ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Και τελικά θα την "πληρώσει" ο Σεφτελής - Άγγελε τον "έκαψες"

Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Και τελικά θα την "πληρώσει" ο Σεφτελής - Άγγελε τον "έκαψες"


Ωραίες ασυναρτησίες διαβάσαμε και σήμερα στο ιστολόγιο του Άγγελου Κάνδηλα . Το θέμα είναι πως όταν αναφέρεται σε εμάς δεν πρέπει να αποφεύγει και να μας διαφημίζει .
Να λέει δηλαδή τι γράφεις μωρέ Σταύρο δεν βλέπεις το τσιμέντο που πνίγει την πόλη!!  Χα χα χα.....Τους έπιασε η ευαισθησία για το πράσινο τους οπαδούς  του Δελλαπόρτα που έκοψαν ένα ολόκληρο δάσος για να "βολέψουν" τους αξιωματικούς του "Ελλάς , Ελλήνων, Χριστιανών" και να δημιουργήσουν τα "Αστυνομικά".

Ωραίος ο οικισμός δεν λέω , αλλά πως προέκυψε μην κάνουν πως δεν γνωρίζουν.

Ανακάλυψαν έτσι  πως επειδή ο Βαλασόπουλος δεν κλέβει (και αυτό τους πονάει ) πως η πόλη δεν έχει αρκετό πράσινο!! Ποια η Ηλιούπολη δεν έχει πράσινο!!

Ξαφνικά λοιπόν είδαν πως μειώθηκε το πράσινο και θέλουν να παραμείνουν "όρθια" σάπια δένδρα που είναι έτοιμα να καταρρεύσουν. Και αυτά τα λένε κάθε φορά (έχουμε διαβάσει και άλλες ανοησίες από ενεργούς πολίτες στα social media) που ο νυν δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος αξιοποιεί τα λίγα έσοδα που έχει από κρατική χρηματοδότηση για να φτιάξει τις εγκαταλελειμμένες πλατείες που άφησε ο Τάσος Ευσταθίου όλες μπουρδέλο παραμονές των εκλογών  το 2010!

Αλλά πάμε τώρα να δούμε πως τα ίδια έλεγαν και όταν η παρατημένη για δεκαετίες πλατεία Άγγελου Σικελιανού έγινε τόπος που μπορεί πλέον κάποιος να βγει και να πιει τον καφέ του, να πάει τα παιδιά του να απασχοληθούν, και δεν βρωμάει στα χάλια που τον παράτησε η προηγούμενη διοίκηση.

Ας ρωτήσουν και τις επιχειρήσεις που είναι δίπλα τι λένε για τον δήμαρχο και για την αναμόρφωση της πλατείας προς το ΚΑΛΥΤΕΡΟ. Αυτά με το τσιμέντο τα έχουν ξαναγράψει  και όταν φτιάχθηκε (ανακαινίσθηκε για να είμαι ακριβής) η πλατεία  και τότε ο Κώστας Σεφτελής έγραφε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook τα παρακάτω.



Από κάτω ο "Κάνδηλας" από τότε έλεγε ο άνθρωπος πως δεν του άρεσε η πλατεία και ήθελε πράσινο.

Την ήθελε όπως την παράτησαν οι άχρηστοι, που μέσα σε μόλις τέσσερα χρόνια καταχρέωσαν τον δήμο μας με εκατομμύρια ευρώ. Δείτε τα σχόλια και την ανάρτηση κάνοντας κλικ εδώ 

Την αδιαφορία λοιπόν δεν την είχε δει τότε  ο κ. Σεφτελής αγαπητέ Κάνδηλα γιατί απλά δεν υπήρχε. Γι' αυτό και δεν αντέδρασε ο ίδιος για το φάουλ του με την αφίσα , αλλά τον "έκαψες" εσύ με την ανάρτησή σου αυτή.

Όσο για τον συμπαραστάτη του Δημότη τον Γαβριήλ Αραμπατζή έχω γράψει και δεν παίρνω τίποτα πίσω.

Όμως όσο συνεχίζεται να στηρίζεται έναν ΑΝΙΚΑΝΟ και φιλοχουντικό υποψήφιο κάνοντας ζημιά στην κεντροδεξιά στην πόλη μας στο τέλος θα τον στηρίξω και ΔΗΜΟΣΙΑ. Γιατί αφού υποστηρίζω υποψηφίους που είναι στο συνδυασμό του μία στήριξη από μένα την έχει και ας με "μισεί" για όσα κατά καιρούς έχω γράψει για αυτόν.

Αλλά είπαμε εδώ δεν κάνουμε δημόσιες σχέσεις και ούτε είμαι υποψήφιος κάπου για να κάνω τα στραβά μάτια όπως εσύ.

Γιατί άλλωστε έχει περισσότερο ικανούς στο ψηφοδέλτιό του, και κυρίως νέους ανθρώπους με πυγμή που θα στείλουν μια και καλή τα χουντικά αποβράσματά σας στο πολιτικό περιθώριο.

Γιατί άμα δέχεσαι να είσαι συνυποψήφιος με κάποιους που λατρεύουν την Χούντα και τον Παπαδόπουλο και ο επικεφαλής έχει ως πρότυπο και το λέει ο ηλίθιος και δημόσια τον δοτό δήμαρχο ε τότε δημοκρατικό ψήφο παίρνεις μόνο κατά λάθος!!

Αλλά θεωρούσατε πως δεν θα υπήρχε κανείς να αποκαλύψει το πραγματικό πρόσωπο της παράταξής σας. Από το 2014 είχατε μαζέψει τέτοια αποβράσματα αλλά ας όψεται ο μακαρίτης ο Παρράς για την ΑΝΟΧΗ μου. Τότε βέβαια δεν τολμούσαν να ανεβάσουν τίποτα στο διαδίκτυο.

Μόνο ο αντιμνημονιακός σας υποψήφιος μας έβρισε και την ΝΔ αλλά του απαντήσαμε κατάλληλα. Αλήθεια γιατί δεν κατέβηκε μαζί σας και πάλι;

Στις 26 Μαΐου λοιπόν που  δεν θα φτάσετε καν , γιατί πολιτικά από τις 20 του μήνα θα σας έχω "τελειώσει" , οι πολίτες θα αποφασίσουν εκ νέου ποιον θέλουν για δήμαρχο γιατί τον θεωρούν ΙΚΑΝΟ.

Και προφανώς μόνο οι υποψήφιοί του θεωρούν ικανό τον Τάσο και από αυτούς όχι και όλοι!!

Γιατί οι πολίτες έχουν δικαίωμα να μάθουν ποιοι κατασπατάλησαν  τα χρήματά τους ,και πως οι ίδιοι τώρα  θέλουν να επιστρέψουν συνεργαζόμενοι με τον "Άρχοντα" ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ για να το παίξουν και τιμητές.


Ζήτα συγγνώμη λοιπόν  τώρα από τον Σεφτελή για το "χτύπημα" που έφαγε εξαιτίας της ηλίθιας ανάρτησής σου .

Γιατί τα γραπτά μένουν, τα βίντεο επίσης, και οι δημότες μας ψηφίζουν συγκρίνοντας και δεν περιμένουν από κανέναν να τους πει πως ήταν πριν οι πλατείες της πόλης μας και πως είναι σήμερα.

Άλλωστε η ανάρτηση αυτή .... όπως και αρκετές άλλες θα κάνουν για ακόμη μια φορά τον "γύρο" της πόλης. Και ατυχώς για όλους εσάς που θέλετε να μας πάτε τάχα μπροστά οι δημότες προβληματίζονται με όσα με στοιχεία παρουσιάζονται ακόμα και αυτοί που κάποτε σας ψήφισαν.
Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: