ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Με πίεση στο υπάρχον προσωπικό δεν γίνεται δουλειά

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

Με πίεση στο υπάρχον προσωπικό δεν γίνεται δουλειά


Η νέα διοίκηση θεωρεί πως με πίεση προς το υπάρχον προσωπικό καθαριότητας του δήμου μας θα έχει μια διαφορετική εικόνα για την πόλη.



Τα αποτελέσματα είναι δυστυχώς για αυτούς και για εμάς  αρνητικά αφού εκτός από την γνωστή εικόνα που δημιούργησαν οι εμμονές για μη συμμετοχή ιδιωτών στην αποκομιδή των απορριμάτων, έχουμε και εργατικά ατυχήματα.

Λογικό αφού οι εργαζόμενοι στον τομέα καθαριότητας έχουν επί δεκαετίες μάθει να "επιχειρούν" όπως ο ευρύτερος δημόσιος τομέας.

Αυτός που είναι υπεύθυνος για την Παιδεία, την Υγεία και την Ασφάλειά μας και όλοι γνωρίζουμε τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα στους κρίσιμους αυτούς τομείς για την καθημερινότητα μας.

Ήδη ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Κώστας Μπακογιάννης (που όλοι γνωρίζετε πως δεν μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής) έχει ξεκαθαρίσει πως θα συμπράξει με ιδιώτες στον τομέα της καθαριότητας αφού η Αθήνα είναι από τις πιο βρώμικες πρωτεύουσες της .Ε.Ε μαζί με την Ρώμη όπου και εκεί ενεργεί στην αποκομιδή των απορριμάτων μόνο το Κράτος!

Ας το ξανασκεφτούν γιατί εκτός που δεν θα έχουν το επιθυμητό για όλους μας αποτέλεσμα αργά ή και πολύ σύντομα θα έχουν να αντιμετωπίσουν την οργή των εργαζομένων που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στα καθήκοντά τους , εάν και καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για αυτό.

Γιατί οι υπάλληλοι είναι μεγάλης ηλικίας και συνηθισμένοι από τις εποχές που ο δήμος είχε τριπλάσιους υπαλλήλους καθαριότητας έτσι ώστε να μπορούν να συνδικαλίζονται χωρίς να υπάρχει θέμα μια πλειάδα υπαλλήλων.

Οι εποχές άλλαξαν η πόλη μεγάλωσε , οι κάτοικοί της παράγουν περισσότερα σκουπίδια και ουδείς δεν μπορεί να διανοηθεί πως ακολουθώντας την ίδια πολιτική θα έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα.

Τώρα εάν δεν το καταλαβαίνουν και νομίζουν πως η πόλη είναι ΚΑΘΑΡΗ οι δεκάδες δικές μας φωτογραφίες από διάφορα σημεία της πόλης θα τους υπενθυμίζουν το αυτονόητο.

Και ποιο είναι αυτό πως η πόλη μας θα παραμείνει ΒΡΩΜΙΚΗ όσο ακολουθούν την λάθος συνταγή. Το πρώτο "θύμα" της πολιτικής που ακολουθούν θα είναι ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιάννης Αντζινάς όπου καλείται να κάνει το "θαύμα" που δεν πέτυχε στην προηγούμενη θητεία του.

Τι του προσάπτουμε το γεγονός πως δεν λέει την ΑΛΗΘΕΙΑ στους δημότες. Ποια είναι αυτή κατά την δική μας άποψη πως με το υπάρχον προσωπικό η πόλη μας δεν θα είναι ποτέ καθαρή και έτσι όπως την θέλουν οι δημότες μας.

Παράλληλα καλώ όλες τις δημοτικές παρατάξεις να πάρουν θέση στο θέμα. Όσες θεωρούν πως το υπάρχον μοντέλο διαχείρισης των απορριμάτων μπορεί να αποφέρει αποτελέσματα δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να σας κοροϊδεύουν κατάμουτρα.

Καμία διοίκηση δεν θέλει να βλέπει την πόλη της βρώμικη , το θέμα είναι πως δεν εφαρμόζει και την ΜΟΝΗ άμεση λύση για να αντιμετωπίσει την ΑΘΛΙΑ εικόνα την σύμπραξη με ιδιώτες.

Στη Θεσσαλονίκη του Μπουτάρη ήδη γίνεται και θα συνεχίσει και η νέα διοίκηση στο ίδιο μοτίβο , στην Αθήνα του Μπακογιάννη θα γίνει άμεσα, στην Ηλιούπολη του Χατζηδάκη γιατί όχι;

Σ.Μ

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΗΚΗΣΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ "ΧΑΙΔΕΥΕΙ" ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ,ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ, ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ - ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ , ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΠΙΣΤΑΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΕΙΠΕΣ.
ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝ ΧΡΥΣΩΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ. ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ, ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΕ ΜΗ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ, ΟΛΙΓΟΩΡΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΔΕΙΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΟ.
ΕΠΙΣΗΣ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΜΑΤΙΚΗ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΟΥ ΑΜΦΙΤΑΝΑΤΕΥΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΑ ΧΑΙΔΕΥΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΗΜΕΤΡΟΥΣ" ΕΡΓΟΛΗΠΤΕΣ- ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ.
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ.