ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Παντρεύεται ο Λάμπρος Ξύνας στις 6 Οκτωβρίου θα τελεστεί το μυστήριο στις ΗΠΑ

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019

Παντρεύεται ο Λάμπρος Ξύνας στις 6 Οκτωβρίου θα τελεστεί το μυστήριο στις ΗΠΑ

KANTE ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ
Παντρεύεται ο συνδημότης μας Λάμπρος Ξύνας στις 6 Οκτωβρίου στις ΗΠΑ ,και αυτό είναι το προσκλητήριο του γάμου του.


Ο Λάμπρος έφυγε πριν δύο χρόνια μόνο μια βαλίτσα για να ζήσει το δικό του Αμερικανικό όνειρο σε ένα Κράτος που οι ικανοί προκόβουν. Εδώ είχε κάνει το λάθος να επιχειρήσει με έναν πολύ όμορφο χώρο που είχε φτιάξει την "ΡΑΚΟΠΑΓΙΔΑ" αλλά έπεσε στην λαίλαπα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ.
ΕΛΕΝΗ - ΛΑΜΠΡΟΣ 


Η δική του δουλειά ως ελαιοχρωματιστής είχε από την αρχή της κρίσης "κόψει" όπως και δεκάδες άλλα επαγγέλματα. Έτσι το συνεργείο που είχε δημιουργήσει ως εργολάβος - ελαιοχρωματιστής δεν είχε δουλειές που να συντηρούν την επιχείρησή του.

Πήρε λοιπόν την μεγάλη και δύσκολη απόφαση και τόλμησε. Εκεί στις ΗΠΑ μέσα σε δύο μόλις χρόνια έκανε την δική του εταιρία και παράλληλα βρήκε και το άλλο του μισό την Ελένη με την οποία παντρεύεται σε λίγες μέρες.

Στο πλευρό του στον γάμο η αξιαγάπητη οικογένειά του, που φυσικά και θα ταξιδέψουν για να είναι δίπλα του στην σημαντική αυτή στιγμή για τον ίδιο αλλά και για τους γονείς του που τον υπεραγαπούν και στήριξαν κάθε προσπάθειά του. 

Εύχομαι στο φίλο Λάμπρο Βίον ανθόσπαρτον και καλούς απογόνους και από εδώ μέσα,  αφού φυσικά και ένα ταξίδι στην Αμερική είναι πολυτέλεια για μένα αυτή την περίοδο και αδυνατώ να παραστώ στο μυστήριο. 

Βέβαια μην νομίζει κανείς πως δεν θα έχουμε φωτογραφίες από το γάμο του φίλου μας που ήταν και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην πόλη μας. Η ενασχόληση του με τα κοινά και κυρίως το ενδιαφέρον που δείχνει και τώρα που είναι χιλιόμετρα μακριά μας είναι αξιοζήλευτη.

Δεν έχει σημασία που διαφωνούμε σε επιλογές που ο καθένας μας κάνει. Σημασία έχει πως μπορούμε και επικοινωνούμε και να εκφράζουμε ελεύθερα τις απόψεις μας.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: