ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τζάμπα βρίζετε όποιος δεν θέλει σανό θα μας διαβάζει

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019

Τζάμπα βρίζετε όποιος δεν θέλει σανό θα μας διαβάζει


Ακούγοντας και βλέποντας προεκλογικές ομιλίες των υποψηφίων δημάρχων μας για ένα θέμα που ετοιμάζω διαπίστωσα πως σε αυτές ουδείς συνδημότης μας αντέδρασε σε μύθους που αναπαρήγαγαν και προεκλογικά.


Αποτέλεσμα είναι να έχουμε ένα νέο δημοτικό συμβούλιο που σε ποσοστό πάνω από 70% αποτελείται από συνδημότες μας με ταύτιση απόψεων σε βασικά θέματα που ταλανίζουν την πόλη.

Η συμφωνία απόψεων οδηγεί άλλωστε για δεκαετίες αυτή την πόλη σε λάθη χειρισμών σε ένα σωρό τομείς της καθημερινότητάς μας. Τα αποτελέσματα είναι να έχουμε έναν δήμο όπου οι δημότες του πληρώνουν δημοτικά τέλη υψηλά για να μην ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ καμία ανταποδοτική υπηρεσία από τον δήμο.

Κοινωνικά παντοπωλεία, ΚΑΠΗ , Μουσείο Εθνικής Αντίστασης και άλλες δράσεις γίνονται με μοναδικό γνώμονα όχι το συμφέρον των πολιτών αλλά την οικονομική εξασφάλιση ενός "στρατού" κολαούζων που επί δεκαετίες κατάντησαν την πόλη μας ουραγό σε σχέση με τους όμορους δήμους μας.

Προβλήματα υπάρχουν βεβαίως και εκεί , όπως και σπατάλες που θα μας οδηγήσουν πάλι στη χρεοκοπία. Μάλιστα στον γειτονικό δήμο μας Αργυρούπολη- Ελληνικό το παραμύθι της Δημόσιας Περιουσίας καλά κρατεί και το λένε αυτοί που χάρισαν για 800 ευρώ το τ.μ το "φιλέτο" του Ελληνικού χωρίς μάλιστα να έχουν εξασφαλίσει πως θα γίνει η επένδυση και πως θα δημιουργηθούν θέσεις εργασίας που θα βοηθήσουν την πόλη.

Τα πούλησαν όλα για μια επένδυση που ακούμε επί 20 χρόνια και δεν θα δούμε όσο επιχειρηματικά συμφέροντα που χειραγωγούν πολιτικούς μπλοκάρουν την έκδοση ΚΥΑ για δημιουργία καζίνο στην περιοχή.

Βλέπετε η Ελλάδα είχε και στον τζόγο ΜΟΝΟΠΏΛΙΟ ως Σοβιετία που ήταν και ακόμα παραμένει εις πείσμα τριών μνημονίων. Αλλά για να δικαιολογήσουμε και τον τίτλο μας απλά να σας πούμε πως τις τελευταίες δύο μέρες και ενόψει της ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ του υπαλλήλου του δήμου που έκανε εξώδικο στην προηγούμενη διοίκηση για το θέμα με τον διαγωνισμό με τους κάδους ανακύκλωσης ξαφνικά άρχισαν να μας υβρίζουν με mail τα οποία έχουν ευφάνταστους και "ψεύτικους" αποστολείς όπως π.χ xitler@gmail.com και άλλα τέτοια γραφικά.

Το έργο το έχουμε ξαναζήσει όταν δουλεύαμε στην "ΖΟΥΓΚΑ" και τον "ΚΙΤΡΙΝΟ ΤΥΠΟ" του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου είμαστε κοντά στο να αποκαλύψουμε μια ακόμη σκευωρία και οι εμπλεκόμενες εταιρίες με τους ανθρώπους τους προσπαθούν να μας εκφοβίσουν.

Σε αυτή την πόλη έχουμε τόσες ομάδες που δρουν για αυτό τον σκοπό δεν το γνωρίζουν και κάθονται και κουράζονται πίσω από τα πληκτρολόγιά τους;

Έδρασαν και προεκλογικά για να υπερασπίσουν το "δίκαιο" έτσι όπως το αντιλαμβάνονται αφού το Αστικό μας Κράτος μέχρι και χθες τουλάχιστον τους παρείχε ΑΣΥΛΙΑ.

Η νέα κυβέρνηση την οποία και έχουμε ενημερώσει για την δράση τέτοιων ομάδων στην πόλη έχει δεσμευτεί σε μένα προσωπικά πως θα ενισχύσει σημαντικά το τοπικό αστυνομικό τμήμα , αφού το ΜΑΚΕΛΕΙΟ είναι κοντά με πρόσχημα το παραμύθι της "Δημόσιας Περιουσίας".

Στόχοι τους πλέον και πρώην "σύντροφοί" τους που προεκλογικά ΞΕΚΑΘΑΡΑ απειλούν πως δεν θα αφήσουν την ΕΤΑΔ έστω και καθυστερημένα να αποδώσει ΔΙΚΑΙΟ.

Αφού η Ελληνική Δικαιοσύνη προχώρησε σε μια κατάπτυστη απόφαση (πολιτική και χωρίς κανένα δικονομικό κριτήριο) και υφάρπαξε ιδιωτική περιουσία από όσους ΝΟΜΙΜΑ και με ΤΙΤΛΟΥΣ ανάλογους με τους δικούς σας την κατείχαν επί δεκαετίες.

Κάτι αστειότητες που ανέφερε ο προηγούμενος δήμαρχος σε συνέντευξή του σε τοπικό ΜΜΕ για τάχα χρήση στο Χαλικάκι προς όφελος των δημοτών και για δημοτικούς χώρους δεν συνάδουν με την Αστική μας Δημοκρατία. Ο χώρος εκμισθώνεται ΤΖΑΜΠΑ σε ιδιωτικά σωματεία της πόλης που δεν παρέχουν απολύτως ΤΙΠΟΤΑ δωρεάν στα παιδιά της πόλης που αθλούνται.

Στο σημείο αυτό όσο και εάν ακούγεται παράδοξο συμφωνώ με την Λαϊκή Συσπείρωση πως δεν είναι δυνατόν να παραχωρούνται ΤΖΑΜΠΑ ή με πολύ χαμηλά τιμήματα σε ΙΔΙΩΤΕΣ δομές του δήμου.

Η δική μου αίσθηση για τον ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ δεν έχει να κάνει με επιχειρηματικότητα αλά Κίνα με τα δικά μας λεφτά. Επειδή λοιπόν οι εποχές άλλαξαν και επειδή η ΕΤΑΔ απαιτεί δικαιολογημένα ΑΝΤΙΤΙΜΟ για την χρήση των χώρων καλό θα ήταν να γνωρίζουν πως μόνο ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ θα υποστηρίξει από τα ΜΜΕ τις έκνομες συμπεριφορές τους.

Ίσως και κανένα παρακμιακό ΜΜΕ της πόλης που ωφελείται οικονομικά από σωματεία και δήμο να σταθεί δίπλα τους. Τα Αστικά ΜΜΕ για να χρησιμοποιήσω την ορολογία του ΚΚΕ δεκαετίες μετά θα σταθούν στο πλευρό αυτού που έχει δίκιο και όχι αυτού που τάχα νοιάζεται για τους δημότες.

Γιατί οι δημότες θα κληθούν να πληρώσουν τα "εγκλήματα" όλων των προηγούμενων διοικήσεων και όχι οι δήμαρχοι που έφτιαξαν περιουσίες παραχωρώντας ΤΖΑΜΠΑ εκτάσεις σε κολλητούς και ψηφοφόρους που δεν μας ανήκαν ΠΟΤΕ.

Εάν ισχύει δε και αυτό που πληροφορηθήκαμε και αναμένουμε τα στοιχεία από την ΕΤΑΔ να μας το επιβεβαιώσει. Τα έσοδα του δήμου μας από τα ΑΚΙΝΗΤΑ Νάστου είναι πολλά εκατομμύρια ευρώ έστω και ΕΤΣΙ ΤΖΑΜΠΑ που τα παραχωρούσαν.

Μιλάμε για τα φανερά έσοδα , γιατί για τα άλλα εάν και εφόσον υπάρχουν τον λόγο έχει η Ελληνική Δικαιοσύνη (που στην παρούσα φάση δεν είναι και τόσο ευνοϊκή να βγάλει αποφάσεις για να καλύψει ατασθαλίες δημάρχων)

Ας πάνε λοιπόν δικαστικά την ΕΤΑΔ για να αρχίσουν και αυτοί να δίνουν κανένα στοιχείο , γιατί άλλο να λες κάτι και άλλο να βλέπεις έγγραφα.

Για να μην πάρει λοιπόν το κρίμα στο λαιμό του ο νέος μας δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης τον προτρέπουμε να πάει στα δικαστήρια την ΕΤΑΔ για να μάθουν ΟΛΟΙ πλέον σε αυτή την πόλη τι αποτέλεσμα είχαν οι "αγώνες" όλων των δημάρχων και πόσα θα κληθούμε να πληρώσουμε για τις χρήσεις που έκαναν σε χώρους που δεν τους ΑΝΗΚΑΝ γιατί δεν έχουν κανένα ΤΙΤΛΟ ιδιοκτησίας.

Βρίστε λοιπόν όσο είναι καιρός και κυρίως βγάλτε τα "σαρανταπεντάρια" σας , με απειλές και mail δεν θα υπάρξει παρά το αντίστροφο αποτέλεσμα.

Εμείς από κοινούς εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου δεν μασάμε έχουμε στείλει αρκετούς στον Κορυδαλλό άλλωστε.

Δείτε το βίντεο προεκλογικό του Γιώργου Χατζηδάκη του νέου μας δήμαρχου, εάν κάνει αυτό που λέει και πάει στην Δικαιοσύνη την ΕΤΑΔ θα τελειώνουμε γρήγορα με το παραμύθι της τάχα δημοτικής περιουσίας. Δεν θα περιμένουμε αιώνες για την ΑΠΟΦΑΣΗ τα πράγματα είναι έτσι που θα κινηθούν γρήγορα για να τελειώνουμε επιτέλους με αυτή την ρετσινιά που μας χρέωσαν οι προηγούμενες διοικήσεις καταπατώντας περιουσία ιδιώτη.

Εμείς καταπατητές και κλέφτες δεν είμαστε και θέλουμε να δούμε εάν το σημερινό Αστικό Κράτος θα δικαιώσει τους κατσαπλιάδες που προσπάθησαν να επιβάλλουν στην πόλη μας κομμουνιστικές πρακτικές και με την συμβολή του κλεφτο -ΠΑΣΟΚ το πέτυχαν.

Τώρα όμως η ΑΛΗΘΕΙΑ βγήκε και το ΔΙΚΑΙΟ που δεν επέβαλλαν τα Ελληνικά Δικαστήρια το επέβαλλε η δική μας χρεοκοπία και η εμπλοκή των Θεσμών. Αυτών των ΝΑΖΙ που δεν καταλαβαίνουν πως στην τελευταία Σοβιετία της Ευρώπης εμείς αρπάξαμε περιουσίες ιδιωτών και χτίσαμε πολιτικές καριέρες,

Προτείνω λοιπόν από την ΕΤΑΔ να προχωρήσει σε ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ αγώνα και να διεκδικήσει από όλους τους πρώην δημάρχους τις χρήσεις περιουσίας που της ανήκει έστω και με τα ευτελή τιμήματα που αυτοί την παραχωρούσαν σε ιδιώτες.

Και για τον ξεκαθαρίσω ο αείμνηστος Δ. Κιντής δεν την παραχώρησε ΠΟΤΕ τα είχε ο δήμος και με δικούς του υπαλλήλους τα συντηρούσε (για αυτό και τα χρέη που άφησε φεύγοντας) ήταν κατά της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και μας ήθελε όπως μας είχε Σοβιέτ.

Οι άλλοι οι τάχα φιλελεύθεροι όμως πως δέχθηκαν να συνεχίσουν την δική του "τρέλα" παρανομώντας και γράφοντας στα υποδήματά τους κάθε έννοια Δικαίου;

Σωστά ο αείμνηστος Δημήτρης Τσάτσος ο κορυφαίος συνταγματολόγος της χώρας μας , είχε αποκαλέσει δημαγωγούς τους δημάρχους που ήθελαν να υφαρπάξουν την ιδιωτική περιουσία και να την κάνουν δημόσια. Ο κ.Τσάτσος είχε διατελέσει ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και ειδικός σύμβουλος του Ανδρέα Παπανδρέου , και είχε φυλακιστεί το 1973 από την Χούντα. Είχε βέβαια ένα μεγάλο ελάττωμα, ήταν έντιμος και έτσι δεν άφησε μεγάλη ακίνητη περιουσία "φεύγοντας" το 2010.Βλέπετε το να λες την ΑΛΗΘΕΙΑ έχει οικονομικό κόστος σε έναν πραγματικό αγωνιστή της Δημοκρατίας που άφησε πίσω του εκτός από την λαμπρή του σταδιοδρομία που τίμησε την χώρα μας στο Εξωτερικό, πλούσιο συγγραφικό έργο .

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: