ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : "Εγκληματική" αμέλεια - Την έστειλαν στη "μάχη" χωρίς την κατάλληλη εκπαίδευση

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019

"Εγκληματική" αμέλεια - Την έστειλαν στη "μάχη" χωρίς την κατάλληλη εκπαίδευση


Μια νέα εργαζόμενη στον τομέα καθαριότητας ήταν η τραυματίας και το κακό έγινε γιατί δεν είχε καμία εκπαίδευση για να βγει να μαζέψει σκουπίδια.
Ορκίστηκε με τους 8 πριν λίγες μέρες και προφανώς οι συνδικαλιστές της καθαριότητας που πιστεύουν ακόμα στον κομμουνισμό την θεώρησαν έτοιμη για την "μάχη". Μια μάχη άνιση αφού για μήνες είχε αδρανοποιηθεί όλος ο μηχανισμός καθαριότητας και η ΕΙΚΟΝΑ ήταν αυτή που όλη μας αντικρίζαμε.

Λυπάμαι πολύ γιατί είναι μητέρα πολύτεκνη και κυρίως γιατί είναι από τους ευσυνείδητους εκείνους υπαλλήλους που ΑΔΙΚΩ κατάφορα κάθε φορά που αναφέρομαι σε συνδικαλιστές του ΚΚΕ που θεωρούν τον τομέα της καθαριότητας δικό τους "γήπεδο".

Δεν θα ξεχάσω ποτέ άλλωστε την τιμητική για μένα ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης το 2016 που έβλεπε στο δικό μου πρόσωπο το ΦΑΣΙΣΜΟ, προφανώς επειδή οι ίδιοι δεν διαθέτουν καθρέπτη. 

Το θέμα είναι δυστυχώς πιο σοβαρό από ότι μου είχε μεταφερθεί αρχικώς με αποτέλεσμα να μην τύχει της κατάλληλης προσοχής από τα μεγάλα ΜΜΕ που επιδεικτικά το αγνόησαν. Θα το διορθώσουν όμως αφού δεν είχαν πρόθεση να κρύψουν κάτι όπως όσοι έσπευσαν να βγάλουν ανακοινώσεις.

Το σωματείο των εργαζομένων στην καθαριότητα δεν είχε διάθεση για κορώνες και για τσιτάτα αφού προφανώς από ότι αποδεικνύεται από την στάση τους η άτυχη γυναίκα δεν ήταν συντρόφισσά τους..

Έβγαλε όμως ο δήμος Ηλιούπολης ο οποίος ανάρτησε το κάτωθι στο facebook. Δεν θα το σχολιάσουμε καν θα συνεχίσουμε το ρεπορτάζ μας , θα φέρουμε το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο ή θα προσπαθήσουμε μέσω εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων (ελπίζουμε πως θα βρεθεί έστω ένας που θα ενδιαφερθεί) και θα ευχηθούμε για ακόμη μια φορά στο να καταλάβουν ΟΛΟΙ πως εμείς το δικό τους κουτόχορτο δεν το τρώμε. Από που πήρε εκπαίδευση η εργαζόμενη που μόλις είχε διοριστεί; 

Από επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος ή από τον "Άγιο" της πόλης που δεν υπάρχει;

Αλλά αφού και η ίδια επιλέγει προς το παρόν  την ΣΙΩΠΗ ,ας περιμένουμε το επόμενο εργατικό ατύχημα μπας και φιλοτιμηθεί κανένας Αντιδήμαρχος και παραιτηθεί. 

 Αφού βλέπει τους εργαζομένους του επαρκείς για το έργο που επιτελούν,ας μας πουν γιατί παρόλο που έφυγε ο προηγούμενος δήμαρχος τα ατυχήματα συνεχίζονται. 

Και καλώς έφυγε γιατί και αυτός τους έβλεπε ΙΚΑΝΟΥΣ την ώρα που η πόλη βρωμούσε από άκρη σε άκρη όπως και ΣΗΜΕΡΑ. 

Άλλωστε όλοι στο δημόσιο τομέα είναι επαρκείς και δεν αξιολογούνται  γιατί να αξιολογηθούν στο τομέα της καθαριότητας ; Εδώ δεν αξιολογούνται οι ένστολοι που φέρουν όπλο , αυτούς με το φαράσι και την σκούπα θα αξιολογήσουμε;

Άλλωστε είπαμε η Σοβιετία καλά κρατεί και ποντάρει σε όλους εσάς που ακόμα πιστεύετε πως το Κράτος πρέπει να κάνει τα πάντα.
  

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: