ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η πρώτη συνέντευξη του Α. Στασινόπουλου στο ιστολόγιο του Άγγελου Κάνδηλα

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019

Η πρώτη συνέντευξη του Α. Στασινόπουλου στο ιστολόγιο του Άγγελου Κάνδηλα

Την πρώτη του συνέντευξη στο ιστολόγιο του Άγγελου Κάνδηλα ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ έδωσε ο νέος Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Εξυπηρέτησης του Δημότη κ. Στασινόπουλος. Εκεί ο ίδιος έκανε το "θαύμα" του, προφανώς ήθελε να πει πως δεν είναι από εύπορη οικογένεια και είπε πως δεν είναι από οικογένεια "αρίστων" , προφανώς και θεωρεί πως η ΑΡΙΣΤΕΙΑ είναι προνόμιο των πλουσίων και είναι ΝΤΡΟΠΗ .
Άριστοι υπάρχουν και στα χαμηλά κοινωνικά στρώματα και το έχει αποδείξει η ίδια η ζωή. Μια επίσκεψη στις ΗΠΑ θα τον κάνει να δει  πως Αμερικανοί πολίτες με καταγωγή από Ινδία , Πακιστάν , Ελλάδα, Ρουμανία , Αιθιοπία συγκαταλέγονται ανάμεσα στους άριστους στον τομέα της ειδικότητάς τους.

Εκτός και το άριστοι είναι σε εισαγωγικά και εννοεί όλους αυτούς που χρόνια τώρα κλέβουν τα  όνειρά μας.Αλλά αυτοί δεν είναι άριστοι, είναι απλά μορφωμένοι πολίτες που χρησιμοποιούν το "χάρισμά" τους εις βάρος του κοινωνικού συνόλου. Π.χ γιατρός που παίρνει φακελάκι ή Αντιδήμαρχος που παίρνει μίζες με πτυχίο ΜΙΤ!  Εκεί να συμφωνήσουμε και εμείς μαζί του.

Αλλά αυτοί δεν είναι ΑΡΙΣΤΟΙ έτσι και αλλιώς. Βέβαια την ΑΡΙΣΤΕΙΑ επιβραβεύει και αναζητά ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ,στα κράτη που αυτός θαυμάζει οι τάχα "λαϊκές" δημοκρατίες θέλουν την απέραντη μετριότητα.

Για τον λόγο αυτό και είναι δεκαετίες ΠΙΣΩ σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας και προμηθεύονται αποκλειστικά από την ΔΥΣΗ ότι προάγει τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ μας μαζί βέβαια και με στρατιωτικό εξοπλισμό που είναι απαραίτητος για να διατηρηθεί το υπάρχον ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ οικοδόμημα.

Έτσι διατηρήθηκε όσο διατηρήθηκε και η δική μας Αυτοκρατορία και έδωσε τα φώτα της σε όλο τον ΔΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ. Και βέβαια επειδή ήταν άλλες εποχές χρειάστηκε πολύ αίμα για να επικρατήσει και αφαίρεσε πολλές ανθρώπινες ζωές .

Τώρα οι εποχές ευτυχώς άλλαξαν και ο δυτικός πολιτισμός χρησιμοποιεί όλο και λιγότερο την στρατιωτική του υπεροπλία. Αλλά την χρησιμοποιεί και θα την χρησιμοποιεί πάντα προς όφελος των πολλών.

Εάν εννοεί λοιπόν τους μαϊμού- άριστους τότε μαζί του αλλά προφανώς και η ΑΡΙΣΤΕΙΑ δεν είναι ρετσινιά για να μιλάει υποτιμητικά για αυτήν.

Εμείς τον θέλουμε άριστο τον κ. Στασινόπουλο  αφού συμμετέχει στη διοίκηση για το καλό των περισσοτέρων. Όλους σίγουρα δεν θα τους βολέψει γιατί ή είσαι με τους πολίτες  ή με τα συμφέροντα.

Εάν νομίζει πως η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ είναι αριστερή υπόθεση κάνει ΛΑΘΟΣ. Κλέφτες και μισάνθρωποι υπάρχουν σε όλο το πολιτικό φάσμα και θα το διαπιστώσει τώρα που ασχολείται ενεργά με τα ΚΟΙΝΑ.

Βέβαια θα έπρεπε να είναι καλύτερα ενημερωμένος αφού στο δήμο μας υπάρχει πρόγραμμα για τα αδέσποτα καθώς και πρόγραμμα καταγραφής ηλεκτρονικών αιτημάτων των δημοτών από το 2017. Αυτά τα "ψεματάκια" θεωρούμε ή θέλουμε να πιστεύουμε πως δεν έγιναν με πρόθεση αλλά επειδή δεν γνώριζε ήταν αδαής για να χρησιμοποιήσω και έναν όρο που τσαντίζει μια φίλη μου.

Να συμπληρώσω πως ένα κονδύλι της τάξεως των 24.000 ευρώ δίνονταν κάθε χρόνο για στειρώσεις , περίθαλψη και χειρουργεία. αλλά εντάξει την επόμενη φορά θα είναι πιο διαβασμένος. Θα μπορούσε να ρωτήσει άλλωστε για αυτό τους υπαλλήλους του δήμου μας.

Αυτοί ξέρουν τι υπάρχει και τι όχι εάν και εγώ στη θέση του θα ρωτούσα κατευθείαν τον προκάτοχό μου, για να μπορώ να έχω επίσημη ενημέρωση αφού οι υπάλληλοι δεν θα ήταν σε θέση να γνωρίζουν οικονομικά στοιχεία.

Μόνο τον μισθό τους θυμούνται ακριβώς πόσα είναι και ίσως κάνουν και καλά γιατί εμείς που ξεχνάμε το προσωπικό μας όφελος στηριζόμαστε στην δική σας αλληλεγγύη και μόνο για να συνεχίζουμε.

Καλό για εσάς γιατί άμα στηριζόμασταν σε επιχειρηματικά συμφέροντα , δεν θα μαθαίνατε τίποτα άλλο εκτός από τα επίσημε δελτία τύπου και τις κάρτες από τα μαγαζιά που θα σας διαφημίζαμε!!

Πάντως καλή η προσπάθεια του φίλου Άγγελου κάντε κλικ  στα κεφαλαία γράμματα ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ και διαβάστε από εκεί όλη την συνέντευξη

2 σχόλια:

UNKNOWN είπε...

Δεν είμαι γόνος αρίστων........"
Αγαπητέ φερέλπι Αποστόλη , η αριστεία δέν είναι ντροπή ούτε τίτλος ευγενείας.Δεν αντιλαμβάνομαι την παραπάνω αποστροφή του λόγου σου. Η αριστεία είναι μία διαρκής επιδίωξη για το καλύτερο , για το τέλειο. Αποτελεί τιμή να είναι κάποιος γόνος αρίστων. Δεν είναι ταξικός προσδιορισμός. Υπάρχουν τρανά παραδείγματα αριστείας σε λαϊκές οικογένειες βιοπαλαιστών . Αν η αριστεία προκαλεί την αποστροφή σου θα σου επισημάνω το εξής:
ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΟΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΡΕΣΤΟΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ , ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ.

Υ.Γ Βολικός και αρεστός μπορείς να είσαι για κάποιους και για λίγο , άριστος και χρήσιμος μπορείς να είσαι για πάντα και για όλους.

UNKNOWN είπε...

Σας εύχομαι να επιτύχετε , να παραμείνετε αταλάντευτοι στους στόχους σας και η εμπλοκή σας με την διοίκηση να μην σας κάνει συνεργούς σε λάθη και ατοπήματα. Προσωπικά πιστεύω ότι ο ρόλος σας σαν κριτική δύναμη στην Διοίκηση απομειώνεται με την συνέργεια. Γιατί ο εν λόγω Δήμαρχος θέλησε να εκδικηθεί τον πρώην που δεν τον έχρισε διαδοχό του και τώρα που κάθησε στην καρέκλα ,θα συνεχίσει με τα ίδια πρόσωπα του Δήμου που συνεργάζονταν με τον πρώην. Το μόνο που ψάχνει είναι συνέταιρους στις ευθύνες.
Προβλέπω σύντομα ο Αποστόλης να αποχωρήσει μόλις καταλάβει τι "παίζει" . Είναι κρίμα μια ελπιδοφόρα , αυθεντικά προδοευτική κίνηση να αμαυρωθεί απο αυτή την συνεργασία με κάποιους συστημικούς παλαιάς κοπής ΠΑΣΟΚΟΥΣ.