ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Και η υποκρισία έχει όρια , μόνο η δική μας ενημέρωση δεν έχει όταν γίνεται προς το συμφέρον των πολιτών

Τρίτη 14 Μαΐου 2019

Και η υποκρισία έχει όρια , μόνο η δική μας ενημέρωση δεν έχει όταν γίνεται προς το συμφέρον των πολιτών



Κάποιοι δεν αντιλαμβάνονται πως εμείς κάνουμε ρεπορτάζ και δεν φοβόμαστε να αποκαλύπτουμε τις κωλοτούμπες όλων τους.
Το έχουμε ξαναπαίξει και όταν έγινε το βάζουμε και προεκλογικά γιατί μάθαμε πως δεν του αρέσουν οι αναρτήσεις μας για την παράταξή στην οποία συμμετέχει. Λογικό αφού είναι και αυτός σε μια παράταξη και προφανώς συμφωνεί με τις φιλοχουντικές κορώνες των συνυποψηφίων του.

Πάμε λοιπόν στο βίντεο σε χρόνο 18:30 και μετά τις καθιερωμένες ευχές για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας το 2018 μιλάμε , δηλαδή ένα χρόνο πριν, ο κ. Κουρής αναφέρει: "Η δημοτική αρχή δέχθηκε τις παρατηρήσεις μας όπως και των άλλων παρατάξεων της αντιπολίτευσης  και αυτό δείχνει την δημοκρατικότητά της!!! για την παράταξη "ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ΄"τα έλεγε αυτά και για τον νυν δήμαρχο Βασίλη Βαλασόπουλο που ήταν παρών και τα άκουγε. Να του θυμίσουμε πως ο επικεφαλής της παράταξής του Τάσος Ευσταθίου παραιτήθηκε (πούλησε τον Γιάννη Αναγνώστου για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους) επειδή ο δήμαρχος ήταν αυταρχικός και δεν σέβονταν τους θεσμούς!!

Και παραιτήθηκε επειδή ήταν μη δημοκρατικός ο πολιτικός του αντίπαλος!! Ποιος έχει δίκιο Μιχάλη; Μα εσύ φυσικά στο συγκεκριμένο. Αλλά δεν μπορείς σήμερα να πορεύεσαι με αυτόν που λέει άλλα πράγματα ,είναι ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ. 

Αποφασίστε λοιπόν εσείς οι "δημοκράτες" τι γραμμή θα ακολουθήσετε και αφήστε το δημοσιογράφο να σας λέει την ΑΛΗΘΕΙΑ και να πληροφορεί και τους συνδημότες του. Μαζέψτε τους φιλοχουντικούς υποψηφίους σας να μην προκαλούν τα δημοκρατικά συναισθήματα των δημοτών μας και πάρτε το επιτέλους χαμπάρι " Οι τζάμπα μάγκες " δεν πουλάνε πλέον και δεν έχουν απήχηση τα ψέματά σας στην τοπική μας κοινωνία.

Καλά το "τζάμπα" δεν κολλάει για κάποιους από εσάς, αλλά είπαμε εδώ όλα στην ώρα τους και με στοιχεία.

Παρακολουθείστε φίλες και φίλοι το σχετικό απόσπασμα από το 18:30 έως και το 20:00 για να δείτε και εσείς πως σας περνάνε για "πρόβατα" και σας ταΐζουν σανό. Εμείς εδώ είμαστε για να αποκαλύπτουμε το πόσο υποκριτές είναι.

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Μαρίνο μου αν δεν απατώμαι ο συγκεκριμένος (κυριος) μοίραζε ψηφοδέλτια του Βαλλασοπουλου στις προηγούμενες εκλογές μαζί με άλλα άτομα μέσα στη β2νοδε ΝΤΡΟΠΉ ΣΑΣ τι εντύπωση σου κάνει λοιπόν, και γιατί να ψηφίσω τον Ευσταθίου η τον Αραμπατζή ας ψηφίσω απευθείας τον Βαλλασοπουλο. Δεν πρόκειται η Ηλιούπολη να ξαναδεί δημαρχο δεξιό αν δεν φύγουν όλοι αυτοί ανικανοι καρεκλακιδες.