ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Πρέπει να ψηφιστεί γιατί το αξίζει

Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Πρέπει να ψηφιστεί γιατί το αξίζει


Να μια από τις περιπτώσεις νέου ανθρώπου που έχει πάθος με τα κοινά και την πόλη μας. Ο Θανάσης Αθανασίου είναι μόλις 27 ετών  μορφωμένος και δημιουργικός  και κατεβαίνει για δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Γαβριήλ Αραμπατζή.

Στην προσωπική του σελίδα στο facebook θα βρείτε πολλά βίντεο που έχει φτιάξει για να προβάλει την υποψηφιότητά του.  


Άλλωστε η καμπάνια που έχει πάρει τα εύσημα από τοπικά site και συγκρίνετε με αυτές που έχουν κάνει οι επικεφαλής παρατάξεων!! Όπως μπορείτε να διαβάσετε κάνοντας κλικ πιο πάνω στις λέξεις με το κόκκινο χρώμα ,είναι η δεύτερη πιο επιτυχημένη διαδικτυακή καμπάνια μετά από αυτή του υποψήφιου δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη και πριν από αυτή του νυν δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου!!

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ηλιούπολη.Έχει αποφοιτήσει από την Πολυτεχνική Σχολή Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών.
Εργάζεται σε πολυεθνική εταιρεία πληροφορικής ως Μηχανικός Πωλήσεων, ενώ παράλληλα παρακολουθεί το Διαπανεπιστημιακό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του ΕΜΠ, στα Τεχνο-Οικονομικά συστήματα.


Ανήκει στη ΝΔ και έχει εμποτιστεί από πολύ μικρός με τις αρχές και τις αξίες της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης. Δεν είναι κομματόσκυλο και για τον λόγο αυτό διεκδικεί κάτι καλύτερο για όλους τους νέους και τις νέες που παλεύουν στον ιδιωτικό τομέα και που ουδείς μέχρι σήμερα δεν αξιοποιεί όσο χρειάζεται για να ανανεωθούν οι κομματικοί μηχανισμοί και να παράξουν νέες Ιδέες. Αυτοί οι μηχανισμοί που θεωρούν πως πρέπει να πατήσεις τα πενήντα σου για να μπορείς να έχεις κάποια θέση στο κόμμα!! Αυτοί που οδήγησαν σε συρρίκνωση κραταιά κόμματα και που οδηγούν χιλιάδες νέους να απέχουν από την πολιτική. Ο Θανάσης διεκδίκησε το 2016 την θέση του Προέδρου της δημοτικής τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ αλλά θεωρήθηκε πολύ νέος και έτσι τελικά παρά την αξιόλογη παρουσία που πέτυχε δεν κατάφερε να είναι ο επόμενος νέος πρόεδρος της τοπικής μας. Αλλά αυτά είναι Ιστορία. Ο ίδιος μας δηλώνει γιατί συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης " Η Πόλη που Θέλω" του Γαβριήλ Αραμπατζή. 

Γιατί συμμετέχω στις εκλογές;

Ζούμε σε ένα από τα ομορφότερα προάστια της Αττικής, που ωστόσο έχει πολλά προβλήματα και αρκετές προκλήσεις να αντιμετωπίσει. Έχω μάθει να είμαι ρεαλιστής στη ζωή και στη δουλειά μου. Πριν λοιπόν μιλήσουμε για τα μεγάλα οράματα του Δήμου, πρέπει να εξασφαλίσουμε τα στοιχειώδη για όλους τους πολίτες:
· Μια Πόλη καθαρή και νοικοκυρεμένη.
· Μία Πόλη φωτισμένη από άκρη σε άκρη, που θα είναι ασφαλής.
· Μία Πόλη που θα θέσει γερά θεμέλια για το ψηφιακό της μετασχηματισμό.
· Μία Πόλη φιλική στα ΑμΕΑ, με σημεία προσβασιμότητας σε όλη την έκτασή της.
· Μία Πόλη που θα είναι πάντα παρούσα στις μικρές και τις μεγάλες ανάγκες των δημοτών της.

To Δημοτικό Συμβούλιο χρειάζεται ανανέωση, νέες ιδέες και εργατικότητα.
Η μόνη υπόσχεση που μπορώ να δώσω σε όλους τους συνδημότες μου είναι ότι θα δουλέψω σκληρά για να γίνει η Ηλιούπολη η Πόλη που θέλουμε!



Ο Θανάσης Αθανασίου  είναι κεντροδεξιός και δεν το κρύβει για αυτό και όσοι εμπιστεύεστε τον Γαβριήλ Αραμπατζή "σταυρώστε" τον, δεν θα σας πουλήσει και θα έχετε να κάνετε με έναν δημοτικό σύμβουλο που θα το παλέψει όσο του επιτρέπει η θέση του. Θα ενδιαφερθεί για την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων σας και θα είναι πάντα δίπλα σας όταν τον χρειαστείτε. 

Για εμένα προσωπικά είναι η απαραίτητη επιλογή σε όποιον προτιμήσει την παράταξη του Γαβριήλ Αραμπατζή. Μια επιλογή νέου ανθρώπου με διάθεση αλλά και τις απαραίτητες γνώσεις για να προσφέρει στην πόλη μας. Εάν και σε αυτό το δημοτικό συμβούλιο δούμε ανθρώπους χωρίς γνώσεις αλλά κυρίως χωρίς άποψη, εκτός που θα λυπηθούμε για εκείνους που έμειναν εκτόςπιο πολύ θα στεναχωρηθούμε για όλους εσάς που δεν ξέρετε να επιλέγετε. Νέοι σαν τον Θανάση δεν μας έχουν ανάγκη ,εμείς τους έχουμε εάν θέλουμε επιτέλους η πόλη μας να πάει μπροστά. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: