ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το μήνυμα του Θανάση Αθανασίου στους συνδημότες μας

Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Το μήνυμα του Θανάση Αθανασίου στους συνδημότες μας



Το δικό του μήνυμα εν όψει των εκλογών δίνει ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Αθανασίου. Το "κλέψαμε" από την σελίδα του στο facebook και σας το μεταφέρουμε γιατί μας εκφράζει πάρα πολύ.


Μας καλεί λοιπόν να τους δώσουμε την δύναμη να δημιουργήσουν την Πόλη που θέλουν. Η παράταξη " Η Πόλη που Θέλω" έχει όραμα για την πόλη μας , έχει πρόγραμμα και νέα και ταλαντούχα παιδιά σαν τον Θανάση για να το υλοποιήσουν. Για να γίνει όμως αυτό πρέπει όσοι βαρεθήκαμε αυτή την πόλη να τους στηρίξουμε. 

Ήδη έχουν συστρατευθεί πάρα πολλοί γιατί η μιζέρια και η στασιμότητα δεν μας ταιριάζει. Εμείς οι κεντροδεξιοί αυτής της πόλης πρέπει να αφήσουμε νέα παιδιά να βάλουν στο περιθώριο όσους οδήγησαν την κεντροδεξιά στην πόλη μας να μην μπορεί να σηκώσει κεφάλι και να πηγαίνει από ήττα σε ήττα.

Οι εκλογές αυτές είναι κρίσιμες για το μέλλον της πόλης αλλά κυρίως είναι καιρός να απαλλαγούμε εμείς οι δεξιοί από τα "βαρίδια" του παρελθόντος. Ανθρώπους που πλήγωσαν την παράταξη, ανθρώπους που κοίταξαν το προσωπικό τους όφελος και που όταν διοίκησαν δεν τα κατάφεραν.

Εάν δεν αφήσουμε όλα αυτά πίσω, εάν δεν κάνουμε την αυτοκριτική μας και κυρίως εάν πορευόμαστε με οδηγό ένα σκοτεινό και μαύρο παρελθόν η αριστερά στην πόλη μας θα εξακολουθήσει να έχει κυρίαρχη  θέση.

Στελέχη άφθαρτα χωρίς ιδεοληψίες και κυρίως με γνώσεις είναι απαραίτητα περισσότερο από κάθε άλλη φορά στην πόλη μας. Εάν στις 26 δεν κάνουμε το αποφασιστικό βήμα , και δεν αφήσουμε όλους όσους μας πλήγωσαν εκτός του επόμενου δημοτικού συμβουλίου τότε η επόμενη μέρα θα είναι ακόμα πιο "βαριά" και από αυτές που ακολούθησαν τις εκλογές του 2014. 

Γιατί η κεντροδεξιά δεν αντέχει να μείνει εκτός δεύτερου γύρου σε μια περίοδο που οι Ιδέες της επικρατούν παντού, αλλά και στην χώρα μας. Και βέβαια δεν θα ψηφίσουμε την παράταξη που φιλοξενεί "σταγονίδια" ,αλλά την παράταξη που έχει ικανούς και νέους ανθρώπους που δεν θα μας κάνουν να ντρεπόμαστε, και που δεν θα δημιουργήσουν νέους ΕΥΩΝΥΜΟΥΣ Α.Ε , ούτε θα αφήσουν χρέη στον δήμο μας. 

Δοκιμάσαμε τους "σπουδαίους" και μεγάλους ας δώσουμε την ευκαιρία σε νέους που μαζί με άφθαρτους παλιούς θα οδηγήσουν και πάλι σε ΝΙΚΗ την παράταξή μας. Αρκετά πια με τους ανίκανους δώστε την Δύναμη σε αυτούς που θέλουν και μπορούν.

Η δημοτική παράταξη " Η Πόλη που Θέλω" έχει 44 υποψηφίους που πλην του επικεφαλή της δεν έχουν καμία ανάμειξη με την διοίκηση 2006- 2010 , δεν μπορούν να απολογούνται για λάθη και παραλείψεις της. Δεν ευθύνονται για την διάσπαση της κεντροδεξιάς γιατί ο επικεφαλής της Γαβριήλ Αραμπατζής υποχώρησε στο ενδεχόμενο της υποψηφιότητας του Κώστα Πουπάκη και όλοι το γνωρίζουν, αυτοί που δεν υποχώρησαν είναι αυτοί που θέλουν να γυρίσουν για να κάνουν τα ίδια που έκαναν και παλιότερα. 

Είναι οι επαγγελματίες πολιτικοί που θυμούνται Ιδεολογίες και κόμματα μόνο όταν έχουν καρέκλα. 

Ότι "σάπιο" και "παλιό" είναι στην από εκεί πλευρά , σε μια παράταξη που μυρίζει ναφθαλίνη!!  Τους αφήνουμε να βουλιάξουν αφού δεν αλλάζουν και προχωράμε μπροστά χωρίς αυτούς που μας πλήγωσαν.

Τι να τους κάνουμε ; Τι καλό έχουν προσφέρει στην πόλη; Τι πρόσφεραν στην ΝΔ τόσα χρόνια; Αυτοί τους πρόσφερε θέσεις και αξιώματα , αυτοί ξεφτίλισαν τα χρίσματα και τερμάτισαν στην πέμπτη θέση.

Αρκετά με τους ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ αφού δεν κάνουν στην άκρη και δεν αφήνουν τους ικανούς δεν μπορούμε να περιμένουμε πότε επιτέλους θα αρχίσουν να γίνονται χρήσιμοι. Τι αντιπολίτευση έκαναν επί πέντε χρόνια αυτοί που τάχα έχουν το θράσος και μιλάνε για "συμπαραστάτες" του Βαλασόπουλου;

Δείτε μόνο το ψηφοδέλτιό τους, ποιον από τους 62  θα προσλαμβάνατε στην επιχείρησή σας;

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: