ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Πόσα χρόνια ακόμα θα πληρώνουμε για τις δικές τους βόλτες ;

Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Πόσα χρόνια ακόμα θα πληρώνουμε για τις δικές τους βόλτες ;


Οι "δημοκράτες" των δημοτικών παρατάξεων της πόλης μας ετοιμάζονται για το μεγάλο "πάρτι" με συμφωνίες κάτω από το τραπέζι και με μοίρασμα θέσεων Αντιδημάρχων και προέδρων ΝΠΔΔ του δήμου πριν καν ανοίξουν οι κάλπες. Οι λυκοσυμμαχίες  αυτές όπως και το 2014 θα πέσουν στο κενό. Ναι μεν θα είναι στην επόμενη διοίκηση ΑΝΙΚΑΝΟΙ και ΛΑΜΟΓΙΑ αλλά δεν θα έχουν την πλειοψηφία για να κλέβουν
Θα συνεχίσουν όμως να φέρονται με ανευθυνότητα γιατί για να αλλάξει κάτι σε αυτή την πόλη πρέπει να τα βάλεις με τους υπαλλήλους του δήμου και από ότι βλέπετε δεν τους κουνάει κανείς. 


Επειδή κάποιοι μας κατηγορούν πως δεν βγάζουμε πράγματα αλλά μόνο κατά μιας παράταξης (ακόμα η παράταξη αυτή δεν έχει δει τίποτα) δεν μας διαβάζουν όλες τις μέρες φαίνεται  να τους δείξουμε πως ρυθμίστηκε με ομόφωνη ΑΠΟΦΑΣΗ του δημοτικού συμβουλίου ένα χρέος για τα τέλη κυκλοφορίας οχημάτων του δήμου ύψους 127.000 ευρώ. Οι Πούλος , Χατζηδάκης , Αντζινάς , Βιδάλης, Πανταζόπουλος αποχώρησαν αλλά  δεν ενημέρωσαν και κανέναν επειδή τα χρέη πιάνουν οφειλές από το 1995 - 2014. 

Βέβαια άμα έχεις μάθει να δίνεις πάνω από 300.000 ευρώ για το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης με τις ψήφους όλων των δημοτικών συμβούλων αυτό σου φαίνεται πταίσμα 
Μπείτε εδώ και φρίξτε και εσείς. 

Εμείς τι να πούμε τώρα να μην ρυθμιστούν ; Όχι βέβαια αλλά γιατί έγιναν; Δεν φτάνει η επιδότηση του Κράτους , με τόσους υπαλλήλους που έχει ο δήμος . 

Αλήθεια το λαλίστατο σωματείο ξέρει πόσοι είναι; Ή θα το πετάξουμε και αυτό προεκλογικά με όλα τα τιμολόγια μισθοδοσίας των υπευθύνων τμημάτων να γελάσει κάθε Ηλιουπολίτης; 

Να μας ενημερώσει η Λαϊκή Συσπείρωση πόσα μέλη της είναι ήδη δημοτικοί υπάλληλοι και πόσα δεν εργάζονται επικαλούμενοι τον Συνδικαλισμό και καλά κάνουν αφού παλεύουν για τα δικά μας "δίκαια" , δηλαδή για την τσέπη τους. 

Αποφάσεις τέτοιες υπάρχουν ένα σωρό στο διαύγεια και δεν ασχολούμαι καν να τις δημοσιεύσω αφού δεν έχω ολοκληρωμένη πρόταση για τις προσεχείς εκλογές και κανείς υποψήφιος δήμαρχος δεν ενδιαφέρθηκε για τα οικονομικά του δήμου. Αφού υπάρχει πλεόνασμα γιατί να μην κάνουμε την διαχείριση που θέλουμε. Άλλωστε οι δημότες συμφωνούν στην πλειοψηφία τους με αυτή αφού δεν αντιδρούν . 

Κάποια στιγμή θα αντιδράσουν όταν χάσουν τα σπίτια τους για να πληρώνουν όλο και περισσότερο φόρους για να συντηρούν αυτόν τον μεγάλο και παντελώς ανίκανο δημόσιο τομέα, 

Μέχρι τότε ας συνεχίσουν να ψηφίζουν όσους πιστεύουν στον κρατισμό. Εμείς άλλωστε με την επόμενη διοίκηση θα έχουμε μεγαλύτερο πρόβλημα που θα βαλθεί μέσα στα δύο πρώτα χρόνια να μας οδηγήσει στα ελλείμματα του παρελθόντος. 

Και όσο περνούν οι μέρες είναι πλέον πολύ ορατό πως εάν οι πολίτες αδιαφορήσουν τα χειρότερα έρχονται ...

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: