Σελίδες

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019

Το παράπονο του Γιάννη Αναγνώστου από το ιστολόγιό μας


"Παρέδωσα χρέος όσο παρέλαβα και φυσικά όχι 14.000.000 ευρώ αλλά περίπου στα 5.000.000 με αδικείς" αυτό ήταν το παράπονο του πρώην δημάρχου μας Γιάννη Αναγνώστου στην ολιγόλεπτη συνομιλία  μας μετά το ετήσιο μνημόσυνο του Δημήτρη Παρρά που τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας.



Το μεταφέρω απλά χωρίς βέβαια να το υιοθετώ αφού η πρώην διοίκηση Βασίλη Βαλασόπουλου και ο πρώην Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Χατζηδάκης και νυν δήμαρχος ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΑ έχουν παρουσιάσει το έλλειμμα που παρέλαβαν από την διοίκηση Γιάννη Αναγνώστου.

Άλλωστε για τον λόγο αυτό και ορκωτός λογιστής μπήκε και έκανε έλεγχο για την ΕΥΩΝΥΜΟΣ Α.Ε για την οποία θα έχουμε εξελίξεις μέσα στους επόμενους μήνες.

Και βέβαια τονίζω πως ο Γιάννης Αναγνώστου ως πρόσωπο δεν είχε κανένα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ όφελος από την ενασχόλησή του με τα κοινά. 

Βγήκε φτωχότερος και το έχω γράψει πολλάκις και στο παρελθόν αλλά η διοίκησή του στα οικονομικά απέτυχε κατά την ταπεινή μου άποψη.

Και επειδή χρήματα για εμάς δεν εξαφανίζονται καλό θα ήταν οι διοικήσεις να ελέγχουν καλύτερα τους συνεργάτες τους και να επιλέγουν Αντιδημάρχους Οικονομικών με γνώσεις και κυρίως άμεμπτους σε θέματα διαφάνειας.

Για όλα τα άλλα και για πολλά ακόμα εμείς έχουμε από καιρό διαφωνήσει με τις επιλογές της διοίκησης Αναγνώστου σε στελέχη αλλά αυτά είναι πλέον παρελθόν.

Αλλά το παρελθόν διδάσκει και φυσικά ο Γιάννης Αναγνώστου δεν είχε δεύτερη ευκαιρία για να διορθώσει τα "κακώς κείμενα" της δικής του διοίκησης.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου