ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο "αντιμνημονιακός" νέος Γενικός Γραμματέας του δήμου μας κ.Δημήτρης Πανταζόπουλος

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019

Ο "αντιμνημονιακός" νέος Γενικός Γραμματέας του δήμου μας κ.Δημήτρης Πανταζόπουλος


Οι εποχές των μνημονίων φυσικά και δεν πέρασαν, και δεν θα περάσουν εάν δεν καταλάβουμε πως φτάσαμε σε αυτά. Το μεγάλο παραμύθι των αυτοδιοικητικών είναι πως φταίει το πολιτικό μας σύστημα. Ενώ στην ουσία οι ΟΤΑ ήταν περισσότερο διεφθαρμένοι και σπάταλοι από την κεντρική διοίκηση.



ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΑΣ "ΤΑΪΖΑΝ" ΤΟ 2014 
Θαυμάστε και αφιερώστε πέντε λεπτά από τον χρόνο σας για να δείτε τι "πούλαγε" το μακρινό για εσάς που ξεχνάτε 2014 ο τωρινός Γενικός Γραμματέας του δήμου μας. Τότε μάζευε υποψήφιους για την δημοτική του παράταξη και όλοι μιλούσαν για ξεπερασμένα πολιτικά κόμματα.

Ήταν τόσο ξεπερασμένα που τελευταία στιγμή δεν κατέβηκε για βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ ο κ. Πανταζόπουλος. Τότε ο σανός πήγαινε σύννεφο και μιλούσαν για καταστάσεις στις οποίες βέβαια το κύριο βάρος έριχναν στον τάχα αντιμνημονιακό τους αγώνα. Στην ουσία εάν ήταν στην κυβέρνηση τύποι σαν τον κ. Πανταζόπουλο  θα έριχναν την χώρα στα βράχια και στην άτακτη χρεοκοπία.

Έναν τέτοιο λοιπόν επέλεξε ο νέος μας δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης για την θέση του Γενικού Γραμματέα του δήμου μας. Και επί Θεόδωρου Γεωργάκη συμμετείχε στη διοίκηση και νάτος πάλι για να κινήσει την πόλη . Σε ποια κατεύθυνση ... δεν χρειάζεται να το πω εγώ .

Κοιτάξτε πως πολιτεύθηκε το 2014 και θα καταλάβετε ακόμα και εσείς που δεν γνωρίζετε και πολλά από πολιτική. Αντίστοιχες περιπτώσεις πολλές και από τον δήθεν "πατριωτικό" χώρο. Άλλωστε ο Σώρρας είχε τρελή πέραση στην πόλη όπως και οι ΑΝΕΛ. Αλλά θα επανέλθουμε με βίντεο για να μην κουράζεστε να διαβάζετε εσείς οι μεγαλύτεροι σε ηλικία θα τους ακούτε μόνο. Κάτι σαν Τσίπρας που έσχιζε τα μνημόνια σε τοπική εκδοχή και όχι απαραίτητα ροζ χρώματος.


Κλικάροντας φρεσκάρετε και την μνήμη σας για όσους ξεχνάτε. Και αποδεδειγμένα ξεχνάτε αφού βγάλατε για δήμαρχο τον εκλεκτό του Θεόδωρου Γεωργάκη αλλά και του Γιάννη Αναγνώστου. Το επόμενο βήμα να ξαναβγάλετε και κομμουνιστή δήμαρχο τώρα που την τάχα "δημοτική" μας περιουσία θα την πουλήσει η ΕΤΑΔ σε ιδιώτες.

Το βάλαμε και δύο φορές γιατί δεύτερη φορά είναι που ζούμε το ίδιο έργο στην πόλη. Περαστικά σας άλλωστε τα αντιμνημονικά παραμύθια είναι ήδη στην Βουλή και θα τα έχουμε αρκετά χρόνια ακόμα .

Μόνη λύση - διάλυση να χρεοκοπήσει η χώρα και να απαλλαγούμε μια για πάντα από τα ψεύτικα αριστερά συνθήματα. Για αυτό παλεύουν άλλωστε οι αριστεροί για να μας κάνουν Βενεζουέλα, Κίνα ή Βόρεια Κορέα!

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

Σε παλαιότερη ανάρτηση σχετικά για την μέγιστη πολιτική μορφή και ταγό αξιών και ιδανικών Δημήτρη Πανταζόπουλο, ο αναγνώστης Κος Παπαμώκος ρωτούσε για τυχόν κώλλυμα με την παράλληλη ενασχόληση του παραπάνω ως Γεν.Γραμματέας του Δήμου και ως Δντης σχολέιου. Η απάντηση βρίσκεται εδώ....

Όσον αφορά τα ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ (παρ.2αρ.161ν.3584/2007 ως ισχύει),σε θέση Γενικού Γραμματέα επιτρέπεται ΚΑΙ ο διορισμός υπαλλήλων και λειτουργών του Δημόσιου Τομέα, όπως αυτός εκάστοτε ισχύει, ανεξάρτητα από τη σχέση με την οποία υπηρετούν σε αυτές. ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ όμως, οι υπάλληλοι οι οποίοι υπηρετούν ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΗΜΟ. Ο χρόνος υπηρεσίας τους που διανύεται στις θέσεις αυτές λογίζεται, για όλες τις συνέπειες, ως πραγματική υπηρεσία στην οργανικήτους θέση. Δεν λαμβάνουν τις αποδοχές της οργανικής τους θέσης.Σε περίπτωση αποχώρησης τους από την παραπάνω θέση επανέρχονται αυτοδικαίως στη θέση που κατείχαν πριν από το διορισμό τους. Αν η θέση αυτή δεν είναι κενή, θεωρούνται ότι κατέχουν ομοιόβαθμη προσωρινή θέση, που συνιστάται αυτοδικαίως και καταργείται επίσης αυτοδικαίως, όταν αποχωρήσουν από την υπηρεσία.

ΤΟ "ΙΔΙΟΣ ΔΗΜΟΣ" ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΩΣ ΕΔΡΑ Ή ΩΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?
ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.