ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Κατερίνα Στέφου : Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος " Μαζί για τον Βύρωνα"

Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Κατερίνα Στέφου : Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος " Μαζί για τον Βύρωνα"


Γεννήθηκε στα Τρίκαλα, αλλά μεγάλωσε και κατοικεί στον Βύρωνα με την οικογένεια της.Επαγγελματικά ασχολείται με τον τομέα των δημοσίων σχέσεων, των πωλήσεων και του εμπορίου παιδικών ρούχων.Λατρεύει τον αθλητισμό και έχει ασχοληθεί αρκετά χρόνια με το τέννις και την σκοποβολή.
Είναι επίσης λάτρης του βουνού και σαν μέλος ορειβατικού συλλόγου , όποτε βρίσκει χρόνο από τις δραστηριότητες της καταφεύγει στη φύση.Το φυσικό περιβάλλον, η κλιματική αλλαγή, η ανακύκλωση, η συνετή διαχείριση των φυσικών πόρων, η προβολή του Υμηττού μας, η εκπαίδευση των πολιτών σε σχέση με τη κομποστοποίηση , ο βιοκλιματικός σχεδιασμός για τα δημόσια κτήρια ..είναι μερικά από τα πολλά θέματα που την απασχολούν και με τα οποία καταπιάνεται. 

Πιστεύει ότι μια πόλη είναι έξυπνη όταν οι επενδύσεις σε ανθρώπινο και κοινωνικό κεφάλαιο, καθώς και οι παραδοσιακές μεταφορές και σύγχρονες υποδομές επικοινωνίας παρακινούν τη βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη και μια υψηλή ποιότητα ζωής. Γνωρίζει καλά πως οι σκέψεις αυτές θα γίνουν πραγματικότητα, γιατί ο Βύρωνας το αξίζει.

H σύγκλιση των απόψεων με τον Μίλτο Μπαντή, σε θέματα όπως το περιβάλλον , η αντιμετώπιση του σοβαρού προβλήματος των απορριμμάτων στην πόλη μας, αλλά και το πως μπορούμε να μετατρέψουμε τον Βύρωνα σε μια “ΕΞΥΠΝΗ ΠΟΛΗ”, την οδήγησε στην απόφαση της κοινής καθόδου του «Βύρωνας Πράσινος Δήμος» , σε ενιαίο ψηφοδέλτιο με την παράταξη “MAZI ΓIA TΟN BΥΡΩΝΑ”.

MAZI ΛΟΙΠΟΝ,ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ,ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΙΛΤΟ ΜΠΑΝΤΗ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ!



Στηρίζουμε στον Βύρωνα την Κατερίνα Στέφου γιατί είναι μια δυναμική γυναίκα που θέλει και μπορεί να προσφέρει με την εμπειρία και τις γνώσεις της για το καλό της πόλης. Θα την θέλαμε επικεφαλή όπως ήταν αρχικώς της δικής της παράταξης αλλά ας είναι. Όσοι φίλες, φίλοι  και γνωστοί είναι δημότες Βύρωνα να την στηρίξουν γιατί πραγματικά το αξίζει. 

Τους κολλητούς και τις κολλητές τις έχουμε πιάσει ήδη και θα στηρίξουν. Άλλωστε η Κατερίνα είναι ιδιαίτερα συμπαθής και σε κερδίζει άμα να την γνωρίσεις από κοντά. "Σταυρώστε" την λοιπόν και αυτή δεν θα προδώσει ποτέ την ψήφο σας, ούτε θα σας ξεχάσει την επόμενη μέρα όπως κάνουν πολλοί. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: