ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Προσέλαβαν άλλους 8 στον τομέα της καθαριότητας αλλά η πόλη βρωμάει από άκρη σε άκρη

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

Προσέλαβαν άλλους 8 στον τομέα της καθαριότητας αλλά η πόλη βρωμάει από άκρη σε άκρη

Όπως ήταν φυσικό η νέα διοίκηση Γιώργου Χατζηδάκη άρχισε με το "αριστερό" την νέα της θητεία. Προχώρησε σε 8 νέες προσλήψεις στον τομέα της καθαριότητας (προφανώς σε αγαστή συνεργασία με όλες τις δημοτικές παρατάξεις που εξακολουθούν και πιστεύουν στο δημόσιο χαρακτήρα του τομέα της καθαριότητας) την είδηση διαβάσαμε στο ιστολόγιο του Άγγγελου Κάνδηλα (ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ) που μπήκε πολύ δυναμικά και κάνει πολλά κλικ κάθε μέρα. Έχει μάλιστα και φωτογραφία από την ορκωμοσία τους.
Εμείς σας είχαμε ενημερώσει και προεκλογικά και θα δούμε πως θα αντιδράσουν (μην περιμένετε πάντως) τις άλλες δημοτικές παρατάξεις. Μας πάνε για φέσωμα και όλοι ξέρουν πως στο νευραλγικό τομέα της καθαριότητας έχουν διοριστεί χιλιάδες υπάλληλοι και μένουν πάντα μερικές δεκάδες αφού οι υπάλληλοι εάν δεν είναι προσωποπαγείς οι θέσεις μεταπηδάνε σε άλλα πόστα μέσα στο δήμο μας.  Φυσικά θα ευχηθούμε καλή ξεκούραση στους 8 νέους υπαλλήλους καθαριότητας και σύντομα θα ζητήσουμε από έναν δημοτικό σύμβουλο (θα βρούμε έναν από την αντιπολίτευση) δεν πήγαν όλοι για να φάνε στο δημοτικό συμβούλιο να ρωτήσει πόσοι πληρώνονται και πόσοι είναι οι υπάλληλοι του τομέα καθαριότητας αφού ΠΟΤΕ δεν μας έχουν απαντήσει για τον απόλυτο αριθμό που επανδρώνουν τον δήμο μας.
Για να μην σας παραπληροφορούμε όπως ισχυρίζονται όσοι επί δεκαετίες από όλες τις διοικήσεις έπιασαν δημοτικές θέσεις χωρίς καν να δουλεύουν 4-5 ώρες την ημέρα στο δήμο μας. Τουλάχιστον αυτοί της καθαριότητας "λερώνουν" τα χέρια τους και επειδή υπάρχουν και συμβασιούχοι κάποιοι δουλεύουν σκληρά.

Για τους μόνιμους τα έχουμε ξαναπεί είναι σαν τον ευρύτερο δημόσιο τομέα περιμένουν πως θα βρουν αφορμή για να μην εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους και το ρολόι εάν δουλέψουν 8 ώρες γράφει υπερωρίες. Και με την προηγούμενη διοίκηση εμείς είχαμε βγάλει τα ποσά που δίνονταν για υπερωρίες και τα περνούσαν και από δημοτικό συμβούλιο μάλιστα για να μην λέτε πως οι άλλες δεξιές παρατάξεις ασκούν καμία αντιπολίτευση. Εμείς αναμένουμε τουλάχιστον από την δημοτική παράταξη που στηρίξαμε και ψηφίσαμε να σπάσει την ΟΜΕΡΤΑ. Εάν δεν το κάνει το 2023 θα μας βρει απέναντί της. Άλλωστε μεμονωμένα πρόσωπα στηρίξαμε και από άλλες δημοτικές παρατάξεις αλλά επιτυχία εκλογής πετύχαμε σε ποσοστό 50% μόνο στην δημοτική παράταξη "Η Πόλη που Θέλω" του κ. Γαβριήλ Αραμπατζή που βέβαια δεν έχει την ίδια άποψη με μένα για ΠΛΗΡΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ του τομέα της καθαριότητας για να μην έχουμε παρεξηγήσεις. Και όπως σας έχω γράψει οδηγούμε σε αυτή την "ακραία" για κάποιους λύση αφού βλέπω πως κανείς δεν μπορεί να βγάλει από το ραχάτι τον ΜΟΝΙΜΟ διορισμένο δημόσιο υπάλληλο εάν δεν υπήρχε ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ τότε και η δική μου στάση θα ήταν διαφορετική. Άλλωστε και στον ιδιωτικό τομέα (στην καθαριότητα) οι ίδιοι συμπολίτες μας θα δούλευαν αλλά εκεί απλώς θα δούλευαν και θα αμείβονταν με βάση την αποδοτικότητά τους. Εδώ όσοι δουλεύουν σκληρά (συμβασιούχοι) αμείβονται λιγότερο από αυτούς που δεν δουλεύουν (μόνιμους , συνδικαλιστές , κ.ο.κ ) και η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ακόμα και όταν γίνεται δεν έχει κανένα πρακτικό αποτέλεσμα. Βάζουμε τα σκουπίδια και τα μπάζα από την Απόλλωνος που έχει ανάλογη αλλά μικρότερη ντάνα και σε άλλο σημείο! Σας βάζουμε και μια φωτογραφία από την ορκωμοσία των νέων υπαλλήλων αφού ως δημόσιοι υπάλληλοι (δημοτικοί για την ακρίβεια) ορκίστηκαν τα παρακάτω:

«Ορκίζομαι να φυλάττω πίστη στην πατρίδα, υπακοή στο Σύνταγμα και τους νόμους και να εκπληρώνω τιμίως και ευσυνειδήτως τα καθήκοντά μου».
Η ορκωμοσία των 8 νέων υπαλλήλων του τομέα Καθαριότητας 


Το ποιος ευφυής εγκέφαλος βάζει τους υπαλλήλους καθαριότητας να ορκίζονται τα παραπάνω εν έτη 2019 , ας αναζητηθεί σε ένα Ελληνικό Κράτος που στο όνομα του "πατριωτισμού" έχει κάνει τα μεγαλύτερα εγκλήματα εις βάρος της χώρας. Δηλαδή εάν ο εργαζόμενος στην καθαριότητα είναι άλλης εθνικότητας και δεν είναι ΠΙΣΤΟΣ στην πατρίδα δεν κάνει για την δουλειά; Τα τίμια και τα ευσυνείδητα τα έχουμε δει και τα έχουμε ζήσει στο πετσί μας . 14.000.000 ευρώ χρέος παρέδωσαν στον απελθόντα πλέον δήμαρχο Βασίλη Βαλασόπουλο οι προηγούμενες διοικήσεις το 2010.

Η ευσυνειδησία τους , η χρηστή τους διαχείριση και κυρίως η ανεκτικότητά τους στο να μην κουραστεί κανένας υπάλληλος του δήμου έφερε στη νέα διοίκηση αυτούς που θα τους έχουν όλους αυτούς στα πούπουλα και εμάς μονίμως στην γκρίνια. Τελικά έχετε την διοίκηση που σας αξίζει , αφού γνωρίζατε εσείς οι 12.000 και κάτι τι έγινε τα προηγούμενα 20 χρόνια στο δήμο μας (πριν την διοίκηση του Βασίλη Βαλασόπουλου) αναπολήσατε όλους αυτούς που δεν το έχουν με τα οικονομικά του δήμου σε αντίθεση με τα δικά τους. Τώρα και να καταλάβετε το λάθος σας είναι πολύ αργά.

Η πόλη έχασε την ευκαιρία της να προχωρήσει τα 12 χρόνια της δημαρχίας Κιντή που δεν έγινε ούτε ένα έργο στην πόλη μας. Ακόμα και η αποχέτευση στην Αγ. Μαρίνα που μένω έγινε επί Θεόδωρου Γεωργάκη. Σε χωματόδρομους περπατάγαμε και δεν είχε ούτε κάδους απορριμάτων. Τις σακούλες με τα σκουπίδια τις έσχισαν οι γάτοι και οι γάτες και τις κρέμαγαν από τα δένδρα αλλά κάποιοι του έστησαν και άγαλμα. Στήστε καλύτερα ένα του Θεόδωρου Γεωργάκη άμα θέλετε σώνει και καλά να τιμήσετε όσους καταδίκασαν την πόλη μας. Αυτός έφτιαξε και κάτι , ο κομμουνιστής διορισμούς , αέρα κοπανιστό και αγώνες να πάρει περιουσία ιδιώτη για να καταλήξει σήμερα στην ΕΤΑΔ. Σε αυτή που πολύ σύντομα θα στεναχωρήσει την νέα διοίκηση και όλους εσάς που πιστεύετε στα παραμύθια της δημόσιας περιουσίας πάνω στα οποία χτίστηκαν πολιτικές καριέρες.

Γιατί το ΔΙΚΑΙΟ επικρατεί στο ΤΕΛΟΣ και είναι αμείλικτο με όσους εφαρμόζοντας στην πράξη τον κομμουνισμό προσπάθησαν (και πέτυχαν αφού δεν ήμαστε Αστικό Κράτος αλλά Σοβιετία) να υφαρπάξουν περιουσία από ιδιώτη που κατείχε αυτή με τα ίδια ακριβώς έγγραφα που την έχουμε και όλοι εμείς που στην ουσία αγοράσαμε από αυτόν. Δείτε τα συμβόλαιά σας , πηγαίνετε στο υποθηκοφυλάκειο και θα καταλάβετε όσοι γνωρίζετε γραφή και ανάγνωση. 

Τα υπόλοιπα άλλη μέρα . Διαβάστε σήμερα την εφημερίδα τα ΝΕΑ έχει ενδιαφέρον ρεπορτάζ όσοι δεν έχετε την δυνατότητα επειδή στην σελίδα τους στο διαδίκτυο δεν έχει ανέβει θα το μάθετε αύριο από εμάς στα notianea.gr .Καλή τύχη σε όσους πιστέψατε στη διοίκηση Χατζηδάκη και στείλατε σπίτι του τον τίμιο Βασίλη Βαλασόπουλο τρέξτε να πιάσετε κανένα πόστο γιατί αλλιώς δεν θα δικαιολογήσετε ποτέ την απερισκεψία της. Είδατε χθες το πρωτοσέλιδο για τον νέο Αντιδήμαρχο Διοίκησης κ. Στασινόπουλο και τι έλεγε για τις έωλες καταγγελίες του νυν δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη. Αυτό που δεν έχετε ακόμα ΔΕΙ είναι τι υπογράφει ο εκάστοτε Αντιδήμαρχος Οικονομικών που αφορούν όλους μας. Θα τα δείτε και αυτά μέσα από εδώ γιατί από αλλού δεν υπάρχει ελπίδα.  Συνεχίστε να μας διαβάζετε διατηρώντας μας το πρώτο ΜΜΕ της πόλης , στους άλλους τι να διαβάσετε άλλωστε τα δελτία τύπου της εκάστοτε διοίκησης;

Ελπίζω και τα άλλα site και ιστολόγια της πόλης να με ακολουθήσουν ήδη βλέπω πως κάποια έχουν και άποψη αντί για μια απλή καταγραφή "ειδήσεων" . Άλλωστε με απλή καταγραφή κανείς δεν βοήθησε την πόλη του πραγματικά. Εάν όλοι οι δήμαρχοι ήταν καλοί και τέλειοι τώρα θα ήμασταν Λας Βέγκας και η Αγία Μαρίνα δεν θα είχε περιοχές που πρέπει να είσαι ορειβάτης για να ανέβεις. Μα καλά ποιοι τους άφησαν να χτίσουν εκεί;

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: