ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Έπιασε ήδη καρέκλα δημάρχου - Καλή τύχη σε όλους όσους σε πίστεψαν

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019

Έπιασε ήδη καρέκλα δημάρχου - Καλή τύχη σε όλους όσους σε πίστεψαν


Ορκίστηκε και αμέσως φωτογραφήθηκε στην καρέκλα! Ο νέος δήμαρχος Ηλιούπολης ορκίστηκε πριν λίγες ώρες και μόνο ένα  site έχει ανεβάσει την "πατάτα" του. Ο τομέας επικοινωνίας λειτουργεί άψογα όπως θα λειτουργήσει ο δήμος από εδώ και πέρα.
Η μόνη αξιόλογη επικοινωνιακή προσπάθεια το παρακάτω βίντεο που ανάρτησε ο συμπολίτης μας Γιώργος Μπενάς στο facebook , οι λαλίστατοι υβριστές οπαδοί του αντί να ασχολούνται με το κομμάτι της επικοινωνίας αναλώνονται σε ανέξοδους πανηγυρισμούς για ΝΙΚΗ του 16% ,και βέβαια στο πόσο λαϊκιστής , ακροδεξιός ή ακόμα και φασίστας είμαι! Γελοία υποκείμενα υμνητές και οπαδοί του "ΕΑΜ , ΕΛΑΣ, ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ" έχουν το θράσος να κάνουν σε μένα μαθήματα Δημοκρατίας.

Αυτοί που έχουν εικόνισμα τον πατερούλη και τον εκδροσφαγέα Άρη Βελουχιώτη στον τοίχο του σπιτιού τους. 

Χαρείτε το βίντεο μέχρι να βγει κάνα δελτίο τύπου γιατί φαίνεται πως το έλλειμμα επικοινωνίας είναι μεγάλο και θα καλυφθεί πίσω από τους τόνους σκουπιδιών και μπαζών που θα εξακολουθήσουν να πνίγουν την πόλη. Άλλωστε ποιος θα νοιάζεται από αύριο και μετά; Εδώ θα έχουμε δήμαρχο τον αντιμνημονιακό Γιώργο, τον άνθρωπο που ξεφτίλισε και αποκάλυψε πόσο πατριώτης και μακεδονομάχος είναι ο ιερέας που ύψωσε το ανάστημά του απέναντι σε όσους ξεπουλούν την πατρίδα και στήριξε για δήμαρχο αυτόν που ψήφισε το ψήφισμα καταδίκης εναντίον του. Ο παπάς κατάλαβε πως τελικά καλός ο "πατριωτισμός
 αλλά πιο καλή η ΑΛΗΘΕΙΑ. Και η αλήθεια είναι πως οι κληρικοί μας ως δημόσιοι υπάλληλοι είναι μέρος του προβλήματος και όχι η λύση. Αφού εξασφάλισαν την μονιμότητα είναι έτοιμοι να εναντιωθούν στο Κράτος που παρακαλάνε να εξακολουθήσει να τους πληρώνει κόντρα σε κάθε λογική. Γιατί η λογική λέει πως ο Χριστιανισμός και η συμπόρευση με κάθε μορφή Εξουσίας θα έπρεπε να είναι έννοιες ασυμβίβαστες. 


Για όσους δεν πήγαν να δουν την ορκωμοσία να πούμε πως την τίμησαν με την παρουσία τους ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραλλία Χρηστίδου, και της ΝΔ Βασίλης Σπανάκης. Ήταν όλοι οι Γεωργάκηδες Θεόδωρος και ο συνονόματος Σταύρος και φυσικά ο πρώην δήμαρχός μας Γιάννης Αναγνώστου. Ο πρόεδρος της τοπικής δημοτικής οργάνωσης της ΝΔ Στάθης Ευσταθόπουλος και φυσικά οι 41 νέοι δημοτικοί σύμβουλοι που ορκίστηκαν. 

Εξαίρεση μόνο το Notianea.gr που είχε ένα μικρό κείμενο για μια τελετή ορκωμοσίας όπου ο δήμαρχος αντί για τις καθιερωμένες φωτογραφίες στρώθηκε στη "δουλειά" και από την καρέκλα του δημάρχου θα καθοδηγεί τους "αρίστους" υπαλλήλους του δήμου μας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. 

Από αύριο τέλος η "αυταρχικότητα", τέλος τα σκουπίδια και τα μπάζα στους δρόμους και κυρίως τέλος σε όλα τα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών! Ο "αεικίνητος" δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης με τους μαθητευόμενους "μάγους" του θα οδηγήσουν υπό την καθοδήγηση του άρχοντα των ακινήτων την πόλη στην επόμενη μέρα. 

Ποια θα είναι αυτή; Μα φυσικά η πλήρη απαξίωση της αφού δεν μπορούν ούτε ένα δελτίο τύπο να γράψουν για την τελετή ορκωμοσίας όπως κάνουν όλοι σχεδόν οι δήμοι της Αττικής. 

Ίσως είναι σαμποτάζ του πρώην θα πουν κάποιοι. Είναι αυτοί που ψήφισαν τον νέο μας δήμαρχο και μας οδήγησαν να ξαναζήσουμε κάτι που είχαμε αρχίσει να ξεχνάμε. Τις εποχές των ελλειμμάτων, της οικονομικής γενικότερα κακοδιαχείρισης και του ατελείωτου ωχαδελφισμού σε όλα τα θέματα. 

Εποχές που με 60 και 80 εκατομμύρια ευρώ κρατική επιχορήγηση ο δήμος δεν έβγαινε (έτσι έλεγαν ) και είχαμε χρέη παντού. Σε ΔΕΗ , ΕΥΔΑΠ, ιδιώτες και γενικά σε όποιον μιλούσε Ελληνικά ή και ξένα χρωστάγαμε. 

Άλλωστε οι αδελφοποιήσεις με πόλεις της Σερβίας ήταν τότε must αφού για να τρως καλύτερα πρέπει να τα έχεις καλά με τους "συντρόφους" . 

Αφού ευχηθώ καλή και δημιουργική θητεία σε όσους νιώθουν είναι ΔΕΞΙΟΙ και δεν το κρύβουν σε αυτό το δημοτικό συμβούλιο να τονίσω για πολλοστή φορά πως αυτό το ιστολόγιο θα σταθεί απέναντι σε όσους αμφισβητούν την Αστική μας Δημοκρατία έστω και λεκτικά. 

Θα σταθεί επίσης απέναντι σε όσους τιμάνε τους αγώνες της αριστεράς γιατί είναι βαμμένοι με αίμα Ελλήνων Εθνικιστών και τέλος θα συνεχίσει τον μοναχικό του δρόμο μέχρι να αντιληφθεί και ο τελευταίος δημότης πως οι ΟΤΑ αποτελούν πηγές διαφθοράς και όχι οάσεις υγείας για το Αστικό μας Κράτος. 

Οι ΟΤΑ πρέπει να παράγουν επιτέλους πλούτο και να μην απομυζούν ένα χρεοκοπημένο κράτος. Ο καπιταλισμός είναι αμείλικτος για όσους δεν τηρούν τους κανόνες της αγοράς και θεωρούν πως ξεζουμίζοντας τον ιδιώτη θα έχουν μέλλον. 

Όποια κυβέρνηση και να έχουμε δεν πρόκειται να διατηρήσει το ύψος της κρατικής επιχορήγησης στα τωρινά επίπεδα. Εάν με 27 και 30 εκατομμύρια ευρώ δεν μπορείς να συντηρήσεις κάτι απλά μειώνεις το κόστος. 

Δένδρα με λεφτά δυστυχώς δεν υπάρχουν και τα υποζύγια δεν αντέχουν άλλο. Στην πιο κρίσιμη συγκυρία για τον δήμο μας και όταν είχε επιτέλους μπει οικονομικά σε μια τάξη και είχαμε πλεονάσματα ,φέρατε με την ψήφο σας αυτούς που μας φέσωσαν. 

Περαστικά σας.... και περαστικά μας...

Αύριο αποκλειστικό φωτορεπορτάζ που θα συζητηθεί και ακόμα ποιος επικεφαλής παράταξης βγήκε για φαγητό με τους εκλεγμένους δημοτικούς του συμβούλους και άλλους υποψήφιους και υποστηρικτές της δημοτικής του παράταξης!



Σ.Μ

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΕΧΕΙ ΡΑΨΕΙ ΤΣΕΠΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ.....T-SHIRT TOY.