ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Έγιναν "δεξιοί" και στο "Ηλιούπολη για όλους"! - Η απάντηση στους φανατικούς αναγνώστες μας σαν την κ. Μπενά!

Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Έγιναν "δεξιοί" και στο "Ηλιούπολη για όλους"! - Η απάντηση στους φανατικούς αναγνώστες μας σαν την κ. Μπενά!

Προφανώς η Μπενά εάν και έχει ή συμμετέχει σε  site που υποστηρίζει την ΑΡΙΣΤΕΡΑ θυμήθηκε να μας κάνει μαθήματα δεξιοφροσύνης.
Ο λόγος απλώς ,ο γιος της είναι υποψήφιος με την πολυσυλλεκτική παράταξη του κ. Ευσταθίου. Ενώ λοιπόν δεν έχουν γράψει ούτε ένα κείμενο υπέρ της ΔΕΞΙΑΣ στην σελίδα τους αναρωτιούνται τι άλλαξε και στηρίζουμε τον Γαβριήλ Αραμπατζή.

Αυτόν που δεν θεωρούσαμε φανατικό δεξιό, αυτόν που δεν στηρίξαμε όταν κατέβηκε στην Β2 ΝΟΔΕ. αυτόν που πήγε στα γραφεία της ΝΔ στελέχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ !!!

Μα απλούστατα γιατί αυτός είναι περισσότερο κεντροδεξιός από έναν που ανέχεται τις φιλοχουντικές κορώνες των υποψηφίων του και είναι δεν έχει ούτε μια σημαία της ΝΔ στο γραφείο του.

Αυτόν που κρύβεται και δεν απαντάει σε ότι του καταλογίζουμε. Αυτόν που δείχνει στην τελευταία ανακοίνωσή του ο Γιάννης Αναγνώστου μαζί με την Πίκουλα ως διασπαστές της κεντροδεξιάς παράταξης στην πόλη μας.

Αυτός που πήρε μόλις 8% στις εκλογές του 2014 ακόμα και με την στήριξη του κόμματος της ΝΔ. Αυτός που με την εγωιστική στάση του οδήγησε τον Πουπάκη να αηδιάσει και να μην κατέβει για υποψήφιος.

Τα έχουμε γράψει πολλάκις απλώς ασχολείται με το να διαφημίζει υποψήφιους του Κοκοτίνη στο "δεξιό" site . Άλλωστε το 2014 ο άλλος συνεργάτης και πραγματικός ιδιοκτήτης της σελίδας ήταν υποψήφιος με τον Κοκοτίνη.

Ας αφήσει λοιπόν τα δεξιά ή εάν δεν θέλει να τα αφήσει ας γράψει και κανένα δεξιό κείμενο στην σελίδα τους. Άλλωστε τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ πέφτει και στην πόλη ότι και να κάνουν δεν θα γυρίσουμε πίσω.

Όπως έχασαν το 2014 θα χάσουν και πάλι και μάλιστα με μεγαλύτερη διαφορά στον δεύτερο γύρο.

Μα καλά δεν ντρέπονται να μιλάνε για εμάς αυτοί που δεν αποκαλύπτουν ποτέ καν τι ψηφίζουν ; Και το κάνουν για να μην χάσουν κανένα πελάτη. Καλά κάνατε και υπενθυμίσατε κ. Μπενά τι έγραφα. Εκεί θα μείνουν μην ανησυχείτε και οι δημότες κρίνουν καθημερινά τις επιλογές μου.

Θα μπορούσα κάλλιστα να πάω με τον σίγουρο νικητή , θα μπορούσα να το παίξω ουδέτερος , θα μπορούσα να χορεύω μαζί τους και να το παίζω τιμητής και "επαναστάτης" διαφημίζοντας το παλιό και το φθαρμένο . Θα μπορούσα ακόμα και να έχω κατεβάσει δική μου παράταξη , αλλά δεν θα τους κάνω το χατίρι να μην στηρίξω σε αυτές τις εκλογές τα νέα παιδιά και τους αγωνιστές που έχει στο πλευρό του ο Γαβριήλ Αραμπατζής.

Ναι λοιπόν κ. Μπενά είμαι με τον Γαβρίλο γιατί δεν θέλω να επιστρέψουν στην διοίκηση του δήμου όσοι μας φέσωσαν με 14.000.000 ευρώ. Δεν θέλω να επιστρέψουν στο δήμο αυτοί που έκαναν καριέρες χωρίς έργο αλλά με τους "αγώνες" τους για την Δημόσια περιουσία. Είμαι με τον Γαβρίλο όπως και η ΝΔ είναι με τον Γαβρίλο επειδή σε αυτήν δεν έχουν θέση "σταγονίδια" και νοσταλγοί του Παπαδόπουλου. Όχι του συνεργάτη σας βεβαίως αλλά του δικτάτορα Γεώργιου Παπαδόπουλου.

Και κάτι τελευταίο οι σέλφι με τον ιερέα δεν θα βοηθήσουν τον γιο σας να εκλεγεί. Γιατί η απομυθοποίηση όλων θα συνεχιστεί από εμάς σε αυτό το ιστολόγιο.

Οι τζάμπα "Μακεδονομάχοι" , και οι διακινητές ρατσιστικού λόγου πρέπει να στηλιτεύονται. Όπως ανακάλυψε και ο ίδιος προεκλογικά τελικά δεν ήταν προδότες όσοι ψήφισαν το ψήφισμα εναντίον του, με το οποίο διαφωνούμε. Ήταν της άποψης όμως πως όποιος δεν συμφωνεί μαζί μας δεν είναι απαραίτητα και προδότης. Άλλωστε όπως έχω ξαναγράψει πολλές φορές "Το τελευταίο καταφύγιο κάθε απατεώνα είναι ο πατριωτισμός" Και εγώ είμαι δεξιός και εθνικιστής  και όχι πατριδοκάπηλος και υμνητής δικτατόρων.

Γιατί ο δήμαρχος εκλέγεται και έχει την νομιμοποίηση των δημοτών που τον στηρίζουν δεν είναι φασίστας. Φασίστες είναι όλοι αυτοί που ως διορισμένοι δημόσιοι υπάλληλοι αντί να επιτελούν το κοινωνικό τους έργο αρέσκονται στο να βρίζουν τους θεσμούς.

Σε λίγες μέρες θα πάρει και αυτός και εσείς την απάντησή του από το ποίμνιό του. Γιατί όσο "πρόβατο" και να είσαι τον λόγο αυτό που καταφέρεται κατά συνανθρώπων σου που διαφωνούν μαζί σου δεν τον αντέχεις.

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΠΑΣΟΚΟΥΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΙΟ ΜΠΕΝΑ ....ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ. Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ.

Υ.Γ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΕΚΝΑ ΠΡΩΗΝ ........