ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σε ποια θέση βρίσκονται τα ΜΜΕ της πόλης μας σύμφωνα με την alexa.com

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

Σε ποια θέση βρίσκονται τα ΜΜΕ της πόλης μας σύμφωνα με την alexa.com

Τις θέσεις των τοπικών ΜΜΕ της πόλης θα σας παρουσιάσουμε και σήμερα

ΓΙΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ λοιπόν έχουμε πρώτο site σύμφωνα πάντα με την alexa.com 

1. ilioupolinews.gr (Γιάννης Καραμαγκάλης)             1.203 στην Ελλάδα και 229.281 στον κόσμο 
2. Ηλιούπολη Χωρίς Όρια (Σταύρος Μαρίνης)      1.236 στην Ελλάδα και 154.504 στον κόσμο
3. site   το οποίο δεν επιθυμεί!!! να το αναφέρουμε και το σεβόμαστε  αφού έτσι και αλλιώς εμείς δεν χαλάμε χατίρια .....Τα σχόλια κάτω από την προηγούμενη ανάρτηση μας που αφορούσε την κατάταξη είναι ενδεικτικά το τι ακριβώς πρεσβεύουν. Γιατί να τους διαφημίζουμε ΤΖΑΜΠΑ άλλωστε ; 
4. ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Κάνδηλας) 2.508 στην Ελλάδα σύντομα θα ανέβει στην τρίτη θέση και 505.456 στον κόσμο αφού δεν έχει κλείσει ακόμα μήνα!!
5..ilioupolis.gr                                                               3.182     στην Ελλάδα και 340.923 στον  κόσμο
6. dday.gr (Διαχειριστής : Γιάννης Γιαννόπουλος)     8.847    στην Ελλάδα και 769.092 στον κόσμο 



Το site του δήμου μας βρίσκεται ilioupoli.gr είναι  2.779 στην Ελλάδα και 300.414 στον κόσμο. Επειδή έχει στηθεί πολύ καλά από την προηγούμενη διοίκηση εάν λειτουργήσει σωστά θα φιγουράρει στις πρώτες θέσεις αφού ήδη είναι πέμπτο! 

Έχει διαδικτυακό ραδιόφωνο και σίγουρα με τις νέες εκπομπές που ετοιμάζονται θα προσελκύσει πολλούς νέος χρήστες από την πόλη και όχι μόνο! Έχει και το διαύγεια πάνω και καλό είναι να διατηρηθεί γιατί μόλις μάθαμε πως ανακαλείται η ΑΠΟΦΑΣΗ πρόσληψης του Δημήτρη Πανταζόπουλου ως Γενικού Γραμματέα του δήμου μας έως ότου γίνει και τυπικά δεκτή η παραίτησή του από Ανώτερο Περιφερειακό ΥπηρεσιακόΣυμβούλιο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε.) Αττικής

Αυτά προς το παρόν και στηρίξτε με τις επισκέψεις σας τα ΜΜΕ που εσείς επιθυμείτε και μην το κάνετε σαν τον Παύλο που μας έκανε ΤΟΣΗ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ  στην πόλη , ώστε να μας διαβάζουν και όσοι δεν μας διάβαζαν και μετά σκούζει διαδικτυακά για τον δήθεν λαϊκισμό μας και φασισμό μας. 

Οι πολίτες κρίνουν και φυσικά δεν μας θεωρούν φασίστες για να μας επιλέγουν και να μας επισκέπτονται καθημερινά. Βέβαια για τον Παύλο και η νέα κυβέρνηση είναι ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ αφού δεν συμφωνεί με την δική του "ΑΛΗΘΕΙΑ"

Μετά τους σταλινοφασίστες του ΚΚΕ έχουμε πλέον και τον Παύλο ως υπερασπιστής του Δημοκρατικού Πολιτεύματος σε ρόλο "διαδικτυακής αστυνομίας". Αφού σε στεναχωρούμε μην μπαίνεις σε εμάς , έχουμε εμείς αυτούς που μας "συντηρούν" δεν έχουμε ανάγκη από τα κλικ ψεκασμένων. 

Άλλωστε δεν απαντάς σε ΤΙΠΟΤΑ από όσα παρουσιάζουμε απλώς συκοφαντείς λέγοντας αόριστες κατηγορίες για ένα ιστολόγιο με σαφέστατα δεξιό προσανατολισμό και απόλυτη πίστη στην ΑΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. 

Μια Δημοκρατία που μας επιτρέπει να εκφραζόμαστε ΕΛΕΥΘΕΡΑ κάτι το οποίο δεν θα υπήρχε εάν επικρατούσαν οι απόψεις του ΠΑΥΛΟΥ. Δεν βαριέσαι καλό μας κάνει εμάς και κακό σε όσους νομίζουν πως μέσω ανώνυμων "τρολ" θα μας φιμώσουν. 

Απορώ πως δεν τον έχουν ακόμα αντιληφθεί οι προς το παρόν τρίτοι να του δώσουν μόνιμο βήμα στο μέσο τους. Να έχουμε τουλάχιστον και έναν επικριτή μας με όνομα και επώνυμο όπως έπραξαν το μακρινό (αλλά όχι για μένα) 2016 τα στελέχη της Λαϊκής Συσπείρωσης εκδίδοντας μια κατάπτυστη ανακοίνωση που βέβαια και δεν αντιπροσωπεύει ούτε τους μισούς από τους ψηφοφόρους της Λαϊκής Συσπείρωσης στην πόλη μας. 

Υπομονή όμως  η μείωση των ψηφοφόρων τους σε εποχές ευνοϊκές για τον ανέξοδο λαϊκισμό τους  είναι το πρώτο μήνυμα που θα έπρεπε ήδη να έχουν πάρει από τις πρόσφατες κάλπες.

Στα χρόνια που θα ακολουθήσουν και αφού η πόλη διαθέτει ΔΕΞΙΟ ΜΜΕ θα παίρνουν πάντα τις ανάλογες απαντήσεις σε όσα ανέξοδα παρουσιάζουν ως είδηση. 

Η είδηση για αυτούς πως έπεσε ο κομμουνισμός και σώθηκαν εκατομμύρια άνθρωποι σε γειτονικά μας κράτη δεν έχει φτάσει ακόμα στα αυτιά τους. Ούτε εμείς όμως ξεχνάμε τα εκατομμύρια ανθρώπους που εξοντώθηκαν από την χειρότερη μορφή ΦΑΣΙΣΜΟΥ τον Κομμουνισμό. 

Για μένα ακόμα ανέχεστε τα υπάρχουν σφυροδρέπανα και σβάστικες στις πλατείες μας ανήκετε στην κατηγορία εκείνη των ανθρώπων που θα υπηρετούσαν άνετα αυτά τα καθεστώτα. 

Δεν θέλω καν να με διαβάζετε εάν έχετε ως ινδάλματά σας όσου πάλεψαν για να κάνουν την χώρα μας μια "λαϊκή δημοκρατία" όπου ιστολόγια σαν το δικό μου αλλά και όλες οι ενημερωτικές σελίδες της χώρας δεν θα υπήρχαν! 

Τι να τους κάνω τέτοιους αναγνώστες άλλωστε; Ας διαβάσουν κανένα άλλο ιστολόγιο που θα εξυμνεί τα κατορθώματα του υπαρκτού σοσιαλισμού στην  ανθρωπότητα! Τώρα που οι πολίτες ελευθερώθηκαν και τον έκαναν στα περισσότερα μέρη του κόσμου ανύπαρκτο. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: