ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ποια είναι η παρακμή του κ. Κοκοτίνη; - Και γιατί είναι αντιδημοκρατικός;

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

Ποια είναι η παρακμή του κ. Κοκοτίνη; - Και γιατί είναι αντιδημοκρατικός;


Διαβάσαμε την επιστολή του αποχωρήσαντος δημοτικού συμβούλου από την παράταξη του κ. Χρήστου Κοκοτίνη.
Μπορείτε να την βρείτε αλλού εμείς άλλωστε δεν είμαστε βολικοί στο κουτόχορτο. Δεν καταλάβαμε πουθενά ποια είναι η παρακμή του κ. Κοκοτίνη , και φυσικά δεν καταλάβαμε ποιες υπόγειες σχέσεις και διαδρομές του καταλογίζει. 

Αυτό που ξέρουμε είναι πως για ακόμη μια φορά είμαστε στο ίδιο έργο θεατές. Ουδείς μιλάει με στοιχεία και κυρίως ουδείς σέβεται τους ψηφοφόρους που τον εξέλεξαν. Εκτός εάν ο κύριος θεωρεί πως θα έβγαινε και ως υποψήφιος σε κάποιο άλλο συνδυασμό.

Δεν μπαίνουμε σε εσωτερικά αριστερών δημοτικών παρατάξεων έτσι και αλλιώς ως δεξιό μπλοκ. Πάντως αυτό με την καταγγελία της δημοκρατικότητας κάποιου έχει κουράσει τους δημότες.

Ευχόμαστε καλή τύχη στον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο γιατί εμείς γρίφους δεν διαβάζουμε και για τον λόγο αυτό δεν αναπαράγουμε και το θέμα περαιτέρω. Όταν και εφόσον έχει συγκεκριμένα στοιχεία κατά του κ.Κοκοτίνη ας τα πει ΔΗΜΟΣΙΑ. Πάντως όταν εμείς γράφαμε αυτοί εκεί έβριζαν και περίμεναν δεύτερο γύρο.Ήταν εμφανές πως κάτι τέτοιο δεν θα ήταν εφικτό αφού το αντιμνημονιακό αφήγημα είχε ξεφτίσει.

Πάντως το 2023 θα είναι και πάλι must και τότε όσοι εγκαταλείψουν τώρα την δημοτική παράταξη θα παρακαλάνε να γυρίσουν πίσω. Βλέπετε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα διαλύσει όσο υπάρχουν ακόμα πολίτες που πιστεύουν πως υπάρχει και άλλος δρόμος.

Για αυτό και χρέος όσων πιστεύουν στην "κανονικότητα" δεν είναι να εφαρμόζουν συνταγές ΣΥΡΙΖΑ αλλά την δική τους πολιτική. Σε εμάς δεν είναι σημπαθής ο κ. Κοκοτίνης αλλά όχι και αντιδημοκρατικός βρε "σύντροφοι" . Έλεος....

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: