ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Νέο ιστολόγιο για την πόλη μας από τον Άγγελο Κάνδηλα

Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

Νέο ιστολόγιο για την πόλη μας από τον Άγγελο Κάνδηλα


Το νέο ιστολόγιο του Άγγελου Κάνδηλα ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ είναι ήδη στο διαδίκτυο και έχουν αναρτηθεί τα πρώτα του άρθρα.


Αφού του ευχηθούμε καλοτάξιδο να επισημάνουμε πως από τα πρώτα άρθρα καταλαβαίνει και ο πλέον αδαής πως η διάθεση κριτικής δεν περιορίζεται μόνο προς την εκάστοτε διοίκηση του δήμου αλλά προς όλες τις δημοτικές παρατάξεις ακόμα και σε αυτή με την οποία ο Άγγελος ήταν υποψήφιος στις δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις για τον δήμο μας.

Με τίτλο "Έχασε την ευκαιρία του" ο φίλος Άγγελος αποτυπώνει με ακρίβεια την επόμενη μέρα στην παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" του Τάσου Ευσταθίου και στο μόνο που διαφωνούμε είναι πως δεν είχε καν την ευκαιρία αλλά την απέκτησε επειδή στις τελευταίες εκλογές δεν ήταν υποψήφιος για δήμαρχος ο Γιάννης Αναγνώστου.

Έτσι σκαρφάλωσε στο 14,53% ο Τάσος Ευσταθίου γιατί ο έτερος αντίπαλος από τον χώρο της κεντροδεξιάς ήταν "ελλιποβαρής" και κατέβηκε την τελευταία στιγμή αφού όλα έδειχναν πως σε αυτές τις εκλογές η κεντροδεξιά στην πόλη μας θα είχε ως επίσημο υποψήφιο τον Κώστα Πουπάκη που θα ήταν και ο επόμενος δήμαρχος αφού η δυναμική του ήταν τέτοια που δεν θα έμενε εκτός δεύτερου γύρου.

Τελικά επικράτησαν οι διασπαστές και είχαμε δύο υποψήφιους που κανείς δεν περίμενε πως θα ήταν σε θέση να βρίσκονται στον επόμενο γύρο. Μαθαίνουμε μάλιστα πως ο κ. Αραμπατζής ήδη αποσπάστηκε στη Βουλή όπου θα βγάλει τέσσερα χρόνια ως υπάλληλος της.

Το κόμμα προφανώς και τον ανταμείβει  για το γεγονός πως έκανε πίσω για την επιλογή Πουπάκη που έπαιζε στην Πειραιώς και του συγχωρεί το κόψιμο ψήφων προς την έτερη κεντροδεξιά παράταξη που έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό!

Σε τέσσερα χρόνια τότε που κανείς δεν θα θέλει να έχει το επίσημο χρίσμα της ΝΔ θα πρέπει ίσως το κόμμα να φροντίσει ώστε επιτέλους και στο δήμο μας να υπάρχει υποψηφιότητα ισχυρή αλλιώς θα πρέπει αυτό να το φροντίσουμε από τώρα όσοι βαρεθήκαμε να βλέπουμε κεντροαριστερούς δημάρχους στον δήμο μας.

Διαβάστε το νέο ιστολόγιο του Κάνδηλα και αναμένεται από Σεπτέμβριο τον γνωστό Άγγελο που με μια φωτογραφική μηχανή θα αποτυπώνει τα κακώς κείμενα αναζητώντας επιτακτικά απαντήσεις από όσους είναι στη διοίκηση ή την στηρίζουν στην "ανεμελιά" του να μην αλλάζει τίποτα στο δήμο μας και να βλέπουμε άλλους όμορους δήμους να μας "προσπερνάνε" σε πολλούς τομείς.

Ο Άγγελος Κάνδηλας απαλλαγμένος από όσα τον κράταγαν πίσω επιστρέφει πιο δυνατός και σίγουρα πιο απολαυστικός από πριν αφού σε κανέναν δεν χρωστάει και ότι έχει πετύχει το πάλεψε μόνος του.

Να δούμε πως θα αντιμετωπίσει η παράταξη του κ. Ευσταθίου το επικοινωνιακό κενό που αφήνει φεύγοντας . Αλλά πολλά ρωτάμε αφού ξέρουμε πως δεν θα κάνει απολύτως τίποτα έως ένα χρόνο πριν τις επόμενες εκλογές όπου θα ξυπνήσει από τον λήθαργο η παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" και θα αναζητήσει νέο Άγγελο να τρέχει για να μαζεύει θέματα προς ανάδειξη.

Δύσκολα θα βρει γιατί τα κορόιδα  που τρέχουν για να "φτιάξουν" άλλους λιγοστεύουν επικίνδυνα ιδίως όταν ξέρουν πως οι πιθανότητες να είναι ο επόμενος δήμαρχος της πόλης ο Τάσος Ευσταθίου λιγοστεύουν επικίνδυνα.

Επομένως το ποιος θα περάσει στον δεύτερο γύρο με τον Γιώργο Χατζηδάκη θα πρέπει να το αναζητήσουμε σε κάποια άλλη από τις υπάρχουσες δημοτικές παρατάξεις ή σε κάποια που θα δημιουργηθεί.

Ενεργοί Πολίτες Ηλιούπολης λοιπόν το νέο εγχείρημα της πόλης και εμείς αγκαλιάζουμε κάθε μέσο με άποψη ακόμα και εάν δεν συμφωνούμε με όλες τις απόψεις που έχουν εκφραστεί κατά καιρούς από τον συμπολίτη μας.

Ενεργός Πολίτης πάντως είναι και θα παραμείνει για όλους εσάς που τον διαβάζετε και συμφωνείτε με τις απόψεις του.

Σ.Μ 


1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Καλημέρα,τώρα γιατί συνεχίζετε να ασχοληστε με τον Ευσταθίου που έχει όλα τα κακά του κόσμου αλλά οι πολίτες συνεχίζουν να τον στηρίζουν πρέπει να αναρωτηθουν μερικοί που κοπτοντε για την ενότητα της παράταξης και για το πώς η κεντροδεξιά θα κέρδιζε τον δήμο ας έδιναν τηνστήριξη τους στην παράταξη με την μεγαλύτερη δυναμική και όχι να παίζουν το παιχνίδι του Βαλασόπουλου.Σταυρο εσύ ξέρεις γιατί τα λέω αυτα,ο Ευσταθίου θα ήταν ένας πολύ καλός δήμαρχος γιατί και τις γνώσεις έχει αλλά και την εμπειρία.Αλλα ας οψοντε κάποιοι μέσα αυτούς και ο Αναγνώστου που απ' τον εγωισμό τους δε μπορούν να δουν πέρα απ' τη μύτη τούς