ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Επανεμφανίστηκε το τρολ- οπαδός του κ. Γ. Χατζηδάκη

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

Επανεμφανίστηκε το τρολ- οπαδός του κ. Γ. Χατζηδάκη

Πάνω που λέγαμε πως ησυχάσαμε από το τρολ - οπαδό του νέου δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη επανεμφανίστηκε για να μας ασκήσει την ίδια μονότονη κριτική.
Είμαστε ακροδεξιοί, λαϊκιστές και ΠΛΕΟΝ του θυμίζουμε τον Στέφανο Χίο, πρότυπο του προφανώς την περίοδο που ο "ψεκασμένος" Παύλος Παπαθανασίου έκανε αντιμνημονιακό αγώνα και διάβαζε ΜΑΚΕΛΕΙΟ βρίζοντας τον τότε πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά που έσωσε την χώρα από βέβαιη χρεοκοπία. Μαζί βέβαια με το ΠΑ.ΣΟ.Κ ,που χρεώθηκε και κατέρρευσε υπό το βάρος των λαϊκιστών τύπου ΠΑΥΛΟΥ που θα έσχιζαν τα μνημόνια. Ανώνυμα και κυρίως σίγουρος για την "ΑΛΗΘΕΙΑ" που μόνο αυτός πρεσβεύει στάζει πάλι την  χολή του εναντίον μου.

Δεν απαντάει σε τίποτα για το ρεπορτάζ που δήθεν σχολιάζει ούτε καν γνωρίζει την τραυματισμένη γυναίκα την οποία τάχα εγώ εκμεταλλεύομαι.

Για ακόμη μια φορά αποκρύπτει εσκεμμένα πως για το προηγούμενο ατύχημα  η τότε διοίκηση Βαλασόπουλου διέταξε έρευνα και  τα τοπικά ΜΜΕ  ασφαλώς και το ανέδειξαν ΑΜΕΣΑ

Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε το λειτούργημά μας όσο λάσπη και εάν πετάξουν εναντίον μας.

Το μόνο που πετυχαίνει είναι ΜΜΕ της πόλης που κακώς για μένα έχουν δώσει περίοδο χάριτος στον τωρινό δήμαρχο και πρώην Αντιδήμαρχο Οικονομικών που έχει υπογράψει όλες τις δαπάνες του δήμου μας τα τελευταία 8,5 χρόνια, να το ξανασκεφτούν.

Όπως και αυτός θα πρέπει να σκεφτεί πως μόνο ζημιά κάνει στην δημοτική παράταξη την οποία υποστηρίζει. Είμαστε μάλιστα βέβαιοι πως ο νέος δήμαρχος δεν συμφωνεί με τις αντιμνημονιακές του κορώνες ,ούτε βέβαια με τις επιθέσεις εναντίον του ιστολογίου μου.

Για τον λόγο αυτό και είμαστε ακόμα επιεικείς με τις αποφάσεις του που δεν συνάδουν βέβαια με όσα μας έλεγε προεκλογικά.

Ο Βαλασόπουλος ήταν ΕΝΤΙΜΟΣ κάτι που ενοχλούσε και ενοχλεί όσους επί 9 χρόνια δεν μπορούσαν να φεσώσουν τον δήμο μας.

Αυτά προς το παρόν είχαμε έτοιμο το "πέσιμο" του Γ.  Χατζηδάκη στον πρώην δήμαρχο Γιάννη Αναγνώστου  για το ΣΚΑΝΔΑΛΟ κακοδιαχείρησης της ΕΥΩΝΥΜΟΣ ΑΕ μέσα σε δημοτικό συμβούλιο για αύριο αλλά θα το αναβάλουμε για αργότερα αφού όπως φαίνεται το ατυχές αυτό περιστατικό με την πολύτεκνη υπάλληλο καθαριότητας του δήμου μας έχει δημιουργήσει σύγχυση σε όσους πιστεύουν πως υβρίζοντάς μας θα μας φιμώσουν,

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: