ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στηρίζω συγκεκριμένους υποψήφιους και είμαι εδώ για να γράφω αλήθειες και να στεναχωρώ και όχι ευχολόγια

Τρίτη 14 Μαΐου 2019

Στηρίζω συγκεκριμένους υποψήφιους και είμαι εδώ για να γράφω αλήθειες και να στεναχωρώ και όχι ευχολόγια

Σε αυτές τις δημοτικές εκλογές είχα υποσχεθεί πως δεν θα κάτσω να "πετροβολώ" από έξω και με την ιδιότητα του δημοσιογράφου που κριτικάρει απλώς , και φέρνει στο φως της δημοσιότητας λάθη, παραλείψεις αλλά και ατασθαλίες.
Ρόλος του δημοσιογράφου δεν είναι απλώς να μεταφέρει μια είδηση , πολύ περισσότερο να αναπαράγει δελτία τύπου δημοτικών παρατάξεων. Ο δημοσιογράφος έχει άποψη και κρίνεται καθημερινά για αυτήν.

Ο πολιτικός κρίνεται κάθε τέσσερα χρόνια. Στις προσεχείς δημοτικές εκλογές μην πάτε  να ψηφίσετε τον φίλο της φίλης , το "καλό" παιδί , τον εμφανίσιμο ή την ωραία. Μην ψηφίσετε με βάση τον διορισμό που μπορεί να μην σας "κάτσει" αφού το ευρύτερο  δημόσιο μικραίνει ,γιατί δεν έχει το κράτος χρήματα τα πληρώσει τους εργαζομένους του.

Μην αφήσετε να ψηφίσετε ούτε από συνήθεια. Εσείς που είσαστε συμβασιούχοι και οι μοναδικοί που δουλεύετε στον ευρύτερο δημόσιο τομέα ψηφίστε και καταδικάστε αυτούς που σας κρατάνε "ομήρους". Οι λόγοι που με οδήγησαν να στηρίξω μεμονωμένους υποψηφίους ήταν πως δεν κατέστη εφικτό να σας παρουσιάσουμε ως κεντροδεξιά μία ολοκληρωμένη πρόταση.

Τα στελέχη της ΝΔ στην πόλη μας κατάφεραν και πάλι να έχουμε υποψήφιους δημάρχους που δεν μπορούνε να κοιτάξουν ίσια στα μάτια τον νυν δήμαρχο και να πείσουν πως είναι καλύτεροι από αυτόν.

Πικρή η αλήθεια αλλά έτσι είναι. Η υποψηφιότητα του Κώστα Πουπάκη πολεμήθηκε από την δημοτική παράταξη του Τάσου Ευσταθίου που γέμισε το ψηφοδέλτιό του με υποψηφίους χωρίς ΑΠΟΨΗ , χαμηλών δυνατοτήτων και με πολύ χαμηλά δημοκρατικά αντανακλαστικά . Σχεδόν ανύπαρκτα όταν δέχεσαι τον συνυποψήφιό σου να υμνεί την Χούντα, και τον επικεφαλή σου να λατρεύει τον δοτό δήμαρχο, του δικτάτορα  Παπαδόπουλου στην πόλη μας.

Πως να κοιτάξω μετά εγώ στα μάτια τον ψηφοφόρο των άλλων παρατάξεων και να του πω έχω καλύτερη λύση; Ποια λύση έχω το "Ελλάς. Ελλήνων, Χριστιανών" ; Θεωρώ λοιπόν πως ως άτομο που σέβεται την Δημοκρατία δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να σιωπήσω.

Πόσο μάλλον όταν δέχομαι λάσπη από ανθρώπους που έβριζαν την κυβέρνηση Σαμαρά , που συμμάχησαν στα κρυφά με τους δήθεν αντιμνημονιακούς πολιτικούς μας αντιπάλους και που θεωρούν επιτυχημένη την κυβέρνηση Καραμανλή που αύξησε το δημόσιο χρέος και έβαλε και αυτή το λιθαράκι της (κοτρόνα για να ακριβολογώ) για να πάει η χώρα στα μνημόνια.

Γιατί με Αλογοσκούφη υπουργό Οικονομικών. Παυλόπουλο στην Δημόσια Τάξη , Βουλγαράκη και πολλούς άλλους δεν είσαι παρά ένας "σοβαρός" ΣΥΡΙΖΑ που κάνεις πειράματα εις βάρος όλων μας.
Για τα σκάνδαλα της περιόδου, για τις ατυχές επιλογές σας έχω ήδη γράψει. Για τον λόγο αυτό άλλωστε δεν θα με δείτε και ποτέ υποψήφιο κόμματος που δεν θα κάνει πριν την αυτοκάθαρσή του.  

Γι' αυτό βλέπω με συμπάθεια την ανανέωση που επιχειρείται και κυρίως στηρίζω νέους και νέες με καθαρή ματιά που να έχουν τις γνώσεις και που να μπορούν.

Εδώ λοιπόν στην πόλη μου , βλέπω πως υπάρχουν μέσα στην παράταξη του Γαβριήλ Αραμπατζή νέοι άνθρωποι με όρεξη για δουλειά και ικανότητες. Τους προβάλω ως κεντροδεξιός αλλά παράλληλα αφού δυστυχώς με την απλή αναλογική θα έχουμε πολύ ευρύτερες συνεργασίες αναδεικνύω και ικανούς ανθρώπους από άλλες δημοτικές παρατάξεις.

Μέχρι τις εκλογές θα αγωνιστώ για όσους προβάλλω και από κοντά . Θα πιάσω έναν- έναν όσους ξέρω και θα προσπαθήσω να τους πείσω πως όλοι αυτοί δεν είναι ακόμη ένας υποψήφιος αλλά κάποιος που θα τιμήσει την ψήφο σας και θα παλέψει για την πόλη.

Παράλληλα ας μη με αναγκάσουν κάποιοι να ασχοληθώ και να γίνω κακός με υποψήφιους που δεν έχουν καμία ικανότητα.

Γιατί όσο νομίζουν πως μου κάνουν κακό με fake προφίλ που διαχειρίζονται στο facebook "κολλητές" τους και "κολλητοί" τους τόσο με ανεβάζουν στην εκτίμηση των συνδημοτών μου. 

Οι κάλπες σε λίγες μέρες θα αναδείξουν και υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους με ΑΠΟΨΗ και αυτό ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους όλοι οι επικεφαλής. Αυτοί κουμαντάρουν τις δημοτικές παρατάξεις , αυτοί είναι οι βασικοί υπεύθυνοι για τις μεγάλες νίκες ή ήττες.

Στο κάτω - κάτω αυτοί επέλεξαν αυτούς τους υποψηφίους.

Σε αυτούς που έχουμε τις κάρτες τους στην σελίδα μας ΑΞΙΖΕΙ "σταυρός" και εσείς που μου λέτε στο δρόμο "καλά τα λες , και λίγα γράφεις" έχετε υποχρέωση εάν αγαπάτε την πόλη να τους ψηφίσετε. 

Θα μου πείτε δεν υπάρχουν και άλλοι ικανοί; Ειλικρινά πως να το ξέρω εάν δεν τους προβάλλουν αυτοί που τους κατεβάζουν;

Ας αφήσουν τις εξυπνάδες κάποιοι που νομίζουν πως μόνο άμα έχεις πτυχίο του Χάρβαρντ μπορεί να προσφέρεις , τους είδαμε και αυτούς όταν χρησιμοποίησαν τις γνώσεις τους για να κάνουν την μεγαλύτερη "κομπίνα" και όχι για το κοινωνικό σύνολο. Για το καλό όλων μας δηλαδή. Αυτούς θέλω , αυτούς πρέπει να θέλουμε και  να  μην παρασυρόμαστε αφού προεκλογικά όλοι τα ίδια λένε.

Και μην θεωρείται πως δεν γνωρίζω τα ψηφοδέλτια ... μέχρι τις 20 του μήνα θα έχω "επιλογές" ακόμα και για τους αμετανόητους ψηφοφόρους της Λαϊκής Συσπείρωσης. Γιατί και εκεί (το λέω με λύπη) υπάρχουν 1-2 που άνετα θα μπορούσαν να προσφέρουν στην πόλη και να ασκήσουν διοίκηση και πρέπει να γελάνε ακούγοντας τον ξύλινο λόγο της παράταξής τους.

Και την κ. Τσατσούλη ως άτομο την εκτιμώ και ας μην το δείχνω. Απλώς υπηρετεί μια γραμμή κόμματος που δεν οδηγεί παρά μόνο σε πείνα , φτώχεια και εξαθλίωση πολύ μεγαλύτερη από αυτή του Καπιταλισμού που καταγγέλλει το κόμμα της. Γιατί καλός ο καπιταλισμός αλλά όταν δεν είναι ανεξέλεγκτος. Δεν μπορεί οι αγορές να καθορίζουν τα πάντα. Δεν μπορεί η ΠΟΛΙΤΙΚΗ να είναι έρμαιο του κάθε κερδοσκόπου.

Η επέμβαση του Κράτους ακόμα και στην κοιτίδα του Καπιταλισμού τις ΗΠΑ μας δείχνει πως κάπου η Ε.Ε το έχει χάσει το πράγμα. Χρειάζεται περισσότερη κρατική παρέμβαση όπου ο ιδιώτης νομίζει πως με γεμάτη τσέπη είναι το ίδιο το Κράτος!!  Γι΄αυτό και όταν κάποιοι με ρωτούν μέσα από την ΝΔ μα που γίνονται κρατικοποιήσεις λέω στις ΗΠΑ εκεί που η μονιμότητα στο Δημόσιο δεν υπάρχει και που το Κράτος παράγει και ανταγωνίζεται τον ιδιωτικό τομέα σε πολλές δομές.

Σ.Μ 

Τι έχουμε προτείνει μέχρι τώρα 







Δεν υπάρχουν σχόλια: