ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Όχι δεν θα επιστρέψουν στην διοίκηση αυτοί που μας φέσωσαν

Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Όχι δεν θα επιστρέψουν στην διοίκηση αυτοί που μας φέσωσαν


Αύριο ολοκληρώνονται οι προεκλογικές συγκεντρώσεις στην πόλη μας με το αίσχος να μιλάνε ταυτόχρονα η παράταξη του νυν δημάρχου που το δικαιείται , η νέα του κ. Στασιμόπουλου που ευελπιστεί σε ένα μονοψήφιο πάνω από 4% και η παράταξη του κ. Ευσταθίου που είχε τερματίσει πέμπτη στις εκλογές του 2014 αποσπώντας ένα 8%!!!,  και πάει πλέον από ότι λένε τα στελέχη της για την πρωτιά!!



Το γεγονός πως η διοίκηση του δήμου επιτρέπει σε άλλες δύο παρατάξεις να κάνουν ταυτόχρονα με αυτήν εκδήλωση δείχνει πως δεν τραβάει ζόρια αλλά αδικεί και τον κ. Κοκοτίνη που ήρθε το 2014 δεύτερος με εκείνο το αντιμνημονιακό 19% αλλά και όλους τους άλλους. Γιατί να μην κάνει αύριο και το ΚΚΕ και η κ. Τσατσούλη που είχε τερματίσει τέταρτη το 2014 , δύο μονάδες πάνω από τον κ. Ευσταθίου;

 Όπως και να έχει ακόμα και εάν σου δώσουν τέτοια αβάντα άμα εσύ δεν "πουλάς" και δεν γεμίζεις τις πλατείες είναι δώρο άδωρον! Πάντως το φάουλ από εμάς και από το site ilioupolinews.gr καυτηριάστηκε. Εκτιμήσεις πλέον για τον δεύτερο γύρο θα γίνουν πολλές μέσα στο Σαββατοκύριακο και θα γίνουν γιατί έτσι επιβάλλει ο πολιτικός πολιτισμός μας.

Γιατί π.χ να περιμένω να ανοίξουν οι κάλπες για να τονίσω πως η ΝΔ θα κερδίσει τις ευρωεκλογές; Έχει κανείς αντίρρηση σε αυτό; Όμως κάποιοι θεωρούν πως δεν μπορεί ένα μέσο ενημέρωσης έχει άποψη και μάλιστα όταν το ίδιο θα εκτεθεί όταν θα πέσει έξω σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τις δικές τους. Για τον απερχόμενο δήμαρχο όπως τον αποκαλούν κανείς δεν γράφει πως δεν θα βγει πρώτος την πρώτη Κυριακή απλώς θεωρούν πως θα γίνει κάποιο θαύμα και δεν θα πάρει ποσοστό ικανό να του δίνει σαφέστατο προβάδισμα και στον δεύτερο γύρο. Είναι τόσο "αποτυχημένη" η διοίκησή του που δεν χάνει η παράταξή του την πρώτη θέση. Βλέπετε το να ασκείς πολιτική με κάδους σκουπιδιών και λακούβες έχει ημερομηνία λήξης και αυτή είναι σε τρεις μέρες.

Όταν οι πολλοί θα αποφασίσουν πως η εικονική πραγματικότητα που παρουσιάζετε για τον δήμο μας δεν μπορεί να συγκριθεί με την δική τους ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ, ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ και κυρίως ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ. Λέμε για όσους έχουν διοικήσει μέχρι σήμερα και ανάμεσα σε αυτούς βάζουμε και την Λαϊκή Συσπείρωση και τα παρακλάδια της γιατί επειδή κάποιοι ξεχνάνε στην διοίκηση Κιντή συμμετείχαν όσοι αργότερα κατέληξαν να το παίζουν τάχα φιλοευρωπαίοι. Μάλιστα πολλοί από αυτούς ακόμα και σήμερα ξιφουλκούν κατά της Ε.Ε και παράλληλα ζητάνε καλύτερη πόλη. Λες και θα υπήρχε εάν η χώρα μας δεν ήταν μέλος της Ε.Ε , λες και δεν γνωρίζουν πως ήταν τα πρώην κομμουνιστικά κράτη τα οποία μας παρουσίαζαν ως παραδείσους!! Μόνο εάν επισκεφτείς την Μόσχα , το Βουκουρέστι και τα Τίρανα θα καταλάβεις τι πόλη θα είχαμε εάν είχαν συνεχίσει να διοικούν!! Τώρα θέλουν λέει και ΜΕΤΡΟ , και φυσικά θεωρούν πως οι πολίτες θα κάνουν το λάθος να τους ακολουθήσουν και πάλι. Ακόμα και ο ΣΥΡΙΖΑ κατάλαβε πως εκτός Ε.Ε και ΝΑΤΟ δεν υπάρχει Ελλάδα αλλά αυτοί ακόμα τον χαβά τους. Η Σερβία παρακαλάει να μπει στην Ε.Ε και το ΝΑΤΟ και εμείς ακόμα έχουμε ενδοιασμούς εάν ανήκουμε εις την Δύσην.

Αλλά αυτοί οι δημότες μας δεν είναι πλειοψηφία και το γνωρίζουν καλά και οι ίδιοι πλέον. Γι' αυτό και θα ψηφίσουν παρατάξεις που έχουν στο πρόγραμμά τους τα ΕΣΠΑ και παράλληλα οι ίδιοι οι ψηφοφόροι τους ξιφουλκούν στο facebook για τους κακούς Ευρωπαίους που μας έριξαν στα μνημόνια!! Βλέπουν να υλοποιούνται από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ όσα είχε κατά καιρούς καταγγείλει και τα βάζουν με την ΕΤΑΔ γιατί δεν παραχωρεί ΤΖΑΜΠΑ τα ακίνητά μας για να τα "αξιοποιήσουν" αυτοί όπως έκαναν επί τόσα χρόνια!! Έχουν εγκληματήσει φτιάχνοντας δομές του δήμου μέσα σε ακίνητα που ανήκουν στο Κράτος, φέσωσαν τον δήμο με εκατομμύρια ευρώ, και εξακολουθούν να υμνούν το έργο δημάρχων που δεν είχαν αγοράσει ούτε έναν κάδο ανακύκλωσης!! Γιατί αφού ήταν οπαδοί του Χότζα δεν καταλάβαιναν και πολύ για περιβάλλον.

Η τύχη για την πόλη μας είναι πως πλέον ουδείς πιστεύει πως η αριστερά μπορεί να διαχειριστεί τα πράγματα καλύτερα. Το δυστύχημα είναι πως θεωρεί πως μπορεί να συγκυβερνήσει ο έντιμος με τον απατεώνα!! Έτσι οι συνεργασίες που εμείς με την ψήφο μας θα επιλέξουμε δεν μπορούν να εγγυηθούν ένα καλύτερο μέλλον για την πόλη. Γι' αυτό και εμείς θα έχουμε πολύ δουλειά την επόμενη μέρα. Όχι για να ανεβάζουμε τα απλά και καθημερινά. Αλλά για να σας δείχνουμε πως η επόμενη διοίκηση μετά από 9 χρόνια χρηστής διοίκησης χωρίς ελλείμματα θα πάει πάλι πανηγυρικά σε αυτά.

Βαλασόπουλος - Αραμπατζής θα ήταν το ιδανικό δίδυμο δεύτερου γύρου αφού και οι δύο παρατάξεις αυτές μπορούν να εγγυηθούν πως το πράγμα θα συνεχιστεί προς την σωστή κατεύθυνση και δεν θα έχουμε πάλι φαινόμενα προηγούμενων κακών διοικήσεων.

Ψήφος διαμαρτυρίας θα επιτείνει απλώς τους γεμάτους κάδους και θα ανοίξει όχι λακκούβες αλλά "τρύπες" που θα υποθηκεύσουν το μέλλον αυτής της πόλης. Οικονομικές "τρύπες" που μέσα της βούλιαξαν τα όνειρα και οι ελπίδες όσων το 2010 στήριξαν με την ψήφο τους την Νέα Δημοτική Κίνηση του Γιάννη Αναγνώστου.

Όταν ένας υποψήφιος σας λέει πως δεν τον ενδιαφέρουν τα οικονομικά μεγέθη μην τον ψηφίζετε . Γιατί αυτό σημαίνει πως είναι είτε απατεώνας είτε αφελής. Με το πρώτο να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες!!

Αφού δεν απάντησαν για τα 14.000.000 ευρώ έλλειμμα που παρέδωσαν ας περιμένουν 14 χρόνια ακόμα για να "εξαγνιστούν" και να επιστρέψουν ως άλλοι Γεωργάκηδες. 

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: