ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Καλώς ήρθατε στην ομάδα Οι Ηλιουπολίτισσες & Ηλιουπολίτες !!!

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

Καλώς ήρθατε στην ομάδα Οι Ηλιουπολίτισσες & Ηλιουπολίτες !!!

 
Στην παρέα μας θα βρείτε γυναίκες και άνδρες από την ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ καθώς ο σκοπός της ομάδας είναι να γνωριστούμε και να στηρίξουμε ο ένας τον άλλον με όποιο θεμιτό μέσο μπορούμε!!! 

Εδώ μπορούμε να μοιραζόμαστε τους προβληματισμούς μας τις χαρές μας τις λύπες μας και γενικά ότι μας απασχολεί. Επίσης θα συναντιόμαστε σε όμορφα μέρη και μαγαζιά μόνο της ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ για να περνάμε όμορφα να διασκεδάζουμε να συζητάμε να τρώμε και να πίνουμε!!! Η ομάδα ανήκει σε ΟΛΕΣ & ΣΕ ΟΛΟΥΣ μας γι αυτό και ο τοίχος της είναι ανοιχτός να ποστάρουμε ότι θέλουμε, να επικοινωνούμε μεταξύ μας, να διαφημίζουμε και να προωθούμε την δουλειά μας και σαν μια μεγάλη παρέα και να προτείνουμε συναντήσεις εκδηλώσεις και ότι άλλο βάζει ο νους μας... ...

ΔΕΝ ανεβάζουμε πολιτικά θέματα και δεν προβάλλουμε σε καμία περίπτωση υποψηφιότητες για βουλευτικές ή Δημοτικές εκλογές!!! Από την ομάδα δεν αποκλείεται καμία αρκεί να κρατά ένα επίπεδο συμπεριφοράς και να σέβεται η μία την άλλη... Για οτιδήποτε δεν σας αρέσει ή θέλετε να αλλάξει στην ομάδα μας φυσικά και μπορείτε να στείλετε μήνυμα ή να το ποστάρετε ελεύθερα. 

Οι γνώμη όλων σας μετράει για την ομάδα μας! Πόσο χαίρομαι τώρα που γράφω όλα αυτά και πόσο περισσότερο όταν πάρετε στα χέρια σας αυτό το βήμα και η καθεμιά το κάνει δικό της και δικό του και αφήνει το στίγμα της όταν και όποτε θέλει!!! Σας καλωσορίζω και ανυπομονώ να γνωριστούμε μέσα από την ομάδα μου !!!

georgiadhmitra@gmail.com

Μια νέα ομάδα στο facebook   αναζητείστε την ή απευθυνθείτε στην κ Πίττα για να σας κατευθύνει. 

Το δικό μας χρέος το κάναμε, προβάλλαμε μια νέα ομάδα στο Facebook που δημιούργησε μια συνδημότισσά μας. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: