ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η Έλενα Τσαρτσάνη και τα δικά σας πολλά κλικ!! - Να πως πατήσαμε και πάλι κορυφή στις δικές σας επιλογές ενημέρωσης !!!!

Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Η Έλενα Τσαρτσάνη και τα δικά σας πολλά κλικ!! - Να πως πατήσαμε και πάλι κορυφή στις δικές σας επιλογές ενημέρωσης !!!!



Καλά πήγε η εκδήλωση της υποψήφιας δημοτικής συμβούλου Έλενας Τσαρτσάνη πριν δύο μέρες στο αναψυκτήριο της πόλης μας. Για τους φίλους που ανησύχησαν που δεν γράψαμε κάτι σχετικό το σημερινό μας μικρό φωτογραφικό αφιέρωμα. από την συγκεκριμένη εκδήλωση.
Για να κάνουμε και εμείς μερικά "χτυπήματα" , κλικ παραπάνω. Γιατί "παραδόξως" σε εμάς η Έλενα πουλάει. Έχει κανείς απορίες το γιατί;  





Δεν ήμασταν παρόντες στην εκδήλωση για όσους αναρωτιούνται γιατί δεν έχουμε κάτι παραπάνω από όσα ειπώθηκαν εκεί. Δεν πήγαμε άλλωστε σε καμία εκδήλωση άλλης παράταξης εκτός από αυτήν που στηρίζουμε. Ευχόμαστε βέβαια όλες οι παρατάξεις να αναδείξουν τους καλύτερους ώστε το επόμενο δημοτικό συμβούλιο να είναι γεμάτο από δημότες μας με ΑΠΟΨΗ, και να ψηφίζουν με βάση την δική τους εμπεριστατωμένη άποψη και όχι επειδή το λέει ο επικεφαλής της παράταξης. Να ψηφίζουν αυτό που πρέπει να γίνει και να μην κοιτάνε να κάνουν αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση . Να ορθώνουν το ανάστημά τους σε αυτό που δεν πρέπει να γίνει και είναι επιζήμιο για τους περισσότερους. Παρακάτω να σας θυμίσουμε και την πρώτη μας ανάρτηση για την Έλενα Τσαρτσάνη και να της ευχηθούμε να διατηρήσει τον καλό της χαρακτήρα (αυτά μας λένε οι φίλοι από το kontra , διαβάστε παρακάτω) και όταν εκλεγεί και κυρίως όταν αναλάβει κάποια θέση ευθύνης. Εάν την ξέραμε προσωπικά θα σας λέγαμε από τώρα πως αυτό θα το κάνει. Εμπιστευόμαστε τους φίλους βέβαια και ελπίζουμε να είναι απόλυτα αντικειμενικοί ώστε να μην με εκθέσουν και εμένα. Αλλά εδώ είμαστε για να ασκήσουμε την κριτική μας. Άλλωστε με την Έλενα θεωρητικά είμαστε πολιτικοί αντίπαλοι. Και λέω θεωρητικά γιατί στην παράταξη του νυν δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου συναντάς ανθρώπους από όλους τους πολιτικούς χώρους. Και αφού δεν την έχουμε συναντήσει ποτέ δεν γνωρίζουμε που τοποθετεί πολιτικά τον εαυτό της. 

Ακολουθεί το αρχικό μας κείμενο για την Έλενα ... αυτό που μας χάρισε χιλιάδες κλικ!!


Κάτι μας θύμιζε η υποψήφια της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" Έλενα Τσαρτσάνη . Φίλοι και συνάδελφοι από το Kontra με ενημέρωσαν πως ήταν στο πλευρό του αγαπημένου Γιώργου Γεωργίου στο "Καφενείο των Φιλάθλων"
Μου την "έπεσαν" μάλιστα που δεν βρήκα χώρο για μια ανάρτηση για την συμπαρουσιάστρια και καλό παιδί από ότι μου είπαν Έλενα. Επειδή το kontra ήταν το χειρότερο μου επαγγελματικό βήμα (ελπίζω να μην είναι και το τελευταίο) αλλά έκανα κάποιες δυνατές φιλίες με "παιδιά" του σταθμού που μακάρι να είχαμε δουλέψει μαζί και σε κάποιο άλλο κανάλι τους έκανα το χατήρι.

Σας παρουσιάζω λοιπόν την Έλενα Τσαρτσάνη όχι επειδή είναι ωραία αλλά επειδή παράλληλα είναι και καλό παιδί. Και αυτοί που μου το είπαν είναι της εμπιστοσύνης μου δεν θα ήθελαν να με εκθέσουν.

Θα την έβαζα και στα πλάγια στους υποψήφιους που εμείς εδώ στηρίζουμε αλλά δεν την έχω "ψάξει" και ως γνωστόν προτείνω και ικανούς να συνεισφέρουν από θέσεις ευθύνης στην πόλη.

Αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι ικανή αλλά πως εγώ δεν βρήκα τον χρόνο μέχρι σήμερα να ψάξω και να μάθω. Άλλωστε στο "μικροσκόπιο" το δικό μας μπαίνεις όταν έχεις ήδη κάποια θέση ευθύνης. Εμείς όμως πλέον ψάχνουμε για να μην την πάθουμε ξανά. Αρκετούς άχρηστους στηρίξαμε όλοι μας τόσα χρόνια. Λέτε να έχω άδικο σε αυτό;

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΕΛΕΝΑΣ ΤΣΑΡΤΣΑΝΗ
(όπως παρουσιάζεται μέσα στην επίσημη σελίδα των υποψηφίων της δημοτική παράταξης "ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ"


Με κέρδισαν ωστόσο η δημοσιογραφία (συγκεκριμένα η αθλητική) και το Marketing, τα οποία υπηρετώ από τις πρώτες μέρες φοίτησής μου στα εκάστοτε εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Συγκεκριμένα κατέχω τους παρακάτω τίτλους σπουδών: Professional Diploma in Media, Journalism από το Liverpool John Moores University και Βachelor in Business Administration από το Cardiff Metropolitan University της Ουαλίας.


Για περισσότερα κάντε κλικ εδώ

 Η φωτογραφία αποτυπώνει την σημερινή εικόνα και την θέση του ιστολογίου μας. Η πρόβλεψη είναι για 400 θέσεις πιο χαμηλά και όπως αντιλαμβάνεστε είμαστε και πάλι στην ΚΟΡΥΦΗ. Είμαστε γιατί εσείς μας εμπιστεύεστε καθημερινά για την ενημέρωσή σας.




Σας ευχαριστούμε όλες και όλους για τις επισκέψεις σας. Κυρίως ευχαριστούμε όσους εάν και δεν ανήκουν στον χώρο της κεντροδεξιάς μας , επιλέγουν να ενημερώνονται από εμάς για τα δρώμενα της πόλης. Γιατί γνωρίζουν πως ότι ανεβαίνει εδώ είναι ΘΕΜΑ. 






Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: