ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η διοίκηση άλλαξε τα μπάζα και τα σκουπίδια παρέμειναν όπως και οι συνδικαλιστές της καθαριότητας του δήμου (Φωτογραφίες)

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019

Η διοίκηση άλλαξε τα μπάζα και τα σκουπίδια παρέμειναν όπως και οι συνδικαλιστές της καθαριότητας του δήμου (Φωτογραφίες)



Επειδή φυσικά δεν είμαι κανένα κορόιδο για να περιμένω πως αυτοί οι Αντιδήμαρχοι που ανακοινώθηκαν χθες είναι ικανοί και να δέσουν τα κορδόνια του προηγούμενου δημάρχου, -όχι φυσικά πως θα  μας λύσουν τα προβλήματά μας- μπαίνω στον λαϊκισμό να υποκύψω στην απαίτηση των αναγνωστών μου και να δημοσιοποιήσω φωτογραφίες σκουπιδιών.


Το αίτημα τους το αυτονόητο να μαζευτούν γιατί είναι έξω από τα σπίτια τους. Δεν κατανοούν πως αυτό δεν πρόκειται να γίνει όσο η δομή της καθαριότητας είναι υπό κρατικό ή δημοτικό έλεγχο. Γιατί αύριο αυτά θα τα μαζέψουν αλλά τα άλλα σε διάφορα σημεία της πόλης θα παραπεμφθούν στις ελληνικές καλένδες.

Θυμούνται τις καλές εποχές όταν η αποκομιδή των σκουπιδιών στοίχιζε στον δημότη την μετέπειτα χρεοκοπία του. Δεν τα πάνε καλά με τα μαθηματικά, αλλά θέλουν να βγουν στο μπαλκόνι τους και δεν μπορούν. Τους  πιάνει η μπόχα από  τα σκουπίδια.

 Ένα στενό πιο κάτω από την οικία μου, την πατρική που από λάθος δικό μου και από συνιδιοκτήτη οικοπεδούχο κατέληξε να γίνει μια πολυκατοικία που ο εργολάβος την παράτησε και έτσι χρεώθηκα οικονομικά βάρη που συνετέλεσαν στην δική μου οικονομική αφαίμαξη. Αλλά αυτά είναι παρελθόν.

Το θέμα μας είναι πως  αυτοί οι γείτονες που με ξέρουν χρόνια απαιτούν από μένα να παίξω τον άχαρο ρόλο του βάλε φωτογραφία μην την δει ο Κνίτης και φιλοτιμηθεί και έρθει. Τους εξηγώ πως μόνο οι συμβασιούχοι πεθαίνουν στην δουλειά και αυτοί είναι λίγοι και δεν μπορούν αλλά εκεί .


Να σου λέει ο 80χρονος παππούς πως άμα θέλουν μπορούν. "Κάντο παλικάρι μου μπας και έρθουν γρήγορα!"

Το κάνω λοιπόν εδώ και θα το επαναλάβω άμα πιάσει. Αλλά εάν πιάσει αυτό θα σημαίνει πως οι ίδιοι που είναι λίγοι και δεν μπορούν , δουλεύουν ανάλογα με τις διαθέσεις τους.

Περιμένω να διώξουν 2-3 συμβασιούχους στην καθαριότητα για να σας αποκαλύψω τις υπερωρίες τους και τα καθημερινά τους ωράρια. Θα φρίξετε ειλικρινά με το τι συμβαίνει. Τόσο καιρό και θα εξακολουθήσω (τουλάχιστον από εδώ ) να φωνάζω πως η αποκομιδή των σκουπιδιών πρέπει να δοθεί σε ιδιώτη για το συμφέρον των πολλών.

Γιατί το συμφέρον των πολλών είναι να πληρώνουν λιγότερα χρήματα για την αποκομιδή της καθαριότητας και να μην ζέχνει η πόλη τους.

Όλα τα άλλα είναι θεωρίες συνωμοσίας και σταλινικές Ιδέες που δυστυχώς υιοθετούνται από αργυρώνητα μέλη της τοπικής μας κοινωνίας που ενώ αναδείχθηκαν με την δεξιά το παίζουν τώρα ουδέτεροι , ανεξάρτητοι και μας λένε πως τα προβλήματα δεν έχουν χρώματα και κόμματα.


Το θέμα της καθαριότητας έχει και χρώμα και κόμμα και όποιος αντιδρά στην ιδιωτικοποίησή του στην ουσία είναι οπαδός μιας Σοβιετίας που δεν θέλει να αλλάξει ΤΙΠΟΤΑ.

Φίλη που επισκέφθηκε πρόσφατα το Βουκουρέστι και είναι από τη Ρουμανία μου είπε πόσο καθαρή είναι πλέον η πόλη. Η πόλη που πλέον καθαρίζεται από ιδιωτικές εταιρίες σε ένα κράτος που βίωσε στο πετσί του τι εστί κομμουνισμός , σοσιαλισμός και τρίτος δρόμος!

Επειδή λοιπόν άλλος δρόμος εκτός από τον μνημονιακό υπάρχει αλλά είναι ακόμα πιο δύσκολος ας πάμε παρακάτω και ας ιδιωτικοποιήσουμε δομές που έτσι και αλλιώς θα καταλήξουν στον ιδιώτη μετά την οριστική μας και άτακτη χρεοκοπία και μάλιστα ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΖΑΜΠΑ.

Όπως δίνουν λοιπόν οι τάχα δημοκράτες ΤΖΑΜΠΑ τις δομές μας σε ιδιώτες (γήπεδα, δημοτικά αναψυκτήρια , Μουσείο Εθνικής Αντίστασης κ.ο.κ) και δικαιολογημένα φωνάζει η Λαϊκή Συσπείρωση ας δουν σοβαρά το θέμα με τα σκουπίδια.


Άλλοι από τα σκουπίδια βγάζουν χρήματα εμείς τα τρώμε στην μάπα και δεν μας φτάνουν και τα 27 εκ . ευρώ κρατική επιδότηση που μας σκάει κάθε χρόνο η κεντρική κυβέρνηση για να κάθεται ο Γιώργος Χατζηδάκης και οι 6 Αντιδημάρχοι του και να μας λένε ωραία σοσιαλιστικά παραμύθια.

Τις επόμενες μέρες , τους επόμενους μήνες θα έχετε καταλάβει όλοι όσοι δεν έχετε οικονομικό συμφέρον από αυτή την διοίκηση πως ψηφίσατε για να γυρίσετε την πόλη μας πίσω.

Όχι βέβαια στις εποχές του άκρατου δανεισμού και της "ζωάρας" με δανεικά και αγύριστα αλλά στις εποχές που αυτή η πόλη έχασε όλες τις ευκαιρίες της για να γίνει Ευρωπαϊκή σπαταλώντας σε διεφθαρμένους ΟΤΑ τα δισ. που μας έστελναν οι σύμμαχοι και εταίροι μας.

Με πολύ λιγότερα χρήματα άλλες Ευρωπαϊκές χώρες έχουν πόλεις πρότυπα. Αλλά εδώ θέλαμε αδελφοποιήσεις με Σέρβικες πόλεις και παραμείναμε Βαλκάνια.

Δείτε λοιπόν τις φωτογραφίες από την οδό Απόλλωνος και Αντιφώντος και αντιληφθείτε πως δεν έφταιγαν οι φωνές του Βασίλη Βαλασόπουλου για τα χάλια μας. Έφταιγαν οι κλωτσιές που δεν έδωσε επειδή κάποιοι δεξιούληδες έσκουζαν μαζί με τους αριστερούς συνοδοιπόρους τους που είναι τώρα στην διοίκηση της πόλης.
Αυτοί λοιπόν οι αριστεροί ας πιάσουν τους συντρόφους τους και ας πάνε να μαζέψουν τα σκουπίδια και τα μπάζα. Και να μην το κάνουν βέβαια καλά να πάθετε αφού όπου δείτε αριστερό πάτε από πίσω και κολλάτε.

Μέχρι και τους "μπαχαλάκηδες" βάλατε στο νέο δημοτικό συμβούλιο. Αυτούς που πολέμησαν τον φασισμό της Χρυσής Αυγής (και καλά έπραξαν) αλλά δεν βλέπουν τον δικό τους αριστερό φασισμό που οδήγησε την χώρα μας σε όλη την Ιστορία της σε περιπέτειες.

Στην πόλη έχουμε επίσης σε δημοτικά έδρανα τους: "ΕΑΜ- ΕΛΑΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ" οι οποίοι θεωρούν πως είμαστε εύκολοι στόχοι και με την βοήθεια μιας παντελώς σάπιας ΕΛ.ΑΣ αλωνίζουν βρίζουν , τρομοκρατούν και σκοτώνουν. Στο δήμο μας άλλες ποινικές ομάδες  λειτουργούν και ως κέντρα φιλοξενίας της Ρούπα και των άλλων δολοφόνων συντρόφων τους.

Ομοϊδεάτες τους  σκότωσαν και τον φίλο και συνάδελφο Σωκράτη Γκιόλια γιατί το "troktiko" του (ιστολόγιο που είχε φτάσει να είναι πρώτο σε επισκέψεις από όλα τα διαδικτυακά ΜΜΕ)  δεν ήταν καθόλου φιλικό στις παράνομες δράσεις τους. Αυτοί θεωρούν πως θα καταφέρουν το ίδιο και στην δική μου περίπτωση αλλά αγνοούν πως δεν βασίζομαι στην ΕΛ,ΑΣ για την ασφάλειά μου.

Άλλωστε δεν βασίζομαι και σε κανένα Έλληνα επιχειρηματία για να "ενεργώ" και έτσι το πράγμα γίνεται για αυτούς ακόμα πιο δύσκολο.

Εάν και ο μακαρίτης ο Γκιόλιας δεν βασίζονταν σε αυτούς τώρα θα ζούσε ή ακόμα και εάν δεν ζούσε δεν θα έπεφτε μόνος νεκρός αλλά θα είχε απώλειες και η άλλη πληρωμένη ομάδα που τον δολοφόνησε  στην είσοδο του σπιτιού του.


Τον γάζωσαν με 13 σφαίρες στο σώμα του , έριξαν συνολικά 17 και έφυγαν "κύριοι" σε μια πόλη που οι μπράβοι ακόμα θεωρούνται "must" και το μόνο που δεν κάνουν είναι να πολιτεύονται.

Θα γίνει και αυτό αργά ή και πολύ γρήγορα αφού η φτώχεια φέρνει γκρίνια και η πολιτική ανοίγει δρόμους για νέες μπίζνες.

Θεωρώ πως μέχρι αύριο θα έχουν μαζευτεί τα σκουπίδια στην οδό Απόλλωνος αλλά αυτή είναι μια ντάνα από τις δεκάδες που υπάρχουν σε διάφορα σημεία της πόλης.

Σ.Μ 

ΥΓ: Οι φωτογραφίες είναι δικές μου και εάν δεν είναι καλές φταίει το Nokia Lumia και όχι βέβαια ο φωτογράφος. Τις βλέπετε διπλές για να γεμίσει ο χώρος από το μεγάλο κείμενο (ο Γιώργος μου το λέει γράφε πιο λίγα) και για να εντοπίσουν καλύτερα το σημείο όσοι ενδιαφερθούν για να τα μαζέψουν. Η φωτογραφία του Σωκράτη Γκιόλια δείχνει πως αυτές οι ευαισθησίες του για τα Εθνικά μας θέματα δεν ήταν αρεστές στους απάτριδες στυγνούς δολοφόνους της Σέχτας που ως φυσικοί αυτουργοί "κάλυψαν" με ιδεολογικό μανδύα τα επιχειρηματικά συμφέροντα που τον ήθελαν νεκρό. Βλέπετε για την αριστερά οι δολοφονίες ήταν και θα παραμείνουν πράξεις "ανδρείας". Άλλωστε και τα πρότυπα τους στυγνοί εγκληματίες ήταν και θα παραμείνουν για όλους εμάς τους Έλληνες Εθνικιστές. Για τους υπολοίπους ο Άρης Βελουχιώτης είναι κάδρο στα υπουργικά τους γραφεία. Είδατε ποτέ υπουργό της "δεξιάς" να έχει τον Ναπολέοντα Ζέρβα κάδρο στο υπουργικό του γραφείο; Για αυτό το δεξιάς σε εισαγωγικά , για να βγει πρέπει και να το δηλώνεις ΔΗΜΟΣΙΑ και να πράττεις ως δεξιός και όχι σαν υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ με γραβάτα! Τέλος παρακαλώ το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής αντί να κάνει συστάσεις "νομιμοφροσύνης" να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να μην ανοίγουν κάθε μέρα και ένα σπίτι στην περιοχή ή να μην χάνουμε τα αυτοκίνητά μας ακόμα και μέσα από τις πυλωτές των πολυκατοικιών! Η αποτρεπτική εικόνα έντονης αστυνομικής παρουσίας στην πόλη δεν φοβίζει κανέναν εάν δεν είσαστε και αποτελεσματικοί. Παρόλα αυτά πρέπει να υπάρχει και να ενισχυθεί με περαιτέρω προσωπικό το τοπικό μας τμήμα. Είναι λίγοι για αυτή την πόλη οι αστυνομικοί που την φυλάνε γιατί η πόλη έχει κακό ιστορικό και έντονη εγκληματικότητα κάθε μορφής. Σε αυτή την πόλη το καλοκαίρι του 2010 έφυγαν ανενόχλητοι οι δολοφόνοι του Σωκράτη Γκιόλια ενώ το 100 ειδοποιήθηκε μετά τον πρώτο πυροβολισμό! 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΠΑΖΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ , ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΑΙΡΕΤΩΝ , ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΑΝΟΗΤΩΝ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ.ΚΑΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΤΑΥΡΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΑΡΕΘΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.

Υ.Γ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΦΕ.