ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι θέσεις των ηλεκτρονικών ΜΜΕ στην πόλη μας

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019

Οι θέσεις των ηλεκτρονικών ΜΜΕ στην πόλη μας



Αυτές είναι οι θέσεις σήμερα Κυριακή 8/9/2019 σύμφωνα με την alexa.com




Ηλιούπολη χωρίς Όρια (https://neahlioupolis.blogspot.com/1.331 

Ηλιούπολη για Όλους  1.455

ilioupolinews.gr          1.491 

ilioupoli.gr (σελίδα Δήμου Ηλιούπολης) 2.884

ilioupolis.gr               3.039

ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 3.346

dday.gr                 10.712

City of Ilioupolis  No data!!

Σφυγμός της Ηλιούπολης No data

Στην ευρύτερη περιοχή των Νοτίων Προαστίων (θα έχουμε αναλυτικό ρεπορτάζ γιατί έχουμε πάνω από 100 διαδικτυακά ΜΜΕ) στην κορυφή βρίσκουμε το Notia.gr με δεύτερο το "δικό" μας Notianea.gr με τις εναλλαγές να γίνονται ανά εβδομάδα οδηγώντας σε θέσεις που θα ζήλευαν μεγάλα διαδικτυακά ΜΜΕ. Και τα δύο είναι κάτω από 1.000 στην Ελλάδα και κάτω από τα 100.000 στον κόσμο!!!!

Οι θέσεις όλων σύμφωνα με την Similarweb είναι πολύ πιο χαμηλές (σχεδόν ανύπαρκτες) , αλλά η εβραϊκή εταιρία μέτρησης δεν είναι του γούστου μας. Μπορείτε βέβαια εσείς να κάνετε μια επίσκεψη στην σελίδα τους. Έχουν ενδιαφέροντα στοιχεία εκεί για τον τρόπο και τις μεθόδους που χρησιμοποιούν.

Τέλος όσοι αγαπάτε το ιστολόγιό μου κατεβάστε την alexa toolbar στον σταθερό σας υπολογιστή , στο λάπτοπ ή στο τάμπλετ σας ή ακόμα και στο κινητό σας. Είναι ο πιο ανέξοδος τρόπος για να βοηθήσετε τις μετρήσεις της μεγάλης Αμερικανικής Εταιρίας και παράλληλα όλους εμάς που ασχολούμαστε με την διαδικτυακή σας ενημέρωση.

Σ.Μ 

2 σχόλια:

admir είπε...

ΚΥΡΙΕ ΜΑΡΙΝΗ ΖΗΤΩ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΣΑΙΤ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ............

admir είπε...

ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΣΤΙΣ 6/6/19 ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΜΕ ΑΜΕΣΟ Η ΕΜΜΕΣΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΜΠΕΝΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ