεν τον θεωρώ ούτε λαμόγιο , ούτε αδιάφορο για τα προβλήματα της περιοχής μας. Τον θυμάμαι να τρέχει με ένα παπάκι για να εντοπίζει τα προβλήματα καθαριότητας και να προσπαθεί να ρίξει τους υπαλλήλους της καθαριότητας στο φιλότιμο. Με αυτούς τους υπαλλήλους και με το υπάρχον νομικό καθεστώς που η διοίκηση δεν μπορεί να απολύσει ΚΑΝΕΝΑΝ για μένα το θέμα της καθαριότητας δεν λύνεται. Αλλά εάν οι πολίτες εξακολουθούν και πιστεύουν στον δημόσιο χαρακτήρα της καθαριότητας αυτοί μπορούν να πιέσουν. Άλλωστε σε κανένα πρόγραμμα από τις δημοτικές παρατάξεις που κατεβαίνουν στις προσεχείς εκλογές δεν υπάρχει ΞΕΚΑΘΑΡΑ και χωρίς περιστροφές η ΘΕΣΗ για ιδιωτικοποίηση του τομέα της καθαριότητας ή έστω για συνέργεια με ιδιώτη. Επομένως και η επόμενη διοίκηση με τον ίδιο τρόπο θα παλεύει να κρατήσει την πόλη καθαρή. Ο Αντζινάς αποδεδειγμένα τρέχει επομένως μπορεί να μην είναι η δική μου επιλογή αλλά είναι μια καλή επιλογή.



Γιάννης Αντζινάς - Γιώργος Μπενάς

Πολλά τα likes κάτω από τις φωτογραφίες του Γιάννη Αντζινά μέχρι και από ΗΠΑ .. από τον αγαπημένο μας Λάμπρο Ξύνα... 

 Διαβάστε παρακάτω και ένα σύντομο βιογραφικό του


Ο Ιωάννης Αντζινάς γεννήθηκε το 1977 στην Αθήνα, μεγάλωσε και ζει στην Αγία Μαρίνα Ηλιούπολης.

Κατάγεται από την Αρκαδία, είναι παντρεμένος με την Βιβή Ρούμπου κι έχει ένα γιο 15 ετών.

Είναι Απόφοιτος Σχολής Τεχνικών και Ηλεκτρικών Εφαρμογών και συνεχίζει την οικογενειακή επιχείρηση Ηλεκτρομηχανολογικών έργων που λειτουργεί στην Ηλιούπολη 45 περίπου χρόνια. Είναι Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Ηλιούπολης από το 2011. Διατέλεσε μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ηλιούπολης, έως τον Νοέμβριο 2018.

Ορίστηκε Πρόεδρος στην Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή και στη συνέχεια Πρόεδρος στη Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Ηλιούπολης. Από τον Ιανουάριο του 2018 διατέλεσε Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Περιβάλλοντος από όπου παραιτήθηκε το Νοέμβριο του 2018 και ανεξαρτητοποιήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο.


Συμμετέχει ενεργά στο Σύλλογο Αρκάδων Ηλιούπολης.

Συμμετέχει ως εκπρόσωπος Εργοδοτών στην Τοπική Διοικούσα Επιτροπή ΙΚΑ Δάφνης. Είναι μέλος της Γενικής Συνέλευσης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων καθώς και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας.
Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: