ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: 2024

Τετάρτη 15 Μαΐου 2024

Το ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Θεράποντος Ζωγράφου

 


Φωτορεπορτάζ Παναγιώτης Πάσχος 

Τον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Θεράποντος Ζωγράφου επισκέφθηκε ο συνεργάτης μας κος Παναγιώτης Πάσχος για να προσκυνήσει το λείψανο του Αγίου Ανδρέα που φιλοξενείται για κάποιες ημέρες στο συγκεκριμένο ναό και να πάρει την ευλογία του. 

Τρίτη 14 Μαΐου 2024

Δολοφονία Καραϊβάζ: Παρατείνεται για άλλους έξι μήνες η προφυλάκιση των δύο κατηγορουμένων



Την παράταση της προφυλάκισης των δύο αδελφών που κατηγορούνται για συμμετοχή στη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ αποφάσισε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών. Οι δύο κατηγορούμενοι κρατούνται ήδη ένα χρόνο και η κράτησή τους παρατείνεται για άλλους έξι μήνες (έως τον Οκτώβριο του 2024) οπότε και συμπληρώνεται το ανώτατο συνταγματικό όριο των 18 μηνών.

Κουβελιώτη: Δέχθηκα απρόκλητη επίθεση, έχω κακώσεις στον αυχένα - H στιγμή της επίθεσης ενώ έκανε ρεπορτάζ



«Με ή χωρίς κολάρο θα συνεχίσουμε την έρευνα», το μήνυμα που στέλνει η δημοσιογράφος του Alpha Ρένα Κουβελιώτη, μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, ύστερα από την επίθεση που δέχτηκε στη διάρκεια ρεπορτάζ. Υπενθυμίζεται ότι για το συμβάν εξέδωσε ειδική ανακοίνωση και η ΕΣΗΕΑ εκφράζοντας σοβαρό προβληματισμό.

Λεφτά υπάρχουν ακόμα και για ΝΠΔΔ που έχουν καταργηθεί και οσονούπω θα ενσωματωθούν στο δήμο! - 1097 ευρώ για πανό και λάβαρα του ΠΑΟΔΗΛ!


Σε ποιους έχει εκχωρηθεί ο πολιτισμός και ο αθλητισμός της πόλης έχουμε γράψει πάμπολες φορές. Αιτία της σημερινής μας ανάρτησης είναι πως ενώ τάχα οι προμηθευτές της προηγούμενης διοίκησης "κυνηγάνε"  τον νέο μας δήμαρχο κ. Στάθη Ψυρρόπουλο για οφειλόμενα ο ίδιος συνεχίζει και πληρώνει ακριβώς τους ίδιους ακριβώς προμηθευτές που άλλωστε υπάρχουν επί εποχής Βαλασοκρατίας ως "προνομιακοί" προμηθευτές  του δήμου μας. Σίγουρα είναι οι πιο ΦΘΗΝΟΙ δεν έχουμε καμία αμφιβολία για αυτό για να τους κρατάνε τόσες διαφορετικές διοικήσεις είναι "συνεργάσιμοι". 

Απαράδεκτες εικόνες έξω από τη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων του δήμου μας "Αγία Ταβιθά"


Τα έκοψαν,  τα ντάνιασαν , κάποια τα έβαλαν μέσα σε σακούλες , αλλά όλα  τα παράτησαν έξω από τη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων του δήμου μας "Αγία Ταβιθά" . 

Το ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ στην Λαϊκή Αγορά της πόλης μας

 


Φωτορεπορτάζ Παναγιώτης Πάσχος 

Στην Λαϊκή της Τρίτης που πραγματοποιείται στην πόλη μας βρέθηκε για ακόμη μια φορά ο συνεργάτης μας Παναγιώτης Πάσχος . Μας έστειλε το αντίστοιχο φωτορεπορτάζ για εσάς , ενημερώνοντας μας παράλληλα  για την καλή ποιότητα προϊόντων/

"Φωτεινή πόλη": Γιάννης κερνάει , Γιάννης πίνει.....



Η παράταξή μας φέρνει στο φως νέες αποκαλύψεις για το σκάνδαλο του ξεπουλήματος του δημοτικού θεάτρου «Δ. Κιντής» σε ιδιωτική εταιρεία.

Νομική Αθηνών: Αντιασφυξιογόνες μάσκες, κόφτη και στυλιάρια βρήκαν οι αστυνομικοί στην κατάληψη του κυλικείου


Επιχειρησιακό κέντρο μέσα στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών είχαν στήσει οι καταληψίες, όπως διαπίστωσαν και οι αστυνομικοί που μετείχαν στην επιχείρηση της ΕΛΑΣ που έγινε με την παρουσία εισαγγελέα.

Η σφαγή του Χορτιάτη στις 2/9/1944: Οι φρικαλεότητες των ναζί και τα λάθη του ΕΛΑΣ που οδήγησαν στον θάνατο 146 ανθρώπους


Μία από τις πλέον βάρβαρες και αιματηρές ενέργειες των ναζί στη Βόρεια Ελλάδα ήταν η «Σφαγή του Χορτιάτη» ή «Ολοκαύτωμα του Χορτιάτη» στις 2/9/1944, το οποίο, στοίχισε τη ζωή τουλάχιστον σε 146 ανθρώπους. Όλα ξεκίνησαν από μία ενέδρα ανδρών του ΕΛΑΣ στο βυζαντινό υδραγωγείο της Θεσσαλονίκης, το οποίο τροφοδοτούσε μεγάλο μέρος της συμπρωτεύουσας, εναντίον Ελλήνων υπαλλήλων του Οργανισμού Ύδρευσης και λίγων Γερμανών.

Ειδήσεις σε ένα λεπτό....



  •  Ανησυχητικά εμπαθείς ανακοινώσεις συλλόγων που τάχα ενδιαφέρονται για τα δικαιώματα των γυναικών κατά της διοίκησης Ψυρρόπουλου και των της ομάδας εθελοντών που η ίδια δημιουργεί ανανεώνοντας ( ελπίζουμε και ευχόμαστε προς το καλύτερο) την υπάρχουσα που προϋπήρχε.

Συνελήφθη ο διαβόητος διακινητής μεταναστών «Σκορπιός» μετά τη συνέντευξη στο BBC - H σχέση του με την Ελλάδα


Ένας από τους διαβόητες διακινητές μεταναστών με έδρα το ιρανικό Κουρδιστάν συνελήφθη από τις τοπικές αρχές, λίγες ημέρες μετά το ρεπορτάζ του BBC για τη δράση του.

Έρευνα Metron Analysis για τη Μεταπολίτευση: Κυρίαρχο πρόσωπο ο Ανδρέας Παπανδρέου


Ενδιαφέροντα στοιχεία προκύπτουν από την άποψη του ελληνικού κοινού όσoν αφορά στη Μεταπολίτευση, το τέλος της και τη θέση της χώρας μας στον κόσμο.

Άγιος Θεράπων


Του Παναγιώτη Πάσχου 

Ο Άγιος Θεράπων ο ιερομάρτυρας είναι άγιος της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Έζησε τον 7ο ή αρχές του 8ου αιώνα, περιόδευσε ιεραποστολικά τη Μικρά Ασία και αργότερα έγινε επίσκοπος Κύπρου.

Δευτέρα 13 Μαΐου 2024

Παραδόθηκε ο «Ρουμάνος» της Θύρας 7 για τη δολοφονία Λυγγερίδη


Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ βρίσκεται ο «Ρουμάνος» της Θύρας 7 που εμπλέκεται στην υπόθεση της οπαδικής βίας και της δολοφονίας του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη.

Και η μέρα δεν ήταν κατάλληλη για "μπαλώματα" και φυσικά εκλέχθηκε για να διοικεί και όχι για να παίζει τον ανειδίκευτο εργάτη!

 




Σερφάροντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με θέματα που αφορούν την πόλη μας "πέσαμε πάνω" στην παρακάτω ανάρτηση 

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ευχαριστώ τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τη φιλοξενία σήμερα....


Ευχαριστώ τον Πρόεδρο της Τουρκίας Recep Tayyip Erdoğan για τη φιλοξενία σήμερα στην Άγκυρα. Αυτή η τέταρτη συνάντηση μέσα στους τελευταίους δέκα μήνες, πιστεύω ότι αποδεικνύει πως οι δύο γείτονες μπορούμε πλέον να καθιερώσουμε αυτή την προσέγγιση της αμοιβαίας κατανόησης, όχι πλέον ως κάποια εξαίρεση, αλλά ως μία παραγωγική κανονικότητα που δεν αναιρείται από τις γνωστές διαφορές στις θέσεις μας.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μετά την συνεδρίαση της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης μέλη του Δ.Σ και ο πρόεδρος της σε γνωστό καφέ της πόλης μας


Αμέσως μετά το τέλος συνεδρίασης του Δ.Σ της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης για δράσεις σχετικές με τις επικείμενες Ευρωεκλογές , ο πρόεδρος της κος Στάθης Ευσταθόπουλος και  κάποια από τα μέλη του  Δ.Σ της τοπικής μας βρέθηκαν στο Coffee Route 109 ( Μαρίνου Αντύπα 109) . 

Ίδιες τραγικές εικόνες που απαιτούν ρήξεις με το χθες αφού με την ίδια αποτυχημένη συνταγή το πρόβλημα δεν λύνεται


Φωτορεπορτάζ Παναγιώτης Πάσχος 

Δεν θα σχολιάσουμε καν το σημερινό φωτορεπορτάζ του συνεργάτη μας, άλλωστε είναι καθημερινά τα παράπονα που λαμβάνουμε με τους μισούς συνδημότες μας να κατηγορούν για αυτά τα χάλια την διοίκηση του δήμου,  και τους άλλους μισούς να λένε πως για όλα φταίνε οι ασυνείδητοι συνδημότες μας! 

Γιώργος Χατζηδάκης: Η μητέρα είναι ο απόλυτος συμβολισμός για κάθε τι τρυφερό....


Η μητέρα είναι ο απόλυτος συμβολισμός για κάθε τι τρυφερό και ταυτόχρονα ξεχωριστό, είναι η εικόνα της αποδοχής και της άνευ όρων αγάπης και είναι η ψυχή και ο στυλοβάτης κάθε οικογένειας και κάθε κοινωνίας!

Κυριακή 12 Μαΐου 2024

Επίσκεψη δημάρχου Ηλιούπολης κ. Στάθη Ψυρρόπουλου στην "Αγία Ταβιθά" ( φωτογραφίες)




Σήμερα, επισκέφθηκα τη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων "ΑΓΙΑ ΤΑΒΙΘΑ" που στεγάζεται στην πόλη μας για να προσφέρω ένα λουλούδι σε ανθρώπους που ζουν στη δομή και χρειάζεται να τους θυμίζουμε ότι δεν είναι μόνοι, αλλά στεκόμαστε δίπλα τους, με όσα μέσα μπορούμε.

Το ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ στον Εσπερινό του Ιερού Ναού Αγίων Τιμοθέου & Μαύρας Ηλιούπολης

 

Φωτορεπορτάζ Παναγιώτης Πάσχος 

Τον Αρχιμανδρίτη  Νεκτάριο Μουλατσιώτη ηγούμενο της Μονής Αγίων Αυγουστίνου Ίππωνος και Σεραφείμ του Σαρώφ  Φωκίδας συνάντησε ο συνεργάτης μας Παναγιώτης Πάσχος στον Ιερό Ναό Αγίου Τιμοθέου & Αγίας Μαύρας που χωρίς τις προσπάθειες και τον αγώνα του Γέροντα Νεκταρίου δεν θα υπήρχε καν στην πόλη μας ως ναός και μετέπειτα ως Ενορία! 

Ισλάμ, Παλαιστίνιοι και Χίτλερ… μέγας “έρωτας” με θύματα Εβραίους


TOY ΓΙΩΡΓΟΥ ΡΑΚΚΑ*
ΠΗΓΗ ardin-rixi.gr

Η ανάληψη της εξουσίας από τους Ναζί τους θέτει επί τάπητος το ζήτημα των σχέσεών τους με την Τουρκία, αλλά και τις σημαίνουσες χώρες του μουσουλμανικού κόσμου – όπως η Αίγυπτος, το Ιράκ και η Περσία. [ ] Οι Τούρκοι μπορούν να θεωρηθούν Ευρωπαίοι, καθώς «ζούσαν στην Ευρώπη, θεωρούσαν τους εαυτούς τους Ευρωπαίους, και υποστήριξαν την Γερμανία κατά τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο». Άρα, «οι Γερμανοί διπλωμάτες οφείλουν να απαντήσουν στα αιτήματα των Τούρκων ομολόγων τους ότι, στη Γερμανία, οι Τούρκοι θεωρούνται ως ευρωπαϊκός λαός και, κατά συνέπεια, ο κάθε Τούρκος πολίτης υπόκειται στην ίδια μεταχείριση που υπόκεινται και οι πολίτες άλλων ευρωπαϊκών κρατών».

Έλληνες στην υπηρεσία του βρετανικού λέοντος: Θεόδωρος Κολοκοτρώνης



Κατά τη διάρκεια των Ναπολεόντειων Πολέμων όλες σχεδόν οι εμπόλεμες ευρωπαϊκές δυνάμεις συγκρότησαν και συντάγματα ξένων. Η Βρετανία δεν αποτέλεσε εξαίρεση και συγκρότησε, μεταξύ άλλων, και ελληνικά συντάγματα. Τα πιο ονομαστά ελληνικά σώματα, υπό βρετανική διοίκηση ήταν το 1ο και 2ο Greek Light Infantry και το Σύνταγμα Εθελοντών Επτανησίων.

Ο πρώην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας "εξηγεί" γιατί παραιτήθηκε από την άμισθη καρέκλα του! (UPDATE)


Συμπαρατάχθηκα στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές με τον Στάθη Ψυρρόπουλο και μια ομάδα 87 ξεχωριστών ανθρώπων έχοντας όραμα και θέληση να γυρίσει σελίδα η Ηλιούπολη. Οι δημότες μας εμπιστεύτηκαν δίνοντάς μας μια ξεκάθαρη εντολή για να το πράξουμε και μέσα από αυτή την διαδικασία με τίμησαν με την ψήφο τους και με εξέλεξαν Δημοτικό Σύμβουλο.

"Η Γειτονιά μας" και η συμβολική της κίνηση για να τιμήσει την γιορτή της Μητέρας


Σε μία κίνηση ύψιστου συμβολισμού προχώρησε η Ομάδα Εθελοντών του Δήμου Ηλιούπολης "Η Γειτονιά μας" για να τιμήσει τη γιορτή της Μητέρας την Κυριακή 12 Μαίου 2024.

Ισχυρότεροι στρατοί του κόσμου: Η Ελλάδα στην 32η θέση και η Τουρκία στην 8η θέση!



Μέσα στην πρώτη 50άδα με τους πιο ισχυρούς στρατούς του κόσμου βρίσκεται η Ελλάδα για το 2024, τη στιγμή που η δύναμη της Τουρκίας φαίνεται να ενισχύεται στη σχετική λίστα.

Γιάννης Μαλούχος: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών ο ηθοποιός


Ο Γιάννης Μαλούχος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών. Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας, με μία ανάρτησή του στο Facebook, ενώ την επιβεβαίωσε και η κόρη του.

Αγία Γλυκερία

Του Παναγιώτη Πάσχου 

Η Αγία Γλυκερία γεννήθηκε στην Τραϊανούπολη το 2ον μ.Χ. αι., όταν αυτοκράτορας ήταν ο Αντωνίνος ο Ευσεβής (138 - 161 μ.Χ.). Ο πατέρας της ονομαζόταν Μακάριος και είχε διατελέσει ύπατος. Σε μικρή ηλικία, ασπάσθηκε το Χριστιανισμό και ανέπτυξε έντονη χριστιανική και κατηχητική δράση.

Ειδήσεις σε ένα λεπτό......



  • Χρόνια Πολλά σε όλες τις μητέρες , και όσες και όσοι τις έχετε ακόμη κοντά σας να θεωρείτε τους εαυτούς σας τυχερούς . Γιατί  έχετε κοντά σας όχι μόνο όσες σας έφεραν στη ζωή,  αλλά και τις μοναδικές που μπορούν πραγματικά να σας στηρίξουν.

Η Ελλάδα διακρίνεται και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Cheerleading: Χάλκινο μετάλλιο στο Ορλάντο των ΗΠΑ για τις Γερογιάν και Θανάση (Βίντεο)



Οι αθλήτριες Άννα Γερογιάν και Θωμαή Θανάση με τα χάλκινα μετάλλια που κατέκτησαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Cheerleading που διεξήχθη στο Ορλάντο των ΗΠΑ 


Έγραψε ιστορία η Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Cheerleading που διεξήχθη στο Ορλάντο της Αμερικής 24-26 Απριλίου 2024.

Η πόλη παρατημένη σε μια διοίκηση που δεν έχει ούτε σχέδιο ούτε όραμα για αυτήν αλλά και την ΕΥΤΥΧΙΑ πως για την ανεπάρκειά της η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ δεν κινητοποιεί τους πολίτες και σπάνια βγάζει δελτία τύπου καταγγελίας !


Φωτορεπορτάζ Παναγιώτης Πάσχος 

ΜΕ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ  "ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ" ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΈΦΤΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΨΥΡΡΟΠΟΥΛΟ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 2033! 

Η πόλη παρατημένη στον "αυτόματο πιλότο" και στα χέρια εργαζομένων που διαχρονικά έχουν δείξει πως είτε δεν θέλουν , είτε δεν μπορούν! 

Δολοφονία στον Βύρωνα: Κρυβόταν στο Ντουμπάι, ήρθε στην Ελλάδα και τον σκότωσαν



Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως σχετικά με το προφίλ του 32χρονου Αλβανού που εκτελέστηκε μαφιόζικα το βράδυ της Πέμπτης (9/5) στην περιοχή του Βύρωνα τη στιγμή που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό της γυναίκας που τον συνόδευε.

Eurovision 2024: Νικήτρια η Ελβετία - Η Ελλάδα κατέκτησε την 11η θέση, η Κύπρος την 15η



Ο μεγάλος τελικός της Eurovision για το 2024 ολοκληρώθηκε στο Μάλμε της Σουηδίας, με μεγάλη νικήτρια την Ελβετία που συγκέντρωσε 591 βαθμούς, την οποία εκπροσώπησε το Nemo, που ήταν κι ανάμεσα στα φαβορί του φετινού διαγωνισμού με το τραγούδι «The Code».

Σάββατο 11 Μαΐου 2024

Μητσοτάκης για ευρωεκλογές: Μπορούμε να πετύχουμε και να ξεπεράσουμε τον πήχη του 2019


«Το τι θα γίνει στην Ευρώπη τα επόμενα χρόνια έχει μεγάλη σημασία για το μέλλον όλων μας. Γι' αυτό η συμμετοχή των πολιτών στις ευρωεκλογές είναι αναγκαία και η ψήφος σας έχει μεγάλη σημασία» υπογράμμισε απόψε από τη Χαλκίδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τόνισε ότι κάλπη των ευρωεκλογών δεν πρέπει να είναι μια χαλαρή κάλπη.

Κεφαλονιά: Κατέπλευσε στο λιμάνι Αργοστολίου τo πελώριο κρουαζιερόπλοιο Norwegian Viva - Δείτε φωτογραφίες


Στο λιμάνι του Αργοστολίου κατέπλευσε σήμερα το πελώριο κρουαζιερόπλοιο Norwegian Viva. Πρόκειται για ένα νεότευκτο κρουαζιερόπλοιο της εταιρίας Norwegian Cruise Line (NCL), που έκανε το παρθενικό του ταξίδι τον Αύγουστο του 2023.

Σίγουρα στο μόνο που φταίει η πλειοψηφία των συνδημοτών μας για αυτές τις εικόνες είναι πως ψήφισαν όσους πολιτεύθηκαν με αυτές και τώρα σας λένε πως εσείς φταίτε! - Δίκιο έχουν αφού ψηφίσατε κρατιστές μην περιμένετε πως η ΣΟΒΙΕΤΙΑ θα καθαρίσει ποτέ την πόλη!

 


Τόσοι "αντιστασιακοί" σε αυτή την πόλη που τάχα πολέμησαν τους ΝΑΖΙ εάν και είναι σε ηλικία που τότε δεν είχαν καν γεννηθεί , τόσοι αλληλέγγυοι του μεροκάματου , 900 εργαζόμενοι ( ζωή να έχουν) του δήμου μας αλλά δύο φορτηγά να μαζέψουν τα ογκώδη από κεντρικά πλέον σημεία της πόλης δεν βγάζουν! 

Ραφήνα




Φωτορεπορτάζ Παναγιώτης Πάσχος 

Η Ραφήνα είναι το λιμάνι των Μεσογείων, στις ακτές της Ανατολικής Αττικής. Καλύπτει έκταση 19.000 στρεμμάτων και ο πληθυσμός της ανέρχεται στους 12.168 κατοίκους, σύμφωνα με την Απογραφή του 2011. Απέχει από την Αθήνα περίπου 25 χλμ. Το λιμάνι της Ραφήνας σήμερα συγκαταλέγεται στα μεγαλύτερα της Ελλάδας και έχει πολύ μεγάλη κινητικότητα.

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.........



  • Με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω μας θυμίζει το δημοτικό συμβούλιο της Ηλιούπολης κάθε φορά που βγάζει ψηφίσματα υπέρ των εργαζομένων του δήμου μας αλλά την κρίσιμη στιγμή τους "χτυπάει φιλικά στην πλάτη" όταν λήγουν οι συμβάσεις εργασίας τους! 

Το Ισραήλ ζήτησε από κατοίκους της ανατολικής Ράφα να απομακρυνθούν



Ο στρατός του Ισραήλ ζήτησε σήμερα από τους κατοίκους και άλλων συνοικιών της Ράφα, στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας, να απομακρυθούν από εκεί και να μετακινηθούν στη «διευρυμένη ανθρωπιστική περιοχή» στην αλ Μαουάσι, σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε στο Χ εκπρόσωπος των ενόπλων δυνάμεων. Περισσότεροι από 150.000 άνθρωποι έχουν ήδη εγκαταλείψει την πόλη.

Eurovision 2024 - Μαρίνα Σάττι για τα χασμουρητά στη συνέντευξη της Ισραηλινής εκπροσώπου: Δεν ήθελα να προσβάλλω κανέναν


Μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε η στάση της Μαρίνας Σάττι, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπο της Ισραηλινής, Εντέν Γκολάν στη Εurovision, έδωσε την απάντησή της.

Άγιοι Κύριλλος και Μεθόδιος



Ο Άγιος Κύριλλος και ο Άγιος Μεθόδιος (826-869, 815-885, παλαιά βουλγαρική γλώσσα: Кѷриллъ и Меѳодїи) ήταν αδέλφια, Βυζαντινοί Χριστιανοί θεολόγοι και ιεραπόστολοι.

Παρασκευή 10 Μαΐου 2024

Κάποιοι αφελείς τον ψήφισαν για να πιάσει "σκούπα και φαράσι" και να σαρώσει την ΣΟΒΙΕΤΙΑ τελικά θα τον δούμε οδηγό απορριμματοφόρου αφού για να τρέξει να φέρει λεφτά από υπουργεία στον δήμο δεν τον "κόβουμε" ικανό!




Ακολουθεί μια ανακοίνωση παρόμοια με κάποια που είχε βγάλει ο αείμνηστος δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας,  όταν και εκείνος είχε αυτοδιοριστεί και Αντιδήμαρχος Καθαριότητας , χωρίς να φέρει κάποιο αποτέλεσμα όπως φάνηκε και από  την βαριά   ήττα στις δημοτικές εκλογές,   του εκλιπόντος πλέον και αγαπητού σε όλους εμάς τους κεντροδεξιούς Βασίλη Θώδα . 

Η αντιπυρική περίοδος έχει αρχίσει αλλά η υπηρεσία Πρασίνου του δήμου μας έχει σε αυτή την κατάσταση τον χώρο πέριξ του δημαρχείου της πόλης μας!


Η φωτογραφία δεν είναι τραβηγμένη από  κάποιο απομακρυσμένο σημείο της πόλης μας ( π.χ  στα Αστυνομικά της Ηλιούπολης) αλλά μπροστά από το δημαρχείο της πόλης μας! 

Συναντήθηκε ο Κεφαλογιάννης με τον Μπελέρη στις φυλακές – «Στο τέλος θα είναι ο νικητής»


Τον Φρέντι Μπελέρη στις φυλακές Φιερί, στην Αλβανία, επισκέφτηκε για τέταρτη φορά, ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ευρωπαϊκής Ένωσης – Αλβανίας και ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Μανώλης Κεφαλογιάννης.

Απόστολος Θωμάς




Του Παναγιώτη Πάσχου 

Ο Άγιος Θωμάς ήταν ένας από τους δώδεκα αποστόλους, μαθητές του Ιησού Χριστού. Ήταν Ιουδαίος στην καταγωγή και, όπως και άλλοι μαθητές, ασκούσε το επάγγελμα του ψαρά. Εγκατέλειψε το επάγγελμά του και ακολούθησε το Χριστό, όταν εκείνος του το ζήτησε. Ήταν από τους ένθερμους μαθητές, όμως μετά την ανάσταση ολιγοπίστησε και δεν πίστεψε ότι ο Χριστός αναστήθηκε, παρά μόνον όταν ψηλάφισε στα χέρια Του τα σημάδια της Σταύρωσης, στη δεύτερη εμφάνιση του Χριστού στους μαθητές μετά την ανάσταση Του (αναφέρεται ότι κατά την πρώτη εμφάνιση του Ιησού στους μαθητές, ο Θωμάς απουσίαζε).

Ένας αθλητής ΘΡΥΛΟΣ του Ελληνικού Μπάσκετ επισκέφθηκε σήμερα τον δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Στάθη Ψυρρόπουλο


Ένας θρύλος του Ελληνικού Μπάσκετ, ένας θρύλος του Ολυμπιακού με επισκέφθηκε στο γραφείο μου σήμερα μετά από μια τεράστια επιτυχία της αγαπημένης μου ομάδας!

Μαρίνα Σάττι: Έκανε ρεκόρ δεκαετίας στην τηλεθέαση

Τον Β΄ Ημιτελικό παρακολούθησαν 1.620.779 τηλεθεατές, ενώ η κάλυψη ανήλθε για ένα λεπτό, σε 3.099.921!

Βουλιαγμένη: Πρόστιμο 21.140 ευρώ σε οδηγό μηχανής που πέρασε 12 κόκκινα φανάρια


Περισσότερα από 10 κόκκινα φανάρια πέρασε ένας μοτοσυκλετιστής προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο των αστυνομικών οι οποίοι τον ακολουθούσαν και του ζητούσαν να σταματήσει.

Μέτρα προστασίας από την αφρικανική σκόνη




ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΣΚΟΝΗΣ & ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρείται συχνή εμφάνιση του φαινομένου της αερομεταφοράς αφρικανικής σκόνης στη χώρα μας, το οποίο δύναται να επιβαρύνει την υγεία των πολιτών και ειδικότερα των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού.

Παραδόθηκε ο «Shark», ένας από τους βασικούς υπόπτους για την δολοφονία Λυγγερίδη




Ένας ύποπτος για τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη στα επεισόδια στου Ρέντη στις 7 Δεκεμβρίου, παραδόθηκε το πρωί της Παρασκευής στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και στο Τμήμα Αθλητικής Βίας.