ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Προβλήματα με τις τρεις κάλπες και ακόμα δεν έχει πάει ο πολύς κόσμος

Κυριακή 26 Μαΐου 2019

Προβλήματα με τις τρεις κάλπες και ακόμα δεν έχει πάει ο πολύς κόσμος


Προβλήματα και ουρές παρατηρούνται σε εκλογικά τμήματα της πόλης μας, αφού οι τρεις κάλπες απαιτούν χρόνο , ιδίως εάν δεν έχεις φέρει τα ψηφοδέλτια σταυρωμένα από το σπίτι.
Τις επόμενες ώρες το φαινόμενο θα ενταθεί και η παράταση της μίας ώρας που θεωρούμε δεδομένο πως θα δοθεί δεν ξέρουμε εάν τελικά εξυπηρετήσει όσους έχουν σκεφτεί να πάνε ως κλασσικοί Έλληνες την τελευταία στιγμή μία ή και μισή ώρα πριν κλείσουν οι κάλπες. 

Άλλα προβλήματα δεν έχουμε εντοπίσει  πέρα από το γεγονός πως είναι ακόμη πολύ νωρίς για να αρχίσει η γκρίνια. Τις επόμενες ώρες και σίγουρα μετά τις 19:00 θα έχουμε καλύτερη εικόνα και για το πως πήγαν οι παρατάξεις στην πόλη μας αφού ο κόσμος εκδηλώνεται ακόμα  και με αυτοκόλλητα δημοτικών παρατάξεων  και δηλώνει τι θα ψηφίσει. 

Πρώτη εκτίμηση είναι πως η παράταξη του Γιώργου Χατζηδάκη κινείται πολύ καλά στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας και πως οι κεντροδεξιοί της πόλης είναι στο πλευρό της δημοτικής παράταξης " Η Πόλη που Θέλω" του Γαβριήλ Αραμπατζή. 

Η έκπληξη των εκλογών θα είναι η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης που έχει έντονη παρουσία παντού και οι δημότες μας δυστυχώς δείχνουν να την επιλέγουν και πάλι. 

Πρώτη παράταξη για ακόμη μια φορά θα αναδειχθεί στον πρώτο γύρο αυτή του νυν δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: