ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Λίγες αναρτήσεις και μόνο προς μια κατεύθυνση αυτή της κοινής λογικής

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019

Λίγες αναρτήσεις και μόνο προς μια κατεύθυνση αυτή της κοινής λογικής

 Ο Κονδύλης έχει τον Κακκαβή στον δήμο μας επέλεξαν τον Πανταζόπουλο 
Όταν μια είδηση που έχει να κάνει με την πόλη της Καλλιθέας και η οποία δεν έχει κοινοποιηθεί σε καμία από τις ομάδες μου στο facebook κάνει πάνω από 300 χτυπήματα δείχνει κάτι. 


Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο πως ένα δεξιό ιστολόγιο για να επιβιώσει σε μια πόλη που επί δεκαετίες βγαίνει κεντροαριστερός δήμαρχος ΔΕΝ πρέπει να ασχολείται με ΚΑΝΕΝΑΝ από αυτούς που τιμούν τους αγώνες της αριστεράς. 

Είναι χαμένος χρόνος για ένα διαδικτυακό μέσο που μπορεί να διαβαστεί από ΠΑΝΤΟΥ να ασχολείται με όσους λογικά θα έπρεπε να είναι στεναχωρημένοι για την ΚΑΤΑΝΤΙΑ της πόλης.

Μιας πόλης και ενός δήμου που ενώ ΟΛΟΙ των Νοτίων Προαστίων έχουν Γενικό Γραμματέα περιμένει τον κ. Πανταζόπουλο λες και δεν θα μπορούσε να γίνει σε δεύτερο χρόνο και όχι ΑΜΕΣΑ ο διορισμός του, αφού υπάρχει το τυπικό πρόβλημα με την ΑΠΟΔΟΧΗ της παραίτησής του από τη θέση που κατέχει στο Ελληνικό Δημόσιο. 

Γνωρίζοντας τον Γενικό Γραμματέα του δήμου Αλίμου Ευάγγελο Κακκαβή κατανοεί κανείς πιο εύκολα γιατί ο γειτονικός δήμος έχει επιτύχει πολλά περισσότερα σε πολλούς τομείς. 

Η θέση του Γενικού Γραμματέα σε ένα δήμο δεν είναι μια τυπική θέση και η καλή ή κακή λειτουργία του βαρύνει τον εκάστοτε γραμματέα. Οι Ιδέες του κ. Κακκαβή και κυρίως η υλοποίησή τους  τον έχουν φέρει κατά καιρούς αντιμέτωπο με τους εργαζόμενους στο δήμο οι οποίοι έχασαν την βολή τους από τις καινοτόμες Ιδέες του, που εφαρμόζονται εδώ και χρόνια σε όλα τα σοβαρά δυτικά κράτη. 

Ανάλογες Ιδέες δεν έχουμε δει να επικρατούν στην δική μας πόλη. Αναλυτικά θα γράψω για αυτά στο Notianea.gr και στο Atticaonline.gr γιατί σήμερα εδώ είναι άλλο το θέμα μας. 

Το θέμα μας λοιπόν είναι και το μήνυμα που ΞΕΚΑΘΑΡΑ μου στέλνουν όσοι ακόμα με διαβάζουν και ευτυχώς είναι αρκετοί ,να ΑΣΧΟΛΟΎΜΑΙ μόνο με όσους εγώ θεωρώ ΔΕΞΙΟΥΣ και ΙΚΑΝΟΥΣ

Για αδέξιους - δεξιούς δεν θέλουν να διαβάζουν, όπως δεν θέλουν να διαβάζουν και για όσους προέρχονται από άλλους πολιτικούς χώρους πέρα από  αυτό της δεξιάς. 

Άρα αμέσα κόβονται μαχαίρι όσοι τιμούν τους αγώνες της αριστεράς και όσοι δεν παίρνουν ΞΕΚΑΘΑΡΗ και ΔΗΜΟΣΙΑ θέση σε βασικά ζητήματα που δείχνουν και την πολιτική τους κατεύθυνση.

Οι όλοι οι "καλοί" χωράνε και οι πάνω από κόμματα και σημαίες , οι δήθεν ενωτικοί και βολικοί για την διατήρηση της υπάρχουσας κατάστασης δεν βοηθούν στις αλλαγές που πρέπει να γίνουν και η προβολή τους μέσα από εδώ καθιστά και εμάς μέρος του προβλήματος ,και όχι μέρος της λύσης. 

Μια λύση που έχει σαφέστατη ιδεολογική κατεύθυνση και που ταιριάζει γάντι με αυτά που και εμείς πρεσβεύουμε. Η Σοβιετία και οι οπαδοί της έχουν άλλωστε μια πλειάδα ΜΜΕ που μπορούν να προβάλλουν όσα εφαρμόζονται για δεκαετίες και οδήγησαν στη χρεοκοπία της χώρας. 

Αυτοί που  έχουν πολύ λιγότερα ΜΜΕ να εκφραστούν είναι όσοι θέλουν να κάνουν μεταρρυθμίσεις υπέρ των πολλών και εις βάρος των βολεμένων. 

Επομένως είναι χάσιμο χρόνου για εμάς να ασχολούμαστε με όσους υπηρετούν πράγματα τελείως διαφορετικά με όσα εμείς πρεσβεύουμε.. 

Άλλωστε αυτοί που μας συντηρούν εμάς είναι αυτοί που θέλουν τις αλλαγές και όχι αυτοί που επιμένουν σε ένα χρεοκοπημένο μοντέλο. 

Υπάρχουμε ακόμα γιατί είμαστε διαφορετικοί αλλιώς ουδείς θα έμπαινε στον κόπο να μπει να μας διαβάσει. Το θέμα όμως είναι να μην διαβάζει κάποιος το τι πρέπει να γίνει αλλά να στηριχθούν και όσοι είναι διατεθειμένοι να εφαρμόσουν αυτές τις πολιτικές. 

Από σήμερα λοιπόν ξεκινάμε να αποκλείουμε από εδώ όσους δεν θέλουν ή δεν μπορούν να εφαρμόσουν τις δικές μας επιλογές διοίκησης ενός σύγχρονου δήμου πάνω σε πρότυπα δοκιμασμένα στον υπόλοιπο δυτικό κόσμο που έχουν θετικά αποτελέσματα για τους πολλούς. 

Αναζητείστε αλλού όσους στηρίζουν ακόμα τις Σοβιετίες και τιμούν όσους κατάντησαν την πόλη μας να μην έχει σε λίγο καιρό ούτε που να πάει τα σκουπίδια της. 

Εμείς θα παραμείνουμε "ανοιχτοί" σε διάλογο μόνο με όσους δεν στηρίζουν τους Σταλινοφασίστες που μας υβρίζουν αφού δεν έχουν κανένα σοβαρό επιχείρημα να μας αντικρούσουν. 

Τα κάδρα του Άρη Βελουχιώτη και η χλιδάτη ζωή με τα χρήματα των δυτικών δανειστών μας μπορεί να ήταν "must" αλλά οδήγησαν στην ηθική μας παρακμή και στη χρεοκοπία των δήμων. Οι δήμοι συντηρούνται από την κρατική επιχορήγηση και λειτουργούν περισσότερα σπάταλα ακόμα και από το κεντρικό κράτος.

Αρνούνται εδώ και δεκαετίες να βρουν οικονομικούς πόρους και να αξιοποιήσουν την περιουσία που κατέχουν ζητώντας ελεημοσύνη από την κεντρική διοίκηση από την οποία εξαρτάται η ίδια η ύπαρξή τους. Είναι κύριοι υπεύθυνοι για την χρεοκοπία της χώρας οι ΟΤΑ και όχι θύματα ...

Θα στεκόμαστε πάντα απέναντι σε όσα μας οδήγησαν σε αυτή και κυρίως στους ΟΤΑ που κατασπατάλησαν δισ. ευρώ χωρίς να κάνουν τις πόλεις μας να μοιάζουν με δυτικές αφού τα περισσότερα από  αυτά τα χρήματα πήγαν αλλού από εκεί από όπου αρχικώς προορίζονταν. 

Και διεφθαρμένοι είμαστε λοιπόν και πολύ πίσω από άλλες Ευρωπαϊκές πόλεις που αξιοποίησαν προς όφελος των πολλών τον πακτωλό χρημάτων που έρεαν  από διάφορα Ευρωπαϊκά προγράμματα και κατέληξαν να γίνουν  βίλες , και πολυτελή αυτοκίνητα. 

Αλλαγή πολιτικής λοιπόν για το ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ  με παντελή αποκλεισμό όσων υπηρετούν την Σοβιετία, και για τον λόγο αυτό διατηρούν  άριστες σχέσεις με τους Σταλινοφασίστες υβριστές μας. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: