ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σε μια εποχή που το να κρύβεις την Ιδεολογία σου για να είσαι αρεστός σε όλους είναι δυστυχώς "must", ο Βαγγέλης Μπαρμπάκος κάνει την διαφορά

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

Σε μια εποχή που το να κρύβεις την Ιδεολογία σου για να είσαι αρεστός σε όλους είναι δυστυχώς "must", ο Βαγγέλης Μπαρμπάκος κάνει την διαφορά

Σε μια εποχή που όλοι βάζουν το προσωπικό τους συμφέρον πάνω από κόμματα και από χρώματα υπάρχει και ένας δικός μας.
Σταθερός στις απόψεις του δηλώνει και είναι δεξιός χωρίς εισαγωγικά και αστερίσκους. Μάλιστα παράλληλα δεν κρύβει και τις οπαδικές του προτιμήσεις αφού άλλωστε η αγάπη του για το "τριφύλλι" κρατάει χρόνια και είναι εμφανής. 

Ο λόγος για τον Αντιδήμαρχο Διοικητικών, Οικονομικών Θεμάτων και θεμάτων Δημοτικής Κατάστασης κ. Βαγγέλη Μπαρμπάκο που ακόμα και στην κάρτα του όπως βλέπετε παρακάτω  υπάρχει το σήμα της αγαπημένης του ομάδας.

Η καρτούλα έχει ειδικά  τρυπηθεί και ένα τριφύλλι σε βάζει αμέσως στο κλίμα με ποιον έχεις να κάνεις.
.
Παρόλο το γεγονός πως έχει αυτά τα "πάθη" οι δημότες της Καλλιθέας τον εξέλεξαν πρώτο δημοτικό σύμβουλο στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές με πάνω από 1600 σταυρούς,  με το συνδυασμό του δημάρχου Δημήτρη Κάρναβου "Η Καλλιθέα Αλλάζει" .

Και το έπραξαν γιατί η πόρτα του γραφείου του είναι πάντα ανοιχτή για όλους τους δημότες και δρα πάντα με γνώμονα το συμφέρον της πόλης.

Τα γράφω αυτά για να αντιληφθούν ορισμένα κεντροδεξιά στελέχη της  πόλη μας πως το να είσαι δεξιός δεν είναι κάτι το οποίο πρέπει να κρύβεις. Ο μύθος για αριστερή τάχα πόλη είναι ένα ακόμα ψέμα που σας σερβίρουν. Εκτός και εάν θεωρούν πως η Καλλιθέα στην οποία επί 16 χρόνια ήταν δήμαρχος ο κ. Ασκούνης (ΠΑ.ΣΟ.Κ) άλλαξε χέρια και ρότα στην τύχη. 

Δυστυχώς κύριοι τίποτα δεν συμβαίνει στην τύχη και κυρίως τίποτα δεν σας αναγκάζει να αλλάξετε τις Ιδέες σας εάν βέβαια έχετε.

Το παράδειγμα του Βαγγέλη Μπραρμπάκου που έχει βοηθήσει τη ΝΔ να αυξήσει την βάση της είναι το χαρακτηριστικό παράδειγμα και η απάντηση σε όσους τιμούν τους "αγώνες" της αριστεράς αλλά όχι τους δικούς μας αγωνιστές. 

Ο Βαγγέλης Μπαρμπάκος με καταγωγή από το Ανυφί ένα χωριό του Αργολικού κάμπου 12 περίπου χιλιόμετρα από Ναύπλιο στο οποίο ανήκει διοικητικά, έχει εκλεγεί και στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ χωρίς γραμμές και πριμοδοτήσεις μόνο με την βοήθεια των κομματικών του φίλων. 

Πάντως παρά τον πόλεμο που έχει δεχθεί από όσους αρνούνται να κατανοήσουν πως κάποιος μπορεί να είναι σταθερός στις απόψεις του και να υπηρετεί Ιδέες ο Βαγγέλης Μπαρμπάκος παραμένει ένα από τα πιο δραστήρια και συμπαθή στελέχη της γαλάζιας παράταξης.

Τώρα τι κάνει η παράταξη για αυτόν; Αφήστε το καλύτερα, η ΝΔ "τρώει τα παιδιά της" χρόνια τώρα και μόνο η δική σας ψήφος και εκτίμηση κρατάει τον Βαγγέλη Μπαρμπάκο στα πράγματα.

Αλλά είπαμε μην δουν δεξιό που δεν προσκυνάει πέφτουν να τον "φάνε". Ο Βαγγέλης Μπαρμπάκος βέβαια είναι σκληρό καρύδι για τα "αδύναμα" δόντια όσων δεν έχουν αγωνιστεί ποτέ και πουθενά για την γαλάζια παράταξη. 

Αυτή που πήρε όλες τις σημαντικές αποφάσεις για την χώρα (Ε.Ε, ΝΑΤΟ), και αυτή που πάντα καλείται να σώσει την πατρίδα έπειτα  από τα σοσιαλιστικά πειράματα των "μαθητευόμενων μάγων" που κατά καιρούς εσείς ψηφίζετε.

Ελπίζουμε να τον δούμε και σε κάτι μεγαλύτερο (εάν και δεν το έχει ανάγκη  ο ίδιος) αλλά εμείς οι δεξιοί και βάζελοι που βλέπουμε την "παράγκα" να εξακολουθεί να προωθεί άνδρες ή γυναίκες μετρίου πολιτικού αναστήματος και κυρίως  βολικούς. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: