ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Προφανώς και τα ικανά στελέχη της ΝΔ που παροπλίστηκαν αποτελούσαν την μοναδική κεντροδεξιά διοίκηση της πόλης την περίοδο 2006-2010

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

Προφανώς και τα ικανά στελέχη της ΝΔ που παροπλίστηκαν αποτελούσαν την μοναδική κεντροδεξιά διοίκηση της πόλης την περίοδο 2006-2010


Ο Παρασκευάς Γιαννόπουλος ήταν και είναι ένα ικανό στέλεχος της ΝΔ που συμμετείχε στη διοίκηση Αναγνώστου την περίοδο 2006-2010 και προφανώς ψηφίστηκε για να εκλεγεί. Τόσους ψήφους δεν θα πάρει κανείς φέρελπις νέος προφανώς γιατί δεν τις αξίζει! 


Οι διαφωνίες μας και με αυτόν και με τα μέλη της διοίκησης Αναγνώστου πολλές και σε σημαντικά θέματα. Αλλά να νομίζουν κάποιοι πως απαξιώνουν την ζωντανή Ιστορία της κεντροδεξιάς της πόλης λέγοντας για μια ομάδα ικανών στελεχών επειδή δεν πίνουν τον καφέ τους σε κεντρική καφετέρια της πόλης αλλά στο "Σερραϊκόν" πως είναι συνταξιούχοι και δεν έχουν τι να κάνουν μάλλον δεν τους ευνοεί.

Και δεν ευνοεί τον μόνιμα σε διακοπές από την εργασία του υποψήφιο δήμαρχο του 10%.

Ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους τα τάχα νέα στελέχη της ΝΔ στην πόλη δεν μπορούν ούτε τα κορδόνια να δέσουν όσων με τους δικούς τους αγώνες και με ασήμαντη έως μηδαμινή βοήθεια από το κόμμα έκαναν διοίκηση το Γιάννη Αναγνώστου την περίοδο 2006-2010. 

Και για τελειώνουμε με τους "μαθητευόμενους μάγους" και το 2014 ο Γιάννης Αναγνώστου ήταν μπροστά στις προτιμήσεις των κεντροδεξιών της πόλης μας σε μια εκλογική μονομαχία που κατέβαιναν τρεις δημοτικές κεντροδεξιές  παρατάξεις.

Και σήμερα αλλά και το 2023 όποιον στηρίξουν αυτοί που είναι όσοι μας έκαναν διοίκηση το 2006 θα έχει το προβάδισμα. Το να θέλει ο Αραμπατζής να συγκριθεί με αυτούς είναι τουλάχιστον ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ.

Η πόλη είναι πολύ μικρή για να μη γνωρίζουν ακόμα και τα νέα παιδιά που βρίσκονται στο χώρο της κεντροδεξιάς πως χωρίς την στήριξη των παλιών δεν έχουν καμία τύχη. 

Θεωρούσαμε και θεωρούμε πως οι κόντρες ανάμεσα στους κεντροδεξιούς θα έπαυαν μετά και την νέα ήττα στις εκλογές το 2019. Και είμαστε ακόμα αισιόδοξοι γιατί όλοι έχουν καταλάβει πως χωρίς την ΕΝΩΣΗ όλων όσων το 2006 κέρδισαν δεν υπάρχει ΣΩΤΗΡΙΑ.

Ούτε θέσεις , ούτε αξιώματα ζητάει ο κ. Γιαννόπουλος . Τα είχε τα χόρτασε απλώς δεν μπορεί κανείς να του αφαιρεί το να έχει ΑΠΟΨΗ για τα τεκταινόμενα της πόλης.

Άλλωστε το αυτονόητο λέει πως η ΝΔ πήρε 35% στις κάλπες για βουλευτικές εκλογές και μόλις 25% στις κάλπες για δημοτικές!

Επομένως και επειδή ο κ Γιαννόπουλος δεν συμμετέχει σε καμία εκλογική διαδικασία ως υποψήφιος τα τελευταία χρόνια μάλλον όσοι συμμετέχουν φέρνουν ήττες και όχι νίκες. 

Όσες προσπάθειες και εάν κάνουν κάποιοι στις κάλπες της τοπικής μας σε μερικούς μήνες οι πολλοί θα επιβεβαιώσουν την αγάπη και στήριξή τους σε αυτούς που απαξιωτικά κάποιοι αναφέρουν ως συνταξιούχους.

Αυτοί οι συνταξιούχοι λοιπόν πάλεψαν για να έχουμε εμείς ΦΩΝΗ ως ΔΕΞΙΟ ιστολόγιο σήμερα. Ουδέποτε μας ενόχλησαν για την κριτική που τους ασκήσαμε , ουδέποτε απέτρεψαν κάποιον από το να διεκδικήσει θέσεις και αξιώματα. 

Και επειδή κάποιοι τα γράφουν αυτά για να στηρίξουν την υποψηφιότητα του Θανάση Αθανασίου να τους πούμε πως και το 2016 ουδείς τον απέτρεψε να κατέβει και να διεκδικήσει το όνειρό του.

Αυτό της προεδρίας στην τοπική της ΝΔ στην πόλη μας αλλά δεν τα κατάφερε επειδή οι πολλοί εξέλεξαν άλλον . Το νυν πρόεδρο της τοπικής κ. Στάθη Ευσταθόπουλο. 

Αντίθετα βοήθησαν νέους σαν τον Αραμπατζή να αναδειχθούν και το ευχαριστώ είναι να δέχονται και κριτική επειδή δεν θέλησαν να μας βάλουν τους δημότες μας σε περιπέτειες. 

Γιατί περιπέτεια προφανώς και είναι να στηρίζεις κάποιον που δεν ΣΕΒΕΤΑΙ τίποτα ,που προσπαθεί να απαξιώσει το μοναδικό ΔΕΞΙΟ μέσο της πόλης(που τον στήριξε και προεκλογικά)  και που θεωρεί πως οι Ηλιουπολίτες είναι ιθαγενείς και δεν γνωρίζουν πως τα "καθρεπτάκια" που τους χαρίζει δεν τα έχει καν πληρώσει ο ίδιος! 

Τόσο ΤΖΑΜΠΑ υποψήφιος δήμαρχος δεν υπήρξε ποτέ στην Ιστορία αυτής της πόλης από την κεντροδεξιά και όμως κάποιοι επιμένουν να χτυπούν αυτούς που έφεραν έστω μια ΝΙΚΗ απέναντι σε αυτούς που φέρνουν μονίμως ΗΤΤΕΣ. 

Εμείς λοιπόν σας το γράφουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ πως χωρίς Γιάννη Αναγνώστου , Παρασκευά Γιαννόπουλο και Μπάμπη Κολιοφώτη και πολλούς άλλους ΝΙΚΗ δεν θα ξαναδούν.

Από το 2014 φωνάζουμε πως εάν δεν τα βρουν δεν υπάρχει ελπίδα για κεντροδεξιό δήμαρχο. Το ξέρουν όλοι , το λένε άπαντες και κυρίως το έχουμε δει με δύο εκλογικές ήττες.

Η κοινή λογική λέει λοιπόν πως εάν ψάχνεις συμμαχίες προς το κέντρο έχεις τουλάχιστον μαζί σου όλους τους ΔΕΞΙΟΥΣ αλλά βλέπετε αυτά είναι ψιλά γράμματα για όσους πάνε απλώς για την συμμετοχή σε μια εκλογική διαδικασία.

Είμαστε λοιπόν με όλους και συνεχίζουμε να παλεύουμε για να τα βρουν. Πιο πολλά τους ενώνουν παρά τους χωρίζουν. Απλώς κάποιοι ήθελαν να γίνουν χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη και 10 χρόνια τώρα δεν τους βγαίνει. Ας γυρίσουν λοιπόν πίσω όλοι μαζί και ας βάλουν μπροστά όποιον θέλει ο κόσμος της κεντροδεξιάς στην πόλη μας.

Αυτόν που πήρε το μεγαλύτερο ποσοστό, τις περισσότερες ψήφους κτλ

Τα πειράματα απέτυχαν άλλωστε και ό,τι και να λένε στο "Σερραϊκό" δεν πάνε μόνο απόκληροι ή συνταξιούχοι αλλά και όσοι βλέπουν και κυρίως σέβονται όσους μας έκαναν διοίκηση το 2006.

Καλή ή κακή όλοι την χρεώνονται αφού όλοι συμμετείχαν. Τα νέα παιδιά τα είδαμε άλλωστε στην πρώτη κριτική που τους έγινε εξαφανίστηκαν.

Τι να πει δηλαδή και ο Γιάννης Αναγνώστου που έχει δεχθεί την περισσότερη κριτική και που εξακολουθεί με τα λάθη και τις παραλείψεις του να αποτελεί τον πιο δημοφιλή κεντροδεξιό της πόλης;

Ποιος το λέει αυτό θα πείτε ; Μα η κάλπη του 2014 , και μάλλον θα το δουν όσοι δεν το πιστεύουν και στις κάλπες του 2023.

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

The punisher είπε...

Ν. Δ θέλει ενότητα και όχι αντιπαλότητα αν θέλουμε να μιλάμε για μια νίκη το 2023 η τεχνική της λασπολογιας από πρόθεση προσπαθώντας να αποκτήσουν φήμη και να βελτιώσουν την εικόνα τους συγκεκριμένα άτομα δεν θα βοηθήσει κανέναν, Ο κόσμος όμως γνωρίζει ότι η μόνη επιδεξιότητα που κατέχουν είναι να κατηγορούν όποιον βρεθεί εμπόδιο στον δρόμο τους προς την καρέκλα.
Οπως λένε και οι Ίδιοι
Ως εδώ! Φτάνει πια!
, ας έρθουν λοιπόν να τους κεράσουμε μια μπουγάτσα να γλυκάθουν και να δουν κατ ιδίαν ότι κάνεις δεν ασχολείται μαζί τους και αυτό μάλλον είναι που τους ενοχλεί.