ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η πόλη αλλάζει οι κάδοι πλένονται και νομίζουν πως εμείς είμαστε ιθαγενείς που θα πληρώνουμε πάντα το δικό τους βόλεμα

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

Η πόλη αλλάζει οι κάδοι πλένονται και νομίζουν πως εμείς είμαστε ιθαγενείς που θα πληρώνουμε πάντα το δικό τους βόλεμα


Με ανάρτησή του στο facebook o δήμαρχος της πόλης μας Γιώργος Χατζηδάκης μας πληροφορεί πως οι κάδοι απορριμάτων άρχισαν να πλένονται!!
"Επιχειρούν" με το μοναδικό αυτοκινούμενο όχημα πλυντήριο κάδων και ευελπιστούν πως με το μοναδικό αυτό αμάξι θα "σαρώσουν" όλους τους κάδους της πόλης.

Υπάρχουν άλλα δύο τέτοια οχήματα αλλά είναι παροπλισμένα θα τα φτιάξει είπε η νέα διοίκηση και έτσι με τρία οχήματα θα αλλάξει η εικόνα.

Πιστεύω πως και ο ίδιος ο Γιώργος Χατζηδάκης  θα καταλάβει πως με τρία οχήματα και με το υπάρχον προσωπικό ΔΟΥΛΕΙΑ δεν γίνεται.

Αλλά φυσικά το μόνο που επιτυγχάνουν είναι να σας κοροϊδεύουν υποσχόμενοι πράγματα που είναι αδύνατον να συμβούν. Δεκάδες τα μηνύματα από συνδημότες μας που δεν βλέπουν την ΚΑΘΑΡΗ πόλη.

Και φυσικά αναπάντητο ερώτημα γιατί οι ίδιοι υπάλληλοι που άφησαν την πόλη να βρομίσει θεωρούν πως θα μας πείσουν για την ικανότητά τους να διατηρήσουν την πόλη καθαρή.

Το ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ θα συνεχίσει με φωτογραφίες να εκθέτει την διοίκηση και τους εργαζομένους στο δήμο

Παράλληλα θα προβάλλουμε και φωτογραφίες από γειτονικούς δήμους όπου οι υπάλληλοι καθαριότητας είναι σαφέστατα λιγότεροι από τους δικούς μας.

Η "καραμέλα" των λίγων υπαλλήλων έχει ΠΛΕΟΝ "λιώσει" στο στόμα όσων την πιπιλίζουν εδώ και δεκαετίες.Το κόστος συντήρησης όλων αυτών βαραίνει όλους εμάς που δεν αντέχουμε άλλο να πληρώνουμε την δική τους αδιαφορία.

Καλούμε τη διοίκηση και τις δημοτικές παρατάξεις να ενημερώσουν τους δημότες μας πόσοι υπάλληλοι έχουν ορκιστεί στον τομέα της καθαριότητας και πόσοι παρέμειναν στον τομέα αυτό μετά την παρέλευση δύο ετών; 

Να δώσουν στη δημοσιότητα τις υπερωρίες που "γράφουν" κάθε χρόνο και το ακριβές ΚΟΣΤΟΣ που πληρώνουμε για να παραμένει η πόλη μας ΚΑΘΑΡΗ μόνο στην φαντασία όσων νομίζουν πως μπορεί να συνεχιστεί αυτή η παρωδία που έχει εξελιχθεί σε δράμα. 

Οι φωτογραφίες χαρούμενων και εργατικών υπαλλήλων δεν αρκούν για να μας κάνουν να αλλάξουμε την πάγια θέση μας πως ο δημόσιος χαρακτήρας του τομέα της καθαριότητας έχει στοιχίσει εκατομμύρια ευρώ και η πόλη μας παραμένει βρώμικη. 

Εάν κάποιος θεωρεί από τις δημοτικές παρατάξεις πως η κατάσταση μπορεί να αλλάξει με τα μέτρα Χατζηδάκη να πάρει θέση δημόσια. 

Άμα νομίζει κάποιος πως η πόλη μας ήταν καθαρή όλη την δεκαετία του 1990 και πως τα πράγματα χάλασαν τα τελευταία 9 χρόνια προφανώς δεν είναι για εμάς αξιόπιστος συνομιλητής. 

Ήδη το ιστολόγιό μας έχει μαζέψει δεκάδες φωτογραφίες από μέρη που έχουν "καθαριστεί" και η εικόνα είναι αποκαρδιωτική. 

Θα συνεχίσουμε λοιπόν να ενημερώνουμε τους πολίτες αγνοώντας τα συμφέροντα που θέλουν την πόλη μας να μένει πίσω.

Δεν ξέρω ποιος νομίζει πως κοροϊδεύει τον κόσμο και για πόσο ακόμα. Εμείς ξεκάθαρα σας λέμε πως οι υπάρχοντες υπάλληλοι καθαριότητας δεν μπορούν. 

Δεν μπορούν σίγουρα ΑΚΟΜΑ και οι πλέον εργατικοί από αυτούς να το πετύχουν και δεν θέλει η πλειοψηφία τους να αλλάξει η εικόνα. Γιατί για να αλλάξει θα πρέπει να δουλεύουν όλοι και όχι όσοι δεν είναι αρεστοί στους προϊσταμένους τους.

Οι ανακοινώσεις του σωματείου τους  για έλλειψη προσωπικού , πενιχρά μέσα και ανύπαρκτους κανόνες ασφαλείας είναι κάτι το οποίο μας δικαιώνει.

Οι ίδιοι λένε πως δεν μπορούν , η διοίκηση τους επαινεί και εμείς τρώμε την βρώμα στην μάπα. Μια πολύ δαπανηρή συνήθεια που πρέπει να κοπεί γιατί οι περισσότεροι δημότες δεν αντέχουν άλλο την κοροϊδία και το υψηλό κόστος.

Ήδη ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης θα προχωρήσει ΑΜΕΣΑ σε συνέργεια με τους ιδιώτες (ΣΔΙΤ) για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα καθαριότητας της Αθήνας, εδώ συνεχίζουν το δούλεμα. Δεν θα τους βγει σε καλό και ας το γνωρίζουν.οι κύριοι υπεύθυνοι που είναι τραγικά ανεύθυνοι ακόμα και για την σωματική ακεραιότητα των εργαζομένων τους.

Χωρίς καμία εκπαίδευση τους βγάζουν και είναι βέβαιο πως η πίεση που ασκείται σε όσους δεν μπορούν δεν θα φέρει κανένα θετικό αποτέλεσμα.

Η ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ που σας προβάλλουν δεν αντέχει καν στην δική μας κριτική, αφού όπου καθαρίζουν σε δύο μέρες και πάλι βρομάει .

Σ.Μ

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΕΣΩ FACEBOOK ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ?
ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ¨"ΕΝΤΑΤΙΚΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ" ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΛΙΓΟ "ΜΠΑΣΤΟΥΝΙΑ", ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ......
ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ (ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ "ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΜΕΝΟΙ" ΣΕ ΑΛΛΟΤΡΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ) ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΝΑ "ΧΑΊΔΕΥΕΙ" ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ.
ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΤΟΒΟΡΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΘΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΙΔΙΩΤΕΣ.
ΟΣΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΕΣ, ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ, ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ (ΜΕ ΜΙΚΡΟ ΟΡΙΟ ΖΩΗΣ).
ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΕΛΛΕΙΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ , ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΟΜΗΡΟ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.
ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ , ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ Η ΠΟΛΗ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΒΡΩΜΙΚΗ.