ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι Ηλιουπολίτες έβγαλαν Παοκτσή δήμαρχο

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019

Οι Ηλιουπολίτες έβγαλαν Παοκτσή δήμαρχο


Ένα στοιχείο που ίσως δεν ξέρουν οι Ηλιουπολίτισσες και οι Ηλιουπολίτες για τον νέο μας δήμαρχο είναι και οι ποδοσφαιρικές του προτιμήσεις. Εάν και γέννημα θρέμα Ηλιουπολίτης λοιπόν ο Γιώργος Χατζηδάκης υποστηρίζει την ομάδα του ΠΑΟΚ!!



Είχαμε δήμαρχο Παναθηναϊκό τον Βασίλη Βαλασόπουλο, είχαμε τον Ολυμπιακό Γιάννη Αναγνώστου αλλά πως θα βγάζαμε και Παοκτζή δήμαρχο (Οι Βορειοελλαδίτες το λένε παοκτσή και για αυτό άφησα στην "γλώσσα" τους τον τίτλο) δεν είναι κάτι που συναντάς εύκολα παρά μόνο σε πόλεις της Βόρειας Ελλάδας.

Ο Χάρης τον "έδωσε" άθελά του βέβαια στο facebook αλλά εντάξει δεν είναι και του θανατά να είσαι ΠΑΟΚ . "Πρωταθλητής" ανά 34ετία  ο δικέφαλος του Βορρά αλλά έχει τελικά οπαδούς και στον Νότο . Γιατί όχι παντού υπάρχουν άλλωστε λάτρεις των μικρών ομάδων. 

Σε τίτλους εννοώ και σε σχέση πάντα με τις ομάδες του Λεκανοπεδίου της Αττικής Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ που βρίσκονται πολύ μπροστά σε τίτλους και διακρίσεις από τις υπόλοιπες ομάδες της Ελλάδας.

Από τους υποψηφίους δημάρχους υπήρχε και άλλος Παοκτζής αλλά αυτός τουλάχιστον έλκει την καταγωγή του και γεννήθηκε Βόρεια!

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 34 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΤΟΥΣ.