Σελίδες

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020

Ελαιόλαδο Μεσσηνίας με 3,2 το λίτρο προφανώς δεν βρίσκεις ούτε στα lind - Μπράβο στον δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου κ. Φωστηρόπουλο που στηρίζει τις Αγορές Καταναλωτών



Οι τιμές είναι από την Αγορά Καταναλωτών ή Χωρίς Μεσάζοντες του Παλαιού Φαλήρου. 



Έχουμε λοιπόν ελαιόλαδο Μεσσηνίας 3,2 ευρώ το λίτρο.

Ελληνικό Καφέ 6 ευρώ το κιλό!

Αυγά 0,13 του ευρώ το ένα .

Χυλοπίτες 2 ευρώ το κιλό.

Υγρό πιάτων 0,62 του ευρώ Και τα 4 λίτρα κάνουν 2,5 ευρώ!

Αλεύρι 0,65 του ευρώ το κιλό!


Καταλαβαίνετε λοιπόν για τι κέρδη πάνε οι άλλοι μεσάζοντες που εμφανίζονται ως σωτήρες μας στις λαϊκές αγορές και τι δεν θέλουν όσοι καταψήφισαν την ύπαρξη Αγοράς Καταναλωτών στην πόλη μας.



Διαβάστε επίσης την κοινωνική προσφορά των Αγορών αυτών από παλαιότερες δράσεις τους. 

Για ακόμα μία φορά ,η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Πολιτών Παλαιού Φαλήρου,θα προσφέρει, από αύριο Δευτέρα 5/6/2017, πάνω από 170 κιλά τρόφιμα και αγαθά σε ευπαθείς οικογένειες μαθητών του Δήμου μας.

Συγκεκριμένα , θα παραδώσουμε σε ευπαθείς οικογένειες του 4ου Δημοτικού Σχολείου Παλαιού Φαλήρου, τα παρακάτω είδη που προσέφεραν ευγενικά οι παραγωγοί της 37ης διάθεσης προϊόντων "Χωρίς Μεσάζοντες", που έγινε το Σάββατο 3-6-2017 στον γνωστό χώρο, μπροστά από την είσοδο του Ταεκβοντό.

Ευχαριστούμε όλους τους συμπολίτες μας που στηρίζουν τη Διάθεση προϊόντων "Χωρίς Μεσάζοντες" για να έχουν τη δυνατότητα οι παραγωγοί να προσφέρουν όλο και περισσότερα προϊόντα γιά τις ευπαθείς οικογένειες μαθητών του Δήμου μας.

Στηρίξτε τη διάθεση προϊόντων Χωρίς Μεσάζοντες ,για να μπορέσουμε να προσφέρουμε περισσότερα στις ευπαθείς οικογένειες του Παλαιού Φαλήρου!!!

Τα προϊόντα αναλυτικά:

1) 15κ. αλεύρι
2) 20κ. πατάτες
3) 10κ. ζάχαρη
4) 10 Χ 500γρ.ζυμαρικά
5) 3κ. φασόλια
6) 1κ. ρεβύθια
7) 1κ. φακές
8) 10 μπουκάλια μπύρες
9) 20 λ.ελαιόλαδο
10) 3κ. ρύζι
11) 7 γάλατα εβαπορέ
12) 17 λ.απορρυπαντικά
13) 6κ. παξιμάδια
14) 12 Χ 500γρ.μέλι
15) 3κ. μαρμελάδες
16) 1κ. μπισκοτάκια
17) 3,5 κ. ελιές
18) 90 αυγά
19) 13 χ 100γρ.ελλ.καφές
20) 15κ. βανίλιες
21) 10κ. τομάτες
22) 4κ. βερύκοκα
23) 4κ. φυστίκια
24) 2 Χ 1κ. γιαούρτι στραγγιστό
25) 3 Χ1κ.γιαούρτι πρόβειο
26) 1κ. φέτα
27) 1κ. ανθότυρο
28) 7 Χ 500γρ.αλλαντικά
29) 3 σαλάτες κηπουρού


Ρωτάμε λοιπόν και πάλι . Οι δημοτικές παρατάξεις που αντιδρούν στην Αγορά αυτή μία φορά τον μήνα στην πόλη μας θεωρούν πως δεν υπάρχουν φτωχοί συνδημότες μας που τους φαίνονται ακριβά ακόμα και τα προϊόντα του Super Market. ;

Ποια λαϊκή αγορά έδωσε ποτέ προϊόντα της σε σχολεία της πόλης;

Γιατί ο δεξιός δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου ετοιμάζει και άλλες αγορές καταναλωτών και εμείς εδώ κυνηγάμε να διαλύσουμε και την μία φορά το μήνα που υπήρχε;

Σ.Μ 

2 σχόλια:

  1. Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΚΕ- ΜΟΡΦΩΜΑ , ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ FACEBOOK
    https://www.facebook.com/groups/223932864460844/

    Γ Ν ΩΣ Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η - Δ Η Λ Ω Σ Η
    Η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Πολιτών Παλαιού Φαλήρου δηλώνει οτι δέν είχε, ούτε έχει καμμία σχέση με οποιαδήποτε άλλη ομάδα, σελίδα, κοινότητα ή άτομα στο Facebook ή σε άλλο ηλεκτρονικό μέσο δικτύωσης, που έχουν σαν τίτλο παρεμφερείς ή κάποιες από τις λέξεις που αποτελούν την επωνυμία της. Επίσης δηλώνει ότι δεν ανήκει ,δεν κατευθύνεται και δεν καπελώνεται από κανένα κόμμα, πολιτική ή δημοτική παράταξη. Δεν έχει αρχηγούς, προέδρους κλπ, δεν ανήκει σε κανέναν, οι αποφάσεις λαμβάνονται άμεσα και δημοκρατικά και δέν έχει καμμία νομική μορφή, γιατί αυτό δεν κρίνεται σκόπιμο. Η συμμετοχή πολλών σοβαρών ,εντίμων και ειλικρινών πολιτών ,από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, στα 4 χρόνια λειτουργίας της, επιβεβαιώνει την ορθότητα των παραπάνω. Τα προβλήματα που μας απασχολούν, αποτελούν πόλο συσπείρωσης για όλους μας, ανεξάρτητα από τη κομματική προτίμηση του καθενός μας. Για τον λόγο αυτό ζητάμε την ενεργό συμμετοχή σας στις δράσεις μας και σας περιμένουμε στον νέο χώρο που διαθέτουμε (Νηρέως 40),προκειμένου να γνωριστούμε από κοντά.


    BEBAIA Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΣΤΟ "ΚΟΛΠΟ" ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥΣ

    "Στο χωρο που κανουμε την διαθεση τροφιμων εδω και οκτω χρονια ο συλογος του συλογου αποτον αλλο συλογο ....του φαληρου εβαλάν πανο για να παρουν την πελατεια που εχουμε δημιούργησει σ' αυτη η οκταχρονη αγορα με το σημαντικο κοινωνικο εργο που εχουμε προσφερει . Υπο την αιγιδα του δημαρχου βεβαια ....οποιος αν και αναγνωρησε την προσφορα μας εδωσε αδεια στον προτω εμφανιζομενο αυτον φορεα με εκπρωσοπους απο την ν.σμηρνη και την αργυρουπολη!! (Οπως ειπώθηκε στο δσ🤔🤔🤔🤔🧐"

    ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ"....για να παρουν την πελατεια που εχουμε δημιούργησει σ' αυτη η οκταχρονη αγορα με το σημαντικο κοινωνικο εργο που εχουμε προσφερει."

    ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΜΕ ΠΕΛΑΤΕΙΑ; ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΣΥΜΒΑΤΕΣ.

    ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ Η ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΦΑΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ.(ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ - ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟ - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ)

    ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΦΕΣ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ.

    Υ.Γ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΔΕΝ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΜΕΣ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ.(ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ)


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φυσικά και πρόκειται για εμπορικές δραστηριότητες . Τζάμπα προϊόντα δεν δίνουν και προφανώς αυτοί που λένε πως είναι ουδέτεροι είναι με τον ΣΥΡΙΖΑ Η Αγορά Χωρίς Μεσάζοντες που θα γίνει την Κυριακή και την διαφημίζω στην άλλη ανάρτηση είναι ΝΔ και φυσικά οι τιμές της θα είναι ακόμα πιο ελκυστικές για τους πολλούς. Οι αγορές αυτές έχουν στόχο να πληρώνει ο καταναλωτής λιγότερα χρήματα για τα ίδια προϊόντα έτσι όσες περισσότερες υπάρχουν τόσο το καλύτερο για τον καταναλωτή. Η άλλη αγορά που θα λειτουργήσει για πρώτη φορά την Κυριακή και με απώτερο στόχο αργότερα να γίνει καθημερινή θα έχει χαμηλότερες τιμές προϊόντων έτσι ο Δήμαρχος θα καρπωθεί την επιτυχία την ώρα που στον δικό μας δήμο τέσσερις παρατάξεις είπαν όχι σε νέες αγορές με το κριτήριο πως δεν ήταν και αυτοί μέσα σε αυτές και πως είναι μόνο από την παράταξη του Χατζηδάκη. Λες και τον νοιάζει τον δημότη ποιος είναι από πίσω. Αυτό που πέτυχαν είναι να αγοράζουμε ακριβά προϊόντα και εδώ είμαστε εμείς να τους το θυμίζουμε το 2023 όταν και η Αγορά Καταναλωτών θα λειτουργεί και εμείς θα τους θυμίζουμε πως εξαιτίας τους πληρώναμε στις λαϊκές αγορές και στα Super Market τα ίδια προϊόντα σε άλλες τιμές. Δεν είναι αγορές αλληλεγγύης αλλά αγορές που επειδή βγάζουν μεσάζοντες από την μέση έχουν καλύτερες τιμές. Κανένα έργο δεν έχουν προσφέρει αλλά όπως σου λένε οι λαϊκατζήδες εμείς είμαστε θεσμός σου λένε και αυτοί είμαστε καλύτερος θεσμός αφού πουλάμε φθηνότερα. Θα ανεβάσω τιμές από την αγορά της Κυριακής εάν και πολλοί συνδημότες μας έχουν κάνει παραγγελίες από ό,τι μαθαίνω

    Σ.Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή