ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ορκωμοσία στον Δήμο Ηλιούπολης - "Η Πόλη που θέλω".

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019

Ορκωμοσία στον Δήμο Ηλιούπολης - "Η Πόλη που θέλω".




Με τέσσερις δημοτικούς συμβούλους στο νέο δημοτικό συμβούλιο η νέα παράταξη του Γαβριήλ Αραμπατζή "Η Πόλη που Θέλω". Ανάμεσα τους ο Θανάσης Αθανασίου και η Αλεξάνδρα Καραχάλιου που βλέπετε μαζί του στη φωτογραφία.
Ευχόμαστε να έχουν δυναμική παρουσία στα δημοτικά συμβούλια να να δώσουν και ιδεολογική μάχη σε μια πόλη που το 35% της ΝΔ δεν έχει ακουστεί ποτέ στο δημοτικό συμβούλιο όπως αρμόζει στο ποσοστό των δημοτών μας που είναι περήφανοι που είναι κεντροδεξιοί. Αντίθετα κόμματα της αριστεράς με πολύ μικρότερα ποσοστά για δεκαετίες ακούγονται περισσότερο. 

Εάν και οι δημοτικές παρατάξεις είθισται να είναι υπεράνω κομμάτων ωστόσο πρέπει να έχουν μια ιδεολογική συνοχή αλλιώς δεν θα υπάρχει πεδίο συνεννόησης ούτε για βασικά προβλήματα της πόλης Τα προβλήματα φυσικά και έχουν και χρώμα και κόμμα απλώς οι δημότες μας αρέσκονται σε λαϊκισμούς υιοθετώντας και ενίοτε ψηφίζοντας δημοτικούς συμβούλους οπαδούς αυταρχικών καθεστώτων. 

Εύχομαι η δημοτική παράταξη "Η Πόλη που Θέλω" να συνεχίσει να έχει δυναμικά στελέχη στις τάξεις της και να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά την λαίλαπα που περιμένει τον Ηλιουπολίτικο λαό μετά την λανθασμένη επιλογή του. 

ΥΓ: Οι φωτογραφίες είναι του Άγγελου Κάνδηλα. Επισκεφθείτε και το ιστολόγιο του  να διαβάσετε το μήνυμα ενότητας που έστειλε η Ενορία Αγίας Μαρίνας στο νέο δημοτικό συμβούλιο για να καταλάβει και ο κάθε "Μακεδονονάχος πως το δούλεμα άρχισε από την πρώτη μέρα,

Σ.Μ 


 Ο Επικεφαλής της παράταξης  "Η Πόλη που θέλω" και δημοτικός σύμβουλος Γαβριήλ Αραμπατζής


                                Δημοτικός σύμβουλος Αλέξανδρος Αμουργιανός



                              Δημοτικός σύμβουλος  Θανάσης Αθανασίου

Δημοτική σύμβουλος Αλεξάνδρα Καραχάλιου

Δεν υπάρχουν σχόλια: