ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Έρχεται μεγάλη τοπική εφημερίδα με τιράζ 10.000 φύλλων

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019

Έρχεται μεγάλη τοπική εφημερίδα με τιράζ 10.000 φύλλων


Μια νέα μηνιαία τοπική εφημερίδα για την πόλη μας έρχεται στις αρχές του νέου έτους με τιράζ αρχικώς 10.000 φύλλων. Αργότερα και εφόσον πιάσει την τοπική αγορά το τιράζ θα αυξηθεί.



Θα πρόκειται για μια επαγγελματική δουλειά που θα καλύπτει όλες τις εκδηλώσεις της πόλης , και τα σημαντικά γεγονότα και θα έχει πλούσιο ρεπορτάζ για ότι συμβαίνει σε αυτή.

Θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας γιατί δεν θα είναι η κλασσική τοπική εφημερίδα μόνο του ιδιοκτήτη αλλά θα απασχολήσει τουλάχιστον δέκα δημοσιογράφους και θα έχει ως  αρθρογράφους γνωστά τηλεοπτικά πρόσωπα. 

Πίσω από την συγκεκριμένη εφημερίδα βρίσκεται γνωστός επιχειρηματίας (όχι Ηλιουπολίτης δεν έχουμε εμείς τέτοια οικονομικά μεγέθη στην πόλη δυστυχώς) που τα πάει καλά με όλες τις κυβερνήσεις επομένως δεν είμαι σίγουρος για το τι πολιτικό στίγμα θα έχει το νέο φύλλο.

Τα άλλα ΜΜΕ που διαθέτει είναι μοιρασμένα ανάμεσα στα δύο κόμματο που εναλλάσσονται στην Εξουσία τα τελευταία χρόνια ΣΥΡΙΖΑ- ΝΔ. 

Χαίρομαι βέβαια σε κάθε περίπτωση γιατί έλειπε μια εφημερίδα από την πόλη και ευελπιστώ σε ένα αντικειμενικό φύλλο που θα αναδεικνύει τα προβλήματα των δημοτών μας.

Η οικονομική επιφάνεια του επιχειρηματία που βρίσκεται από πίσω σίγουρα αποτελεί εγγύηση πως το συγκεκριμένο φύλλο δεν θα παίξει μόνο με μία δημοτική παράταξη και έτσι θα αποκτήσει εύκολα αναγνώστες από πολίτες όλου του πολιτικού φάσματος.

Σίγουρα βέβαια δεν θα είναι ένα καθαρόαιμο δεξιό φύλλο (δεν θα είναι δηλαδή Ελεύθερος Τύπος ή Καθημερινή) αλλά από τίποτα κάτι είναι και αυτό....

Ελπίζουμε να παίζει από τα διαδικτυακά ΜΜΕ της πόλης καμία είδηση.... Από τα πρώτα βέβαια όχι από αυτούς που κρεμάνε μερικές κάρτες καταστημάτων και νομίζουν πως έχουν και ενημερωτική σελίδα. Δεν θα τις κρεμάνε για πολύ βέβαια γιατί τα "θύματα" ξύπνησαν και αναζητούν αλλού την τύχη τους.

Σ.Μ

2 σχόλια:

admir είπε...

ΚΥΡΙΕ ΜΑΡΙΝΗ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΟΙΟΙ ΚΡΕΜΑΝΕ ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΠΕΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΜΙΛΑΤΕ? ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΜΙΛΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΜΑΡΙΝΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΙΤ ΜΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΟΣΤΑΡΕΤΕ ΓΙΑ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΜΠΕΝΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ. ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΣΤΙΣ 6/6/19 ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΜΕ ΣΥΝΕΧΗ ΥΠΌΝΟΟΥΜΕΝΑ.

admir είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΜΑΡΙΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΣΑΙΤ ΜΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΩΣ ΣΑΙΤ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ ΣΤΙΣ 6.6.19 ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ <> ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΚΡΕΜΑΝΕ ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΤΥΧΗ ΜΙΛΑΤΕ?????