ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δυσαρεστημένοι πολλοί από αυτούς που δεν εκλέχθηκαν σε πολλές παρατάξεις

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019

Δυσαρεστημένοι πολλοί από αυτούς που δεν εκλέχθηκαν σε πολλές παρατάξεις

Ο νέος Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Κ. Τσουβάλας 
Όλες οι δημοτικές παρατάξεις που δεν κατάφεραν να είναι στη διοίκηση θα έχουν γκρίνια και είναι κάτι εντελώς ανθρώπινο. Άλλωστε όλοι οι υποψήφιοι όταν κατεβαίνουν προφανώς θέλουν και να εκλεγούν είτε για να βοηθήσουν την πόλη είτε τους εαυτούς τους.



Εάν αυτό μπορεί να επιτευχθεί ταυτόχρονα θα είναι ευχής έργο, για αυτό και πρέπει να επιλέγουμε τους πιο ικανούς μη τυχόν και βγουν! Η σύνθεση του νέου δημοτικού συμβουλίου είναι εδώ και μήνες γνωστή.

Δεν θα επανέλθω σε όσα έχω γράψει ξανά. Το θέμα που θα σας "αποκαλύψω" είναι πως πάρα πολλοί από όσους κατέβηκαν με συγκεκριμένες παρατάξεις δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με αυτές και όπου σταθούν και όπου βρεθούν τα βάζουν με τους επικεφαλής αυτών. 

Θα πει κάποιος πως το κάνουν επειδή δεν βγήκαν. Εγώ δεν θα το έλεγα γιατί ακούω πάντα τις "αποδείξεις" και όχι τις όποιες καταγγελίες. Για όσα λένε λοιπόν θα δικαιωθούν το Σεπτέμβρη ή μπορεί και όχι.

Το σίγουρο πάντως είναι πως και να είναι υποψήφιοι θα είναι με άλλες παρατάξεις από αυτές που κατέβηκαν στις τελευταίες εκλογές παρόλο που οι παλιές τους παρατάξεις θα υπάρχουν και πάλι.

Μέχρι το 2023 και ανάλογα με ποιον εκλογικό νόμο θα γίνουν οι επόμενες δημοτικές εκλογές έχουμε να δούμε και να ακούσουμε πολλά. Εμείς θα σας ενημερώνουμε όπως πάντα έγκαιρα για τις κινήσεις που γίνονται με στην πόλη. 

Άλλωστε εμείς αντιπολίτευση στη διοίκηση Χατζηδάκη από αυτό το ιστολόγιο δεν έχουμε σκοπό να κάνουμε αφού σας είχαμε ενημερώσει από πριν.

Μάλιστα επειδή γνωρίζουμε τα της ΝΔ και επειδή μέχρι το 2023 δεν θα ασχοληθεί να στηρίξει κάποιον ικανό υποψήφιο για την πόλη μέχρι τότε και εμείς θα σας αφήσουμε να ενημερώνεστε από αλλού για το "πάρτι" που θα γίνεται.

Έχετε πλέον νέα ΜΜΕ, ακούγεται και για εφημερίδα από γνωστό εκδότη των Βορείων Προαστίων που θέλει να επεκταθεί και προς τα Νότια, θα έχετε πλούσιο ρεπορτάζ για τα τεκταινόμενα.

Εμείς την άποψή μας θα λέμε για βασικά θέματα όπως το παραμύθι της Δημόσιας Περιουσίας , και η επένδυση στο Ελληνικό που πρέπει να έχει θετικό αντίκτυπο και στην πόλη μας κάτι το οποίο δεν φαίνεται.

Γίνεται μέχρι τώρα το ακριβώς αντίθετο , αφού εμείς θα φάμε στη μάπα μόνο το αρνητικό κυκλοφοριακό από αυτή την ιστορία.

Την έχετε πατήσει όπως το 2015 που βγάλατε για πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα στέλνοντας στο σπίτι του έναν έντιμο τον Αντώνη Σαμαρά. 

Τώρα φέρατε στην Εξουσία τον Κυριάκο Μητσοτάκη γιατί δεν είχατε προς τα που να πάτε. Είχατε πετύχει να υπάρχουν και στα δύο κόμματα άνθρωποι που θα σας κάνουν τα χατίρια εις βάρος του κοινωνικού συνόλου.

Μια εβδομάδα Μητσοτάκη και είναι φανερό πως δεν θα κινηθεί προς τη σωστή κατεύθυνση. Είναι έρμαιο μάλλον των "κολλητών" της Ντόρας ,και οπαδός του μοιράζω σε όλους την πίτα για να κυβερνήσω περισσότερο!

Όμως μοιράζει και αυτός τα δικά μας λεφτά, και ούτε Δημόσιο μειώνει, ούτε φοροδιαφυγή κυνηγάει , ούτε καν προχωράει σε μειώσεις φόρων ικανές να φέρουν ανάπτυξη. 

Να δούμε πως θα αποφύγει και τους βουλευτές του, που είναι με τον Λασκαρίδη και δεν θέλουν να γίνει καζίνο στο Ελληνικό για να σας πούμε και πόσο μακριά θα φτάσει η κατάντια αυτής της χώρας.

Είδατε πως έκανε γενικό γραμματέα του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης τον αξιωματικό που είχαν διώξει οι προηγούμενοι για την τραγωδία στο Μάτι.

Τον Κωνσταντίνο Τσουβάλα γιατί τον έκανε μάλλον γιατί είναι ικανός απλώς δεν υπάρχει ικανό προσωπικό για να διοικήσει. Αυτό που λέγαμε εμείς και τότε πως με το υπάρχον προσωπικό πάλι θα έχουμε το ίδιο αποτέλεσμα.

Φαίνεται άλλωστε και στην αστυνομία που δεν θα καταφέρει όχι μόνο τα Εξάρχεια να καθαρίσει αλλά ούτε να μας κάνει να νιώσουμε για λίγο ασφαλείς. 

Τότε που υποκριτικά φώναζε η ΝΔ για τους ανώτερους αξιωματικούς λες και υπάρχει προσωπικό να φέρει εις πέρας τις εντολές τους. 

Με τους ίδιου ενστόλους προχωράει και η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ του Μητσοτάκη και τις ίδιες ή μεγαλύτερες τραγωδίες θα φέρει αφού η ανικανότητα στο ΔΗΜΟΣΙΟ θεραπεύεται μόνο με λιγότερο δημόσιο και συμπράξεις με ιδιώτες. 

Δεν περιμένουμε από τη ΝΔ να εξαφανίσει το ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ , ούτε να μας φέρει τον ΧΡΥΣΟ ΑΙΩΝΑ του Περικλή. 

Απαιτούμε όμως να μην αποφυλακίζει τους κλέφτες και τα λαμόγια, να μην κλέβει το δημόσιο χρήμα, να έχει το θάρρος να προχωρήσει σε όλες εκείνες τις μεταρρυθμίσεις που είναι μέσα στο πρόγραμμά της. 

Ξεκινάει μοιράζοντας από ότι μαθαίνουμε κάποια εκατομμύρια ευρώ σε επιχειρηματίες και μαζί με αυτά θα φέρει μειώσεις φόρων για όλους ανεξαρτήτως φορολογικής κλίμακας!

Σήμερα βγήκε στις αγορές και δανείστηκε 2 δισ, ευρώ με επιτόκιο 1,9% . Καλό λένε τα παπαγαλάκια.. Καλό σε σχέση με το 3,9% που δανείστηκε ο ΣΥΡΙΖΑ από τις αγορές αλλά πολύ υψηλό σε σχέση με το μόλις 0,5% που μας δάνεισαν οι δανειστές μας και ακόμα τους χρωστάμε πάρα πολλά.

Το έργο δεν θα βγει και με ευθύνη της δεξιάς παράταξης που πρέπει να λέει αλήθειες και να προχωρεί σε τομές και ρήξεις με κατεστημένα , και όχι να ετοιμάζει τον Εθνικό Ολετήρα Κώστα Καραμανλή και για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Αυτά καλό υπόλοιπο εβδομάδας σε όλες και όλους

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: