ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ματαιοπονούν όσοι θεωρούν πως μπορούν να φιμώσουν το νέο ιστολόγιο του Άγγελου Κάνδηλα

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019

Ματαιοπονούν όσοι θεωρούν πως μπορούν να φιμώσουν το νέο ιστολόγιο του Άγγελου Κάνδηλα


Το ιστολόγιο του συνδημότη μας Άγγελου Κάνδηλα έβαλαν στο στόχαστρο όσοι θεωρούν πως με αστείες αναφορές στο facebook θα τον φιμώσουν. Η επιτυχία του ιστολογίου στις μόλις μερικές μέρες λειτουργίες του, κάποιους οδήγησε σε αυτό το απονενοημένο βήμα. Σε λίγες μέρες θα μπορεί και πάλι να κοινοποιεί αφού το facebook θα δει πως δεν έχουν καμία βάση οι αναφορές που έκαναν όσοι θέλουν να τον "φιμώσουν" για ευνόητους λόγους. Το είχαμε πάθει και στο Atticaonline.gr , και για δύο μέρες ήμασταν εκτός facebook. Μπείτε λοιπόν να τον διαβάσετε απευθείας στο ιστολόγιο και διαβάστε και το παρακάτω προσωπικό του μήνυμα προς όλους εσάς που τον στηρίζετε με τις επισκέψεις σας για την εξαιρετική δουλειά που κάνει. 

Καλημέρα σε όλες τις φίλες και σε όλους τους φίλους.

Πριν από λίγο σε όλες τις αναρτήσεις του νέου BLOG https://energoipolitesilioupolites.blogspot.com/ που έχω ανεβάσει σε ομάδες του facebook εμφανίστηκε το εξής μήνυμα: " Αυτή η δημοσίευση δεν ακολουθεί τους Όρους της κοινότητας, συνεπώς δεν μπορεί να την δει κανένας άλλος.".

Αντιλαμβάνομαι την ανησυχία των "υπευθύνων" για αυτό αφού το μικρό τοπικό μπλοκ "ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ -https://energoipolitesilioupolites.blogspot.com/ " που διαχειρίζομαι αποκλειστικά φαίνεται να τους ενοχλεί.

Ας γνωρίζουν πάντως πως ότι και να κάνουν οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ήρθαν για να μείνουν. Και να ενοχλούν τους "δημοκράτες" που άρχισαν να ανησυχούν.

Άγγελος Κάνδηλας. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Η απευθείας επίσκεψη στο ιστολόγιο του φίλου είναι η δική σας σωστή απάντηση σε όσους θεωρούν πως υπάρχουμε μόνο λόγο facebook. Η συγκεκριμένη ανάρτηση θα παίξει φυσικά σε όλες τις ομάδες όσο εκείνος δεν μπορεί να αναρτήσει από το δικό του ιστολόγιο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: