ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ας επιλέξουν όλοι οι δεξιοί τι πρέπει να ψηφίσουν

Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Ας επιλέξουν όλοι οι δεξιοί τι πρέπει να ψηφίσουν



Οι εκλογές είναι σε μία εβδομάδα, την προσεχή Κυριακή. Οι Νεοδημοκράτες και οι Νεοδημοκράτισσες της πόλης μας θα πάνε να ψηφίσουν τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές για να στείλουν μήνυμα στην κυβέρνηση πως το τέλος της έφτασε.

Το μήνυμα είναι πολιτικό, κομματικό έχει χρώμα όπως και τα προβλήματα του κοσμάκη. Γιατί τα κόμματα και τα χρώματα καθορίζουν πολιτικές και δεν είναι οι "αγέλες" αυτές που κατεβάζουν πρόγραμμα και προτάσεις. Στην πόλη μας η ΝΔ αποφάσισε (κακώς για εμένα) να αφήσει χωρίς στήριξη τις δύο υποψηφιότητες που κατεβαίνουν.

Στην μία έχουμε φιλοχουντικούς , πρώην πασόκους, αντιμνημονιακούς, πρώην Συριζαίους και πολλούς που δηλώνουν απολιτίκ!! Δηλαδή εσύ που είσαι απολιτίκ γιατί να σε ψηφίσω; Τι πολιτική θα εφαρμόσεις εάν δεν πατάς σε Αρχές και Αξίες; Και αρχές και αξίες έχουν τα κόμματα και όχι οι μπαχαλάκηδες, οι δήθεν , οι άνθρωποι που νοσταλγούν δικτάτορες και δημόσια το διατυμπανίζουν. 

Αυτή η δημοτική παράταξη είναι του Τάσου Ευσταθίου , και αφορά όλους τους υποψηφίους το γεγονός πως έχουν στις τάξεις τους ανθρώπους που υμνούν δικτατορίες. Αυτοί τους επέλεξαν , αυτοί τους ανέχονται και αυτοί που θα τους ψηφίσουν σε μένα δεν θα παίζουν τον δημοκράτη. Δεν έχουν καμία σχέση με την ΝΔ που είναι μια φιλελεύθερη παράταξη που καταδικάζει απερίφραστα κάθε σχέση με σταγονίδια.

Επομένως η δημοτική αυτή παράταξη που το 2014 δεν τολμούσε κανείς να προβάλει φιλοχουντικές κορώνες κατάντησε έρμαιο σε κάθε εκβιασμό αφού ο επικεφαλής της φαντάζεται πως μπορεί να τους βάλει όλους σε ένα τσουβάλι.

Δεν θα σχολιάσω καθόλου τι είπε ο Γιάννης Αναγνώστου για τον Τάσο Ευσταθίου και την Αργυρώ Πίκουλα. Το έχω κάνει και όλοι ξέρουν άλλωστε πως αυτοί διέλυσαν την δημοτική παράταξη Νέα Δημοτική Κίνηση και καλά έκαναν αφού διαφωνούσαν ...

Αλλά δεν διαφωνούσαν έφυγαν γιατί θεώρησαν πως είναι ικανοί να έχουν δική τους παράταξη. Η Πίκουλα μετά από δύο διαδοχικές αποτυχημένες προσπάθειες τα παράτησε και ο Ευσταθίου τελειώνει αυτοδιοικητικά σε λίγες μέρες.

Μετά και την δεύτερη αποτυχία του να ηγηθεί μιας παράταξης που θα μπορέσει να περάσει στον δεύτερο γύρο.

Ο κ. Τάσος Ευσταθίου έχει δοκιμαστεί σε θέσεις ευθύνης και βρέθηκε ελλιποβαρής, κάτι που δεν αντιλαμβάνεται προφανώς ο ίδιος. Θα το αντιληφθεί την προσεχή Κυριακή.

Από την άλλη η υποψηφιότητα του Γαβριήλ Αραμπατζή δεν ήταν προμελετημένη αλλά υποψηφιότητα ΟΡΓΗΣ για ότι μας συμβαίνει ως κεντροδεξιά σε αυτή την πόλη εδώ και δεκαετίες.

Ο Αραμπατζής έκανε πίσω στην υποψηφιότητα Πουπάκη που θα μας πήγαινε στον δεύτερο γύρο αλλά ο Τάσος ήθελε να κατέβει υποψήφιος .Με μια παράταξη που έχει ελάχιστους δεξιούς υποψήφιους. Με πρωτοπαλίκαρο τον Μιχάλη Κουρή που επί προεδρίας του η τοπική μας οργάνωση δεν είχε ούτε δικά της γραφεία.

Με υποψήφιους που έβριζαν (και καλά έκαναν αφού έτσι το έβλεπαν) τον πρώην αρχηγό της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά που κράτησε την χώρα όρθια. Με κανέναν υποψήφιό τους να μην ανεβάζει ΤΙΠΟΤΑ υπέρ της ΝΔ στο facebook. Με υποψήφιους που δεν θα μπορούσαν να κατέβουν ούτε για υποψήφιοι σε σύλλογο γονέων και κηδεμόνων.

Είχα αποφασίσει να απέχω από τις προσεχείς δημοτικές εκλογές . Αφού δεν πετύχαμε να έχουμε τον Πουπάκη και σίγουρη θέση στον δεύτερο γύρο να μην ψηφίσω κανέναν από τους δύο.

Και τότε θα έβγαινε πάλι ο κωλοτούμπας που ωφελήθηκε όσο κανείς και από την διοίκηση Αναγνώστου αλλά και από την ΝΔ να μας πει πως δεν είμαστε και δεξιοί αλλά στηρίζουμε τον Βαλασόπουλο.

Λες και αυτά τα φιλοχουντικά απολειφάδια έχουν καμία σχέση με την ΝΔ και τις Αξίες της. Λες και έχουν έστω μια σημαία του κόμματος στα γραφεία τους, λες και θα ψηφίσουν Μητσοτάκη στις προσεχείς εκλογές.

Από την άλλη ο Γαβριήλ Αραμπατζής που δεν το έχει στην ομιλία έχει μαζέψει νέα παιδιά , με ΞΕΚΑΘΑΡΗ στάση και σαφέστατα κεντροδεξιό προσανατολισμό που δεν κρύβουν για να κερδίσουν καμία αριστερή ψήφο.

Τις χαρίζουμε όλες στον Τάσο Ευσταθίου, του χαρίζουμε και αυτούς του δεξιούς που το 2014 ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ ούτε αυτούς τους θέλουμε. Εδώ στην πόλη μας γύρναγαν και έβριζαν τα μνημόνια και πανηγύριζαν μαζί με τον Κοκοτίνη μέχρι που έφαγαν την μεγάλη ήττα.

Του χαρίζουμε και την ψήφο του Γιάννη Αναγνώστου που έλεγε στους Νεοδημοκράτες το 2014 να ψηφίσουν στον δεύτερο γύρο ΣΥΡΙΖΑ και αντιμνημόνιο. Του χαρίζουμε όλους τους δήθεν που ντρέπονται να πουν πως είναι ΔΕΞΙΟΙ .

Θα διεκδικήσουμε και θα πάρουμε και την τελευταία δεξιά ψήφο της πόλης μας "σταυρώνοντας" αυτούς που δεν κρύβουν τις πεποιθήσεις τους. Και πόσοι είναι αυτοί θα πείτε;

Είναι συμπαγής , ξεπερνάνε  το 15% και εάν πάνε όλοι να ψηφίσουν την Κυριακή θα υπάρχει κεντροδεξιός υποψήφιος στον δεύτερο γύρο.

Είναι εφικτός ο στόχος αρκεί να μην ΔΩΣΟΥΜΕ ούτε μία δεξιά ψήφο σε άλλον δημοτικό συνδυασμό. Σε καμία άλλη δημοτική παράταξη, σε κανέναν γνωστό ή φίλο που είπε να κατέβει με τον Χατζηδάκη ή που θέλησε να είναι υποψήφιος με τον Τάσο Ευσταθίου αλλά δεν λέει και πουθενά πως είναι και δεξιός!!

Μια συμπαγής ιδεολογικά παράταξη είναι προτιμότερη από μία που έχει "μαζέματα" από παντού. Το βλέπετε άλλωστε και στην Λαϊκή Συσπείρωση που πήρε 10% στις προηγούμενες εκλογές και πέρασε τον Τάσο Ευσταθίου που βγήκε πέμπτος , θα το δείτε και τώρα όταν ο Κοκοτίνης με τα "μαζέματα" που είχε πάρει από το ΠΑ.ΣΟ.Κ και τώρα δεν θα τα έχει μαζί του θα καταρρεύσει.

Μην ακούτε κανέναν, λοιπόν με ένα ποσοστό της τάξεως του 15% είσαι ήδη στον δεύτερο γύρο. Η ΝΔ στην Ηλιούπολη θα πάρει στις Ευρωεκλογές κοντά στο 30% και δεν μπορούμε να έχουμε κεντροδεξιά παράταξη στον δεύτερο γύρο; 

Αφήστε πίσω τα βαρίδια και τους ανίκανους (αφήστε τις ενστάσεις σας για τον επικεφαλή Γαβριήλ Αραμπατζή ) και στηρίξτε αυτούς που δεν το κρύβουν πως είναι κεντροδεξιοί και φιλελεύθεροι..

Μην ασχολείστε με όσους το παίζουν τάχα υπερκομματικοί επειδή δεν έχουν καμία ΑΞΙΑ να υπηρετήσουν. Ελάτε όλοι αύριο στην συγκέντρωση του Γαβριήλ Αραμπατζή στις 8 και μισή το βράδυ στην πλατεία Φλέμινγκ και πάμε όλοι μαζί οι κεντροδεξιοί να ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ την Κυριακή νέους ανθρώπους που θα πετάξουν τα "βαρίδια" του παρελθόντος από τις καρέκλες τους και θα τους καταλογίσουν ευθύνες για την παντοδυναμία της αριστεράς της πόλης.

Γιατί εάν θέλεις να ψηφίσεις ΔΕΞΙΑ και πατριωτικά σε αυτές τις εκλογές και σε αυτό τον δήμο. ΨΗΦΙΖΕΙΣ τον μισό Πόντιο και μισό Μικρασιάτη Γαβριήλ Αραμπατζή που είναι περήφανος και για τις Ιδέες του και για την καταγωγή του. 

Και το κάλεσμα φυσικά και απευθύνεται και στους δεξιούς που βρίσκονται αυτή την στιγμή εκτός ΝΔ και δεν ξέρουν ποιον να ψηφίσουν για δήμαρχο. 

Με γνωρίζετε χρόνια δεν θα σας πρότεινα να ψηφίσετε την "Πόλη που Θέλω" εάν δεν ήταν ανάγκη να ξεκολλήσουμε...

Περιμένω κάθε δεξιό αυτής της πόλης να πάρει ξεκάθαρη θέση και να στηρίξει τον Γαβριήλ Αραμπατζή αφήστε τα του Γιάννη αυτός κρίθηκε ήδη από την Ιστορία. 

Και κάτι τελευταίο επειδή δεν έχουν να πουν κάτι για τον Αραμπατζή του χρεώνουν επειδή ήταν Συμπαραστάτης του Δημότη, αυτοί που δεν έχουν αρθρώσει λέξη για όσα είπε ο Μιχάλης Κουρής , αυτοί που  θυμήθηκαν την ΝΔ πριν 5 μήνες , αυτοί που φέσωσαν τον δήμο με 14.000.000 ευρώ. 

Και όλοι αυτοί ξαφνικά βλέπουν στο πρόσωπο του Αραμπατζή τον τάχα "λαγό" του Βαλασόπουλου. Αλλά τελικά ο "λαγός" του Τάσου με το fake προφίλ στο facebook σίγησε , όταν κατάλαβε πως αντιληφθήκαμε την ιδιότητα και ταυτότητά του . 

Θα μου πείτε και ο Αραμπατζής ήταν σε θέση ευθύνης επί Αναγνώστου δεν φέρει ευθύνες; Φέρει αλλά δεν έκλεψε, δεν πρόδωσε , και το κυριότερο δεν λέει πως όλα έγιναν τέλεια επί Αναγνώστου και πως όλα είναι χάλια μετά από αυτόν.

Και βέβαια η νοοτροπία στην παράταξη Αναγνώστου ήταν συγκεκριμένη. Φταίει μόνο επειδή δεν πολέμησε αυτήν  την νοοτροπία των αλλά και ποιος θα άκουγε έναν νέο;

Ένας νέος που κρίθηκε και από άλλους ικανούς να αναλάβει θέση ευθύνης και κατηγορείται και για αυτό. Γιατί αφού δεν τον ήθελαν Συμπαραστάτη του Δημότη δεν τον "μπλόκαραν" στο δημοτικό συμβούλιο; Μα για να τον ξεφορτωθούν και να συνεχίσουν να έχουν τις μικρές παρατάξεις τους που πάντα δεν περνούσαν στον δεύτερο γύρο.

Σε δύο μέρες και επειδή δεν απάντησαν και πάλι για την ΕΥΩΝΥΜΟΣ Α.Ε, και όσο συνεχίζουν να μην απαντούν εμείς θα αποκαλύπτουμε και άλλα. Και άλλοι υποψήφιοι με ανάρμοστες συμπεριφορές και άλλες ιστορίες που αξίζει να γνωρίζετε.

Γι' αυτό μην ξεγελαστείτε και πάλι από δήθεν δεξιούς και "Μακεδονομάχους" που αγκαλιάζουν όσους μέχρι χθες κατηγορούσαν ως προδότες . Εμείς είμαστε η ΜΟΝΑΔΙΚΗ κεντροδεξιά δημοτική παράταξη της πόλης.

Της κληρονομιάς εμείς συνεχιστές στην κορφή και πάλι ΝΙΚΗΤΕΣ

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ......Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ,ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ , ΤΗΣ ΣΥΝΕΣΗΣ. Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΙΛΗΣΕ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ. ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΔΙΟ ΔΟΞΑΣ ΛΑΜΠΡΟ , Η ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΓΑΒΡΙΛΗΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΕΚΦΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.
ΑΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΕ ΑΝΤΑΡΤΕΣ , ΠΡΟΔΟΤΕΣ , ΧΟΥΝΤΟΒΑΣΙΛΙΚΟΥΣ , ΑΠΟΛΙΤΙΚ ΚΑΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ , ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ.