ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Συμπάθειες παντού έχει ο Σεραφείμ Δημητρίου - Να του θυμίσουμε πως Μπενάς - Αντζινάς είναι με την παράταξη "Ηλιουπολοι μαζί-ΕΝΑΚ " άρα κατά παλιότερη δήλωσή του προδότες!!!

Κυριακή 19 Μαΐου 2019

Συμπάθειες παντού έχει ο Σεραφείμ Δημητρίου - Να του θυμίσουμε πως Μπενάς - Αντζινάς είναι με την παράταξη "Ηλιουπολοι μαζί-ΕΝΑΚ " άρα κατά παλιότερη δήλωσή του προδότες!!!



Να ακόμα μία σέλφι με τον Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου και τον φίλο Γιώργο Μπενά από το ΕΝΑΚ.
Μαζί και ο υποψήφιος με την παράταξη του Γιώργου Χατζηηδάκη κ. Αντζινάς . Μιλάνε για τα πολιτικά δρώμενα όπως μας ενημερώνει ο Γιώργος Μπενάς που έχει ανεβάσει την φωτογραφία στον λογαριασμό του στο facebook. Βλέπω πως ο αεικίνητος ιερέας έχει συμπάθειες και από τον χώρο της κεντροαριστεράς γιατί η Εκκλησία πρέπει να ενώνει. Ελπίζω η συζήτηση να μην πήγε στην συμφωνία των Πρεσπών γιατί οι θέσεις του είναι διατυπωμένες και γραπτώς και δυστυχώς τα γραπτά μένουν


Έλεγε λοιπόν ο Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ όχι πολύ μακριά 25 Μαρτίου 2019: 

"Αμέσως μετέβην ανατολικότερα για να βρεθώ στις Μουριές και να παρακολουθήσαμε τη μαθητική παρέλαση των παιδιών της περιοχής και εν συνεχεία ταχύτατα έφτασα στο Κιλκίς, όπου και στην εκεί παρέλαση σταθήκαμε ανάμεσα στους σύγχρονους Μακεδόνες - ιατί κύριοι 25 προδότες από το Ηλιού πόλις Ανθρώπινη πόλη, Πρώτα η Ηλιούπολη και Ηλιουπόλοι μαζί, Μακεδόνες είναι όσοι μιλάνε τη γλώσσα του Αριστοτέλη και όχι αυτή που όρισαν οι 153 εφιάλτες που έκαναν το κοινοβουλευτικό πραξικόπημα - για να επεφημίσουμε τα παιδιά των σχολείων και τους κοκκινοσκούφηδες του Ελληνικού Στρατού που παρήλασαν κάτω από τους ήχους του "Μακεδονία ξακουστή".


Εκεί δεν τόλμησε να εμφανιστεί ο τοπικός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ούτε στελέχη του κόμματος της προδοσίας και έτσι δεν υπήρχαν αποδοκιμασίες από τον προδομένο λαό, όπως έγιναν στη Βέροια, στην Κατερίνη και αλλού.





Με απίστευτα δυνατό Εθνικό φρόνημα οι άνθρωποι του Ακρίτα, και όλου του περιφερειακού διαμερίσματος Κιλκίς, αλλά και οι Θεσσαλονικείς που την προηγούμενη ημέρα, Κυριακή Β' νηστειών, γιορτή του Αγίου Γρηγορίου Αρχιεπισκόπου Θεσσαλονίκης του Παλαμά μέσα στο ναό του, συντάραξαν συθέμελα τις καρδιές μας τραγουδώντας το ιστορικό τραγούδι "Μακεδονία ξακουστή".


Εκεί που λέγαμε ότι η μέρα μας θα τελείωνε χωρίς να ασχοληθούμε με αλλότρια πράγματα, ενώ περιδιαβαίναμε την πρωτεύουσα της Μακεδονίας μας Θεσσαλονίκη, ήρθε η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιουπόλεως - ξέρετε αυτή που στην ιστορία τους έχουν την προδοσία των Πρεσπών 1 - να μας ταράξει με ανακοίνωση της στην οποία καταδεικνύει τη λαϊκιστική συμπεριφορά του δημάρχου Ηλιούπολης, να απαιτήσει από τη νεαρά φιλαρμονική να παιανίσει το "Μακεδονία ξακουστή", του οποίου μάλλον τα παιδιά δεν ήξεραν τις νότες, για να ανταποκριθούν στην πρόσκληση και πρόκληση του προϊσταμένου τους Δημάρχου.


Ο Δήμαρχος αν δεν ακυρώσει το ψήφισμα της 19ης Ιουλίου 2018 δεν σώζεται από καλογραμμένους πανηγυρικούς και τραγούδια από αυτοκίνηση.


Τώρα για ποιο λόγο η Λαϊκή Συσπείρωση τα έβαλε με το δικό τους παιδί, δήμαρχο Ηλιούπολης είναι ζητούμενο;

Σπούδασε στη κομμουνιστική Μόσχα, όπου καλλιέργησε το σταλινικό χαρακτήρα του. Ο άνθρωπός που ουσιαστικά, ζήτησε την φίμωση κάθε δημόσιου λόγου στην πόλη μας, με το φασιστικής νοοτροπίας καταδικαστικό ψήφισμα της 19ης Ιουλίου 2018 και ο οποίος έφερε πολλές φορές τα πράγματα στα άκρα στις σχέσεις του και στην επικοινωνία του με συμπολίτες, δεν μπορεί να κατηγορείται από τους εκπροσώπους του ΚΚΕ στην πόλη μας.


Υπάρχουν ευθύνες για αυτό που ζούμε τα τελευταία χρόνια στην Ηλιούπολη, που φτάνει ως την παραβίαση κάθε νομού και κανόνα όπως για παράδειγμα, αυτών της ναοδομίας και αισθητικής, στην ούτως καλούμενη αγιογράφηση του Κοιμητηριακού ναού.

Καλό θα ήτανε η Λαϊκή Συσπείρωση να μας πει τις θέσεις της για το μεγάλο πρόβλημα με τις ταφές στο κοιμητήριο, από το να εγκαλεί προεκλογικά το δικό της παιδί, το οποίο θα ήταν ικανό να μας καλέσει και σε θρησκευτικό γάμο, αν επιτρεπόταν να τελεστεί πριν το Πάσχα."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΔΩ

Αυτά και δεν βγάζουμε άκρη έτσι και αλλιώς. Δεν θεωρούμε την παράταξη "Ηλιούπολοι μαζί - ΕΝΑΚ" προδότες , καταδικάζουμε το ψήφισμα κατά του Σεραφείμ, θεωρούμε θετικό που ο δήμαρχος είναι κατά της συμφωνίας των Πρεσπών και χαιρετίσαμε το γεγονός πως ζήτησε από την μπάντα του δήμου να παίξει το "Μακεδονία Ξακουστή" .

Δεν θεωρούμε πως ο δήμαρχος της πόλης μας είναι κομμουνιστής και φυσικά είναι περισσότερο δημοκρατικός από επικεφαλής άλλων παρατάξεων  όπου έχουν υποψηφίους νοσταλγούς της Χούντας. 

Θεωρούμε υποκριτικό να καταδικάζεις μόνο την κόκκινη χούντα και να όχι την μαύρη. 

Σε μία εβδομάδα ο δημοκρατικός λαός της Ηλιούπολης θα καταδικάσει και πάλι όσους επικαλούνται την Δημοκρατία χωρίς να σέβονται τους θεσμούς. Γιατί οι βουλευτές και ο δήμαρχος εκλέγονται από τον λαό και όχι οι ιερείς. Οι ιερείς επί Χούντας την υπηρέτησαν (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) το καθεστώς ενώ οι πολιτικοί ή έφυγαν στο εξωτερικό ή φυλακίστηκαν. 

Το "Ελλάς  , Ελλήνων Χριστιανών" δεν συνάδει άλλωστε με τον λόγο του Θεού. Ο Χριστός δεν ήρθε άλλωστε για να σώσει όσους είναι ήδη Χριστιανοί αλλά για να αγκαλιάσει όλους τους ανθρώπους. 

Μια χαρά πέρναγαν οι ιερείς επί χούντας με τον δοτό δήμαρχο Κώστα Δελλαπόρτα στην πόλη μας . Καθόλου δεν τους ανησύχησε πως ο λαός μας δεν είχε δικαίωμα ψήφου, καθόλου δεν αντέδρασαν για τις διώξεις του καθεστώτος.  Ας αφήσουν λοιπόν τα περί Δημοκρατίας και τον ανέξοδο πατριωτισμό. 

Ας κοιτάξουν ποιον εξέλεξαν Αρχιεπίσκοπο και ας αφήσουν εμάς να ψηφίσουμε τους πολιτικούς που μας ταιριάζουν. Ο λαός ψήφισε Μπουτάρη και Τσίπρα και ήξερε πολύ καλά ποιες απόψεις είχαν έτσι και αλλιώς...... Ας αφήσουμε λοιπόν τους αφορισμούς γιατί δεν ωφελούν. Και κυρίως ας αφήσουμε την υποκρισία...... 

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: